Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 857
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 230
Оня ден в съблекалнята имаше 2-3 пискливи майки, с още по-пискливи дъщери. Бяха заели цялото помещение, разположени на трите стени и на 4 пейки. След като се ресаха и сушиха, си зарязаха купчините косми в мивката. Еми ето пример ни едните стават, ни другите ще стават. Как да не ги зареже мъжът с кеф? Та има кофти хора и готини хора. Респект си трябва към другия. Има ли го, все тая мъж или жена, то той ще се отнася добре към партньора си.
Е, повечето девойки в тази възраст са така.
Ако се развият като красавици с останалите реквизити, няма да ги зареже съпругът им за някоя лела чистофайница, която не оставя коси в канала.

Майките ги решеха и съвсем целенасочено оставяха де що боклук. То детето гледа и понякога и се учи. След 5 минути тази мивка ще се ползва от друг. Не става въпрос за чистофайнстване, а за жени мърлячки, без грам елементарно възпитание. Примерът ми беше, че нали все се плюят мъжете, а то и не малко жени има, които не стават за нищо.

# 1 231
Скрит текст:
Цитат
Мне, просто повечето мъже се пробват да се харесат на жени, които са им значително над нивото, а жените повечето имат ясна самооценка и за тях това не са реални кандидати, защото с повечето такива и кафе не биха пили.
Аз имах обратния проблем.
Отхвърляха ме заради по-висока квалификация от необходимото. Каваха ми - "Ти заслужаваш нещо по-добро, с мен ще трябва да се върнеш няколко нива по-надолу, а това ще ти отреже крилата. За теб  "скай ис дъ лимит".
И се хващаха с някой тъпанар.
Абуто, браво на тези глупачки.

Добре е, че някои си знаят мястото и оставят квалифицираните мъже на квалифицираните жени Smirk
Скрит текст:

Защото ако за един по-образован, по-възпитан и по-културен мъж е трудно да си намери подходяща половинка, нали знаеш какво се случва с жените? Rolling Eyes Наскоро ми се наложи да отпечатвам нещо, свързано с моята специалност, и на мястото, където разпечатвах, мъжът първо ме пита - "Ама това вие ли сте?", а след това започна да се хили като идиот и да ме гледа с невярващи очи като някакво рядко полезно изкопаемо.

Няма и да крия, че за мен е важно мъжът да ме превъзхожда в тези отношения, така че наистина ми харесва, че такива мъже като теб, не ти знам квалификациите и не ми трябва да ги знам, остават евентуално за такъв тип жени като мен Grinning

Не си разбрала какво е написал Абуто.

Проблема е не, че те сменят с друг, а че другия е идиот, тоест той е по-по от теб. Това бие по самочувстивето, а там боли много.
Мерси за уточнението.

Ама вие как така позволявате разни патки да ви бият по самочувствието? Търсят си идиоти, защото знаят, че са идиотки, влече ги. Хайде, малко по-трезво и стабилно тук.

# 1 232
  • Обран бостан ;)
Мерси за уточнението.

Ама вие как така позволявате разни патки да ви бият по самочувствието? Търсят си идиоти, защото знаят, че са идиотки, влече ги. Хайде, малко по-трезво и стабилно тук.

Как да им забраним ?

Млади сме били (аз поне). Нямали сме жизнен опит.
Вече знам - ако една жена си тръгва от някой щастливеца може и да е той. Wink

# 1 233
  • София
На млади години се правят всякакви глупости. Там почти няма логика кой какво ще хареса. То даже аз самата не се харесвах и не осъзнавах какъв избор имам.

# 1 234
  • София
То и на стари няма логика. Любовта е сляпа. И по-добре.
На мен единственият ми плод на по-рационален подбор като избор през годините беше такъв провал какъвто не е бил и най-татуирания, дългокос младеж от проблемно семейство, в който съм била влюбена на 17.

