Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 316
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 065
Принц Уилям на пешеходна обиколка на Абърдийн днес, когато отбелязва старта на Invisible Cities Aberdeen.

Invisible Cities е базирано в Обединеното кралство социално предприятие, което набира и обучава хора, които са преживели бездомност, за да станат пешеходни екскурзоводи в собствения си град.

Тук се среща с първите обучени екскурзоводи по инициативата

Той е посетил и хора, които са се преместили в първите готови жилища, от 31 такива в Абърдийн, по проекта на Уилям Homewards.

# 1 066
  • Някъде там
Е да птицо, писали сме го. За празници, обреди, по традиционни срещи с възрастни жени, в повечето случаи избират кафтан, всички от семейството.
Още ми са пред очите красивите кафтани за годежните и сватбени партита на Иман и Раджва.
На Абдула от юбилея, кафтана на Раджва е страхотен. Тогава от студиото показваха каква бродерия си е избирала Раджва и процеса на направа.
Този.

Скрит текст:

Даже и вчера от дубайската марка се похвалиха, че Раджва си е избрала да носи техен кафтан за посещението при децата.
https://www.instagram.com/p/DHp6EXJSOgI/?igsh=bGgxbzllb2E0N2Mx
А на Рания този от каната на Раджва ми е от любимите.

И майката на Раджва.

# 1 067
Много са пищни ритуалните им тоалети. Цялата им култура събират.

# 1 068
  • София
Коя е дамата в бяло до Летисия? Много хубав тоалет има.

# 1 069
  • Някъде там
Артемис, писала съм.
Първата дама на Кабо Верде, Дебора Катиса Карвальо се казва.

Максима  в Kerkrade за подновяването  на музикалната инициатива „Повече хармония в обществото“.
Максима е председател на  Méér Muziek in de Klas.
През последните пет години всички ученици от началните училища от общините Брунсум, Ландграаф и Керкраде са получавали седмични уроци по музика от учители специалисти. Има и извънкласни музикални предложения. Новото музикално споразумение също прави програмата достъпна за ученици от други общини в региона Parkstad Limburg.

Много хубава рокля. Носена е и преди, но не се вижда от палтото.

https://youtu.be/z_eSXmxVaCg?si=BzAsro58LuOExoL8

# 1 070
  • София
Страхотна е кралицата! Страхотен цвят и модел. Само платките на деколтето не знам защо са, но пак е чудесна. Любима дължина, цвят, силует!

# 1 071
Тая рокля и шапка грам не си подхождат, комбинацията е нелепа.

# 1 072
  • Sofia
Чарлз е хоспитализиран по спешност и с отменени ангажименти. Изявлението на Бъкингам:
Скрит текст:
"'Following scheduled and ongoing medical treatment for cancer this morning, The King experienced temporary side effects that required a short period of observation in hospital.

'His Majesty's afternoon engagements were therefore postponed.

'His Majesty has now returned to Clarence House and as a precautionary measure, acting on medical advice, tomorrow's diary programme will also be rescheduled.

'His Majesty would like to send his apologies to all those who may be inconvenienced or disappointed as a result.'"

Превод:
„След планирано и продължаващо медицинско лечение за рак тази сутрин, Кралят получи временни странични ефекти, които изискват кратък период на наблюдение в болница.

— Затова следобедните ангажименти на Негово Величество бяха отложени.

„Негово Величество вече се върна в Кларънс Хаус и като предпазна мярка, действайки по медицински съвет, утрешната дневна програма също ще бъде пренасрочена.

„Негово Величество би искал да изпрати извиненията си на всички онези, които могат да бъдат неудобни или разочаровани в резултат на това.“

# 1 073
Надявам се Чарлз да се справи, но май за първи път се случва нещо такова след диагнозата. Много слухове има, че лечението му не дава необходимите резултати и като цяло статуса му не е добър, дано са само слухове.
Хубав цвят на роклята на Максима, но шапката и кройката на ръкавите са неудачни.

# 1 074
На мен кафтана на Рания не ми харесва толкова, но аз и рядко харесвам такова синьо на дрехи.  Раджва, обаче, е великолепна в червения Purple Heart Хареса ми и в кафевия, мисля че е цвят, който не е за всеки, но на нея е добре.
Колко сладки снимки на дечица в темата Heart Eyes Да ти напълнят сърцето малките сладурчета.

Максима много ми харесва от вчера, защо имам спомен, че е носила това преди?

# 1 075
  • Някъде там
На вълна зелено е Максима. Много ми харесва и с двата тоалета. Напълно подходящи и за двете събития.
Тя също е била на Ифтар с организацията Cordaan която предоставя грижи за младежи с интелектуални затруднения.
Тирамису носен е тоалета но с палто и не сме я виждали изцяло.

https://www.instagram.com/reel/DHt0xs7taon/?igsh=MWRndnYwZ3ZlNzMwdg==

Гала вечерята в Люксембург.
Стефани е със страхотна рокля. Мария-Тереза не.

# 1 076
Да си припомним една прекрасна херцогиня на Кембридж. На този ден през 2017 г.  присъства на годишната „Портретна гала“ в Националната портретна галерия.
Гала 2017 набираше средства за Coming Home.
Една от любимите ми рокли, изваяна от всеки ъгъл. Дано скоро да видим принцесата отново на такова събитие, липсват много тези прекрасни рокли.

# 1 077
Внукът на Симеон отива в Шаолин.
https://www.edna.bg/izvestni/vnukyt-na-simeon-sakskoburggotski-v … a-shaolin-4679397

За Чарлз - дано е временен ефект от лечението му и бързо се възстанови!

# 1 078
Чарлз е видян да напуска Кларънс хаус, за да прекара уикенда извън града.

# 1 079
Тези слухове за Чарлс и аз съм ги чела. Когато Катрин влезе в болница и явно се е разбрала диагнозата - Чарлс обяви неговата, за да отвлече малко вниманието и да даде шанс на Уелс да се климатизират, прегрупират и да начертаят път напред. Още тогава се заговори, че при него прогнозите не са много ок. Според мен обаче, това не е вярно, защото към днешна дата е там и работи активно.
Надявам се Чарлз да се справи, но май за първи път се случва нещо такова след диагнозата. Много слухове има, че лечението му не дава необходимите резултати и като цяло статуса му не е добър, дано са само слухове.
Хубав цвят на роклята на Максима, но шапката и кройката на ръкавите са неудачни.

Общи условия

Активация на акаунт