Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 366
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 005
Кралската принцеса и кралят присъстваха на годишните награди на Butler Trust в двореца Сейнт Джеймс днес!

Държавното посещение на британския крал Чарлз и кралица Камила във Ватикана беше отложено.
Решението е взето от двете страни. Лекарите на папа Франциск са препоръчали продължителен период на почивка и възстановяване след хоспитализацията му от повече от месец.

# 1 006
  • Някъде там
Стефани и Гийом днес на посещение в  люксембургската компания " oerd Lab". Това е иновативно студио, което използва 3D принтиране за създаване на тухли и декоративни елементи от глина Betzdorf.

Максима много ми харесва днес в любимото ми сиво.

Кофти ден за косата й. Духаше ужасно.

# 1 007
Меган Маркъл  промотира сайт с нейна селекция артикули - дрехи, включително и бърза мода, аксесоари, лакове за нокти, гланцове, несесери за грим. Обявено е, че получава комисионна от продажбата на артикулите на сайта пише, че комисионната варира между 10 и 30%. Някои артикули са интересни - рокля с име  "Уиндзор", обеци с име "кралски копчета"

Ако на някой му е интересно да си купи от селекцията на Маркъл и да я подкрепи:
https://shopmy.us/ms/my-closet

# 1 008
Много изненадващ подбор от артикули! Не очаквах толкова интересна колекция от дрехи и аксесоари!

# 1 009
Много изненадващ подбор от артикули! Не очаквах толкова интересна колекция от дрехи и аксесоари!

Аз пък не очаквах да си ползва титлата за комерсиални цели. Това беше желанието на АКС и е редно да се съобрази.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 00:10 от Anonimen :)

# 1 010

Аз пък не очаквах да си ползва титлата за комерсиални цели. Това беше желанието на АКС и редно да се съобрази.
Да, де ама марката "Маркъл" сама по себе си не носи кинти. И след като норвежката принцеса и нейният шаман-изнасилвач правят пари от титлата ѝ, явно и г-жа Маунтбатън-Уиндзор е решила, че може.
ПС: Ако се сети да го преправи Батенберг-Кобург-Гота ще издави рибата, и АКС не е като да могат да кажат нещо.

# 1 011
Кралица Камила и крал Чарлз III по време на прием в Clarence House за автори, членове на литературната общност и представители на The Queen's Reading Room, за да отпразнуват пускането на медала The Queen's Reading Room

С Хелена Бонам Картър

Танци с актрисата Мириам Маргулис

Ричард Е. Грант, кралица Камила и Елиф Шафак

Джоана Лъмли

С американската актриса Сигорни Уийвър

Братовчедката Сара и съпругът ѝ в подкрепа на семейството

С херцогинята на Глостър и редица други изявени личности

# 1 012
Мноого ми харесват всичките  им инициативи относно четенето!!!  Това е богатство, което могат да го оценят четящите хора!!!

# 1 013
  • Down south
Чудесна колекция. Сигурна съм, че качеството съответва.
Много подходяща за почитателките.
Надявам се, че ако не е, то скоро ще бъде достъпна и в Европа/България Blush

# 1 014
Нямам време сега да разглеждам колекцията, но в нея има ли артикули, с които да почита и другата си титла? Миналата година от три места се събраха вождове, за да я произведат в принцеса, дано не я е пренебрегнала.

# 1 015
  • София

Аз пък не очаквах да си ползва титлата за комерсиални цели. Това беше желанието на АКС и е редно да се съобрази.
Според постигнатото споразумение - съгласиха се и не ползват HRH.

# 1 016
  • София
Като клиикнеш на артикулите, се отваря съответния сайт. Това означава ли, че ако си купя чанта Polene cime mini, Меган ще вземе комисионна?

# 1 017
Ако този линк носи печалба и купиш през него, да.

# 1 018
Истински кралски блясък Nature Sparkles

Да не им наближава годишнината, че ми излизат снимки от фийда?

# 1 019

Според постигнатото споразумение - съгласиха се и не ползват HRH.

Не, съгласиха се да не използват титлите за комерсиални цели, има го дори на сайта на Съсекс, можеш да разгледаш.

А във всички изявления от двореца изрично пише, че HRH вече не им се полага понеже не са работещи рояли, няма какво да се съгласяват по тази точка. https://www.royal.uk/statement-her-majesty-queen-0 Това го пише и на сайта на Съсекс.

Общи условия

Активация на акаунт