# 1 235
  • София
Аз имам някакво шесто чувство, когато някой мъж е прекалено правилен. Почва да ми свети една лампичка... Която проспах последния път също. 🤣

# 1 236
  • София
Не бях познавала правилни. И явно ми е било и любопитно. Такава греда, че ми се ще да пледирам временна невменяемост. Минаха години и още главата ми не го побира къде съм бляла.

# 1 237
  • София

Майките ги решеха и съвсем целенасочено оставяха де що боклук. То детето гледа и понякога и се учи. След 5 минути тази мивка ще се ползва от друг. Не става въпрос за чистофайнстване, а за жени мърлячки, без грам елементарно възпитание. Примерът ми беше, че нали все се плюят мъжете, а то и не малко жени има, които не стават за нищо.

Аз също не понасям невъзпитани хора и нахалници, но на мъжете не им дреме дали си оставяш косата в канала, ако после си лягаш с тях с удоволствие и не ходиш след тях като майка, да им съобщиш точно къде са или не са си оставили чорапите.

# 1 238
  • Поморие
Оня ден в съблекалнята имаше 2-3 пискливи майки, с още по-пискливи дъщери. Бяха заели цялото помещение, разположени на трите стени и на 4 пейки. След като се ресаха и сушиха, си зарязаха купчините косми в мивката. Еми ето пример ни едните стават, ни другите ще стават. Как да не ги зареже мъжът с кеф? Та има кофти хора и готини хора. Респект си трябва към другия. Има ли го, все тая мъж или жена, то той ще се отнася добре към партньора си.
Е, повечето девойки в тази възраст са така.
Ако се развият като красавици с останалите реквизити, няма да ги зареже съпругът им за някоя лела чистофайница, която не оставя коси в канала.

Без значение от пола, едно човешко същество трябва да се възпитава с ценности и дисциплина, а хигиенните навици са задължителни! Ако това не се научи в семейството, никога и никъде няма да се усвои.

# 1 239
Би било доста лицемерно мъж, който си оставя чорапите навсякъде, да прави забележки или да се втелясва за косми в канала.

# 1 240
  • София
Моя канал - моите косми!
Ако, евентуално, някога, в бъдещето, ми се случи да започна да си мия косата на чуждо място, а това означава да се почувствам у дома, тогава ще го мисля какво би бил казал някой си.
Ако ходя на спа за през деня, ходя вързана и не си мия косата там.

# 1 241
Дамите с "правилните мъже" може ли да обяснят какви червени лампи палят тези господа?

# 1 242
  • София
Обикновено контрол, липса на гъвкавост и адаптивност, вманиачаване по битови неща.
Ако един мъж е по- изряден от жена, започва да има претенции и за пердетата и да критикува жената.
Поне аз това си представям, като чуя за тия перфектните на хартия. Обикновено и с перфектен външен вид.

# 1 243
Важното е единият, по-скоро мъжът да е по устойчив и трезв, балансьор, а жената да умее да тушира, когато нещата се разгорещяват...

Ако тя е много амбициозна, с бодилчета под дупенцето, все нещо трябва да прави...

Не я искам с 2 висши..., мезонети... което не ме интересува, така както нея не трябва да я интересува, а да гледа другите неща...
Ил...
Какви други неща? Че те не останаха.
Какво има да балансираш, че не разбрах. То няма нищо за балансиране в тази ситуация.

# 1 244
Цитат
Ако един мъж е по- изряден от жена, започва да има претенции и за пердетата и да критикува жената.
Поне аз това си представям, като чуя за тия перфектните на хартия. Обикновено и с перфектен външен вид.

Имах кратка връзка с човек, който ме критикуваше за лекия хаос на скрина с козметика и ми сгъваше дрехите, грижливо метнати на стол. Не можело така, трябвало да са сгънати на купчинка. Проявяваше претенции и към осветлението. Нещата приключиха бързо.
В неговата квартира беше разхвърляно и на бюрото с лаптопа оставяше немити съдове. Найс, нали.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 18:50 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт