Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 364
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 020
В този скрийшот пише буквално, че няма да използват HRH тъй като няма да са работещи рояли.
Ако има и друг, в който пише, че няма да използват титлите за комерсиални цели, то не е този.

# 1 021
  • Някъде там
Раджва и Хюсеин на Ифтар в домове за социални грижи. Вечерята е организирана от тях.

Страхотни !
С каква лекота и непринуденост общуват с децата.
https://www.instagram.com/reel/DHo0Itoo_Dh/?igsh=emx3Zzgxdzc4ejg0

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 10:59 от daviz

# 1 022
В ужасна рокля е Раджва, като палатка, цвета и той не ми харесва. Не знам защо младо момиче го обличат по-зле отколкото свекървата..

# 1 023
  • София
Как защо - за да изпъква свекървата.
Младостта си е младост и в чувал да я облекат пак ще се забелязва.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:33 от vnd

# 1 024
Като клиикнеш на артикулите, се отваря съответния сайт. Това означава ли, че ако си купя чанта Polene cime mini, Меган ще вземе комисионна?

В случай, че препраща директно към сайта на Polene- едва ли.
От друга страна, госпожата едва ли би се обвързала с един вид промотиране на която и да било марка, без това да ѝ носи дивиденти. Изборът ѝ на Polene ме учуди, честно казано. Не мисля, че съм я виждала с тяхна чанта.

# 1 025
Като клиикнеш на артикулите, се отваря съответния сайт. Това означава ли, че ако си купя чанта Polene cime mini, Меган ще вземе комисионна?

В случай, че препраща директно към сайта на Polene- едва ли.
От друга страна, госпожата едва ли би се обвързала с един вид промотиране на която и да било марка, без това да ѝ носи дивиденти. Изборът ѝ на Polene ме учуди, честно казано. Не мисля, че съм я виждала с тяхна чанта.
Когато е referral link се получава комисионна. В сайта е описано, че се получават между 10 и 30%. На страницата си е описано: "Please note, some products may contain commissionable links*"

То всъщност идеята на сайта е именно инфлуенсърите да промотират марки и да получават комисионна при продажбата.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 11:45 от FreesiaR

# 1 026
Къде го пише това за 10 до 30%, че се споменава отново и отново?

# 1 027
Ули, пише го навсякъде на сайта, реферирай към скрийншота от горния ми коментар, дори има списък кой бранд колко % комисионна дава.

# 1 028
FreesiaR, мерси за пояснението. Hug
Не съм отваряла линка, камо ли пък да чета процентите комисион.
И въпреки това се оказва, че предположението ми е било правилно. Blush

# 1 029
Ами аз никъде не виждам обявени проценти, ама щом казваш, Фрезия, добре.
Виждам само обявеление, че някои линкове може и да съдържат линкове с комисионни. Колко е възможната комисионната не пише.

# 1 030
  • Някъде там
Юлиян става на 4 години
Какви очи 🥰🥰🥰
Прекрасен.

# 1 031
Виждам само обявеление, че някои линкове може и да съдържат линкове с комисионни. Колко е възможната комисионната не пише.
Може би не се ориентираш в сайта, защото това с възможната комисионна буквално го пише на заглавната страница.
Скрит текст:

А ето и кой бранд каква комисионна дава:
Скрит текст:

Няма артикул без комисионна. Това много лесно може да се види в URL, когато кликнеш на продукта.
Скрит текст:

Дано съм ти била полезна.

# 1 032
Скрит текст:
Например тук се вижда
Скрит текст:
и тук по марки
Скрит текст:
Интересно място за продажби Thinking "Инфлуенсъри" продават линк към препоръчани от тях дрехи, home & Beauty ползвани от тях...

# 1 033
Това са общите условия на сайта или? Не конкретните условия за Меган?
Меган има ли линкове към тези марки, които са дадени като примери? Предполагам вече е проверено, затова питам, че не ми се цъка на всички продукти.

Иначе от двата примера, че няма артикул без комисионна ми изглежда като единият да е афилиейт, а другият да не е. Иначе логично, че и двата през този сайт.

# 1 034
  • София
Нали бяха писали, че всичко, което Мегън е показала в шоуто, се разпродава? Явно е решила да спечели и тя от това, не само Нетфликс, които получават пари за рекламата. Няма лошо, всичко се продава - известност, влияние, титла... Тя затова се отказа да работи за кралското семейство, за да може да монетизира известността си. Те вече не ѝ плащат, трябва от нещо да се издържа, като всяка работеща жена.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 13:05 от aunt Ogg

Общи условия

Активация на акаунт