Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 349
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 035
В момента кралицата посещава музея на Чарлз Дикенс на Doughty Street, Лондон WC1, за да отпразнува 100 години от отварянето на къщата за обществеността през 1925 г., след като е била спасена от разрушаване и реновирана от стипендията на Дикенс.

# 1 036
  • Някъде там
Белгийците заедно с президента на Сингапур и неговата съпруга, разговарят с белгийски организации на гражданското общество за техните усилия да помогнат на хората със сложни предизвикателства да участват пълноценно в обществото.

Летисия в Кабо Верде

# 1 037
Херцогът на Корнуол присъства на встъпително събитие във Folly Farm в Пенсфорд днес.

Събитието подчертава ангажимента на принц Уилям да подкрепя младите фермери и продължаващата му страст за насърчаване на доброто психично здраве в фермерската общност.

# 1 038
  • София
Фрезия, благодаря за така подробното обяснение. Беше ми много интересно! Дори и не за конкретния случай, а е цялост за линковете, които водят до комисионна.

И на мен ми направи впечатление чантата, защото никога не съм я виждала с такава. И защото се притесних, че съм й дала 80 евро, а пък аз не искам.

# 1 039
Херцогинята на Единбург е в Брюксел, за да привлече вниманието към мащаба и сериозността на сексуалната експлоатация и малтретиране на деца по света.
Страхотна кауза подкрепя Софи. Костюма е страхотен, цвят, кройка, браво.

# 1 040
Херцогинята на Единбург, посрещната от Роберта Мецола, председател на Европейския парламент, преди да се обърне към високопоставени европейски политици, в Европейския парламент.

Херцогинята на Единбург се обърна днес към Европейския парламент, като подчерта важността на действията срещу сексуалната експлоатация, злоупотребата с деца и онлайн насилието над деца.

# 1 041
Много хубава и полезна инициатива на Софи, страхотен цвят на костюма и добро съчетание с блузата, само панталона можеше да е по- тесен долу.

# 1 042
  • Някъде там
Холандците приемат целия кръг от комисари на краля за обяд в двореца Хуис тен Бош.
Това е вторият път, в който двойката предлага обяд на Кръга на комисарите, за да обсъдят с тях въпроси на провинцията и да подчертаят връзката между дванадесетте комисари и Вилем- Александър като държавен глава.

Колко е отслабнала Максима. Промяната в роклята ми харесва, стои по добре така.
Скрит текст:

А брошката е страхотна..
Виктория много хубава днес в червено.
Като патрон на "Swedish Brain Foundation" присъства на семинар свързан с Brain Day.

Мария-Тереза  участва в Конгреса на местните и регионалните власти на Съвета на Европа (CLRAE) в Страсбург.
 Тя говори за  работата на Stand Speak Rise Up! - асоциация, която тя основава през 2018 г. в подкрепа на жертвите на сексуално насилие в конфликтни зони.
От 2019 г. Stand Speak Rise Up финансира холистични проекти по целия свят, така че всички оцелели от сексуално насилие и деца, родени от сексуално насилие по време на война, да могат да живеят в мир и достойнство.

# 1 043
Нов патронаж за Уилям
"Радвам се да стана патрон на We Are Farming Minds. Основана от наемателите в Херцогство Корнуол Сам и Емили Стейбълс, тази брилянтна благотворителна организация предоставя обучение, събития, информация, подкрепа и съвети относно психичното здраве на фермерите в Херефордшър и извън него.
Връзката с We Are Farming Minds представлява важна част от стратегията за психично здраве на херцогството в селските райони, която има за цел да приоритизира и дестигматизира подкрепата за психично здраве за фермери и наематели."

# 1 044
  • Някъде там
Франсоа става на 2 годинки утре.
Тези деца растат със скороста на светлината. Особено като ги виждаме все по-рядко.
Сладурче 🥰🥰🥰

Чудесно слънчево семейство.

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 045
Нова жертва на Мариус. Говори се, че е третото изнасилване, за което ще му се повдигне обвинение. Жертвата е жена на 20 и няколко години. Уточнява се, че става дума за изнасилване без полов акт.
Докато полицията разследва, той е на почивка в луксозен хотел в Копенхаген.

Чета и следното. Българската принцеса Мафалда се е разделила със съпруга си Марк Абулейсман. Двамата сключиха брак през 2022 и норвежките Метте-Марит и трите й деца бяха гости на сватбата. От статията разбирам, че Метте-Марит и Хокон са много близки приятели с родителите на булката, Кирил и бившата му съпруга Росарио. Мафалда се е разделила със съпруга си преди половин година, но чак сега съобщава за това пред El Pais.

А тази снимка на Мариус с тримата родители не съм я виждала. Той е точно копие на баща си. Ако си пусне косата дълга, ще са лика-прилика.

https://www.seher.no/images/82877850.webp?imageId=82877850&x … 4&format=webp

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 21:10 от Fenris

# 1 046
  • Някъде там
Разказва сега пред списанието, но отдавна се писа, че е разведена.
Даже я качвахме тук с новото гадже.
Е тя Росарио и цялото семейство всъшност бяха на 18-годишнината на Ингрид. А само Росарио на 50-годишнината на Метте-Марит и Хокон.
Мисля, че даже е кръстница на Свере-Магнус.
Ето ги. Кирил е със сегашната си приятелка.

Ето ги с новото гадже.

Това е бившия мъж.

# 1 047
Било ли е официално или само слухове? Оставам с впечатлението от статията, че не е било официално обявено преди?
Няма значение, де. Толкова млади хора да се разведат след толкова кратък брак. Децата на Кирил и Росарио са израснали, така да се каже, с децата на Метте-Марит и Хокон. И изведнъж развод.

# 1 048
  • Някъде там
Да тя не го е обявяла официално, но  го намекваше в инстаграма си и още миналата година испанския вестник El Mundo писа, че Марк Абулейсман е подал молба за развод на 15 май във Върховния съд на Ню Йорк и три месеца след това я снимаха с новото гадже.
Ако е било слух, означава, че тя е изневерявала публично с друг мъж, докато е омъжена, но явно си е било истина.
Да много е кофти, че само след 2 години и половина се разведе, но дано е щастлива с новото гадже.

Последна редакция: ср, 26 мар 2025, 22:07 от daviz

# 1 049
Принцеса Беатрис си сътрудничи с приятелката си Алис Нейлър-Лейланд, за да пуснат нова колекция за бебешки партита за марката Mrs Alice.
Приходите от колекцията ще отидат за Borne, благотворителна организация, на която Беатрис е станала патрон. Принцеса Юджини също подкрепи инициативата.

Общи условия

Активация на акаунт