Каква е работата на мъжа при започване на връзка?

• 29 793
  • 1 391
  •   1
Отговори
# 1 350
Revoker, пазаруването не е достатъчно, стига го изтъква. Какви 2-3 дни?! Стига фантазира, че някой те обгрижва ежедневно, темата е за началото на отношенията.
Ако искаш палава булка на гости, поръчай вечерята и запали свещи, а за десерт масаж и сладолед.

# 1 351
  • Out of the Mix
Богато въображение и щипка спонтанност, правят чудеса в кухнята, и не само там.
Много точно.

# 1 352
  • Пловдив
Готвим ли , сексим ли  или с един куршум два заека.
Правим проверка как е в кухнята и как е в леглото??

# 1 353
От много проверки внимавай да не видиш в действие 'да изчезнеш за 60 секунди' Joy

# 1 354
  • Пловдив
От много проверки внимавай да не видиш в действие 'да изчезнеш за 60 секунди' Joy

Понеже се обърках ...правя сверка на часовника.
-ядки без сол ТЦ
-спонтанност
-загорял тиган (дано да е само той)
Само не ми стана ясно ако мирише на манджа, кой идиот ще е остави да се изкъпи сама

# 1 355
Значи, от познати съм чувала, че има ескорт, който и готви, всичко, за което си платиш, прави в общи линии. И две, три, колкото искаш, накуп могат да се поръчат.

Всичко се получава много спонтанно и големи чудеса стават.

Няма нужда да ми благодарите Sunglasses

# 1 356
Боже, ескорт!
За застаряващи с мераци колко тайландки има! Че и фертилни!

# 1 357
  • София
Тази тема плаче за спонсорство от някоя високоалкохолна напитка. Приятна кръчмарска обстановка се е получила, но вече трудно следя кой прави първата крачка. Май повече момчетата.

# 1 358
  • София
По принцип не, ама desperate times call for desperate measures Joy

# 1 359
  • София
Последният път, когато мъж ме накара да му сготвя, направих най-ужасната Карбонара на света. За "черешка" изтървах черния пипер.
А по принцип си ги мога нещата.

# 1 360
  • Out of the Mix
По принцип не, ама desperate times call for desperate measures Joy
Extreme conditions demand extreme responses. Joy

Бояна, не знам за какви крачки говориш, аз се забавлявам, разнообразявам и доуплътнявам време.

Рокса, явно в русата глава си мислила за други неща, затова така. Whistling

# 1 361
Целта оправдава средствата Simple Smile

Един от шефовете ми е женен за тайландка, доста по-млада от него.

# 1 362
Revoker, пазаруването не е достатъчно, стига го изтъква. Какви 2-3 дни?! Стига фантазира, че някой те обгрижва ежедневно, темата е за началото на отношенията.
Ако искаш палава булка на гости, поръчай вечерята и запали свещи, а за десерт масаж и сладолед.

Че и от Кауфланд. Пак се сетих за дядото с торбите от Кауфланд, който ходеше на гости на бабата. Ривоукърът даже и в знойните си фантазии се опитва да мине тънко.

Иначе, сексът и битовизмите за болшинството от жените са на ужасно различни честоти, и не се хващат на едни и същи мегахерци.

# 1 363
кукумицинка, благодаря, че го написа, защото почнах да се чувствам асексуална. Докато бъркам боба или мия варовика от мивката ми е само до м*нети.

# 1 364
  • Somewhere far away
За мен няма по-гнусно нещо от това да се смесват сексуални теми с хранителни!

Общи условия

Активация на акаунт