Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 047
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 1 095
Критиката е сред хората. Медиите и полицията мълчат общо взето. Двойните стандарти са налице за съжаление.
Не, няма повдигнато обвинение, защото разследването още се точи. Обвинителният акт е временен. Материалът за проверка е огромен и ще отнеме време. Полицията казва, че са осигурили доказателствата, които им трябват, и няма опасност той да унищожи доказателства. Предполагам затова е и пуснат на свобода. Но той многократно наруши заповедта да не се свързва с жертвата от август, два пъти е арестуван за това, говорили са му ''строго'' да се стегне ...
Той не е длъжен да дава обяснение на полицията, разбира се. Но това ще се използва като аргумент срещу него по време на делото после.

От всички обвинения към него, за което се разследва, най-тежките наказания са за 2 от тях - изнасилване и домашно насилие. За изнасилването е до 10 години затвор, за домашното насилие до 6 години затвор. Останалите обвинения са до 1 година затвор.

За мен единствената причина той да е на свобода и да си живее живота, е че е син на майка си. Няма друго обяснение човек с такова поведение и явно показващ неуважение към закона да е свободен до делото.

Последното изнасилване е било ноември. Значи като кажа изнасилване, се има предвид в неговия случай сексуални действия с жертва в безпомощно състояние. Ако помня правилно, не става дума за полов акт, а други сексуални действия. Хем ги е извършвал, хем се е снимал как го прави. Тук това се нарича изнасилване, макар че в България май под изнасилване се има предвид полов акт.

# 1 096
Вчера е бил балът на розите в Монако, Албер само е носил шапката в ръка, за да изпълни мотото, не я е слагал.😆
В линка има още снимки.

https://www.gala.de/beauty-fashion/fashion/rosenball-2025--die-g … aco-24335576.html

# 1 097
Можеше да си бодне една роза ...

# 1 098
Шарлийн е много красива, много харесвам рокли с едно рамо и на нея много ѝ отиват заради широките рамена.

# 1 099
А мариус под гаранция ли е? Изобщо не мога да разбера какво се случва там. Толкова жертви, а той си ходи насам натам.
Обвиняем ли е въобще?

# 1 100
  • Някъде там
Шарлийн е страхотна.Интересна рокля. Не си падам по перета, но това стои красиво.
 Каролина и Беатриче също ми харесват, като при Беатриче предпочитам варианта на манекена с по ниска талия.
Прическата е странна, но явно е заради бижутата.  Татяна твърдо не.  Шарлот не е зле, но нищо особено.
Александра ме довърши от смях. Ахааа да падне..като пингвин ходеше.

https://www.instagram.com/reel/DHy8DiOSO1_/?igsh=OHAyYnJxbmRuYnpx
Обиците също.

# 1 101
А мариус под гаранция ли е? Изобщо не мога да разбера какво се случва там. Толкова жертви, а той си ходи насам натам.
Обвиняем ли е въобще?

Явно не, иначе и на мен ми е необяснимо. Уж се води разследване, но то засега е със силата на статистика или журналистическа статия от жълт вестник.

# 1 102
Много добре изглежда Шарлийн в лице, много свежа, а и прическата й е хубава, но роклята е много зле, изглежда сякаш в последния момент са й наметнали тази дантела, а й самата дантела изглежда евтино.

# 1 103
Да, обвиняем е с временен обвинителен акт, защото разследването не е приключило. Не е под гаранция. Беше арестуван три пъти мисля, но го пуснаха. Свободен е, докато тече разследването. Той продължава да извършва нови престъпления, така че ще видим кога ще им писне на полицията и ще го сложат в ареста до делото. За мен е странно, че може да напуска страната при такива кофти престъпления. Но той е син на майка си, така че за него явно са други правилата, има(ше) и дипломатически паспорт без да му се полага. Всъщност интересен въпрос е дали още има неправомерно дипломатически паспорт. Не е писано да са му го отнели.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:16 от Не се сърди, човече

# 1 104
  • София
Чакай малко, Фенрис. Майка му е съпруга на престолонаследника. Но сте конституционна монархия, та къде е кралят? Къде е парламентът? Къде е правителството?
Да, прикрива го майка му, но и полицията и правосъдната система явно не си вършат работата.
Кралят нещо да е взел отношение?

# 1 105
При всички разкрития до момента, които са уж доказани, все още да се смята, че всичко е на това дередже, защото майка му го прикривала, ми е доста несериозно.
Тя тая система в Норвегия за нищо не става, ако е така.

# 1 106
При всички разкрития до момента, които са уж доказани, все още да се смята, че всичко е на това дередже, защото майка му го прикривала, ми е доста несериозно.
Тя тая система в Норвегия за нищо не става, ако е така.

Обикновено така изглеждат на пръв поглед всичките норвежки системи, но истината е, че си работят много добре! Не съм се сблъсквала с правосъдната, но със здравната наскоро се сблъсках и съм възхитена! До преди сблъсъка мислех, че ще е трудно, бавно и мъчително, но нищо подобно не стана. Докато пиша поста гледам "Вълната", много добър норвежки филм!

# 1 107
Тази година посланието на принцесата на Уелс за деня на майката:
“През изминалата година природата беше нашето светилище. Този Ден на майката нека отпразнуваме майката природа и признаем как нашата връзка с естествения свят може да помогне не само да подхранваме вътрешното си аз, но и да ни напомни за ролята, която играем в богатия гоблен на живота. К”

Джеймс Мидълтън честити деня с тази снимка.

# 1 108
Май толкова са и доказани тези велики разкрития. Все повече нещата в Норвегия започват да намирисват на задкулисни политически игрички и журналистически лов на вещици.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 22:16 от Не се сърди, човече

# 1 109
  • Някъде там
А на мен ми е странна майката на Юлияне...Не само тя.
Жертвата да кажем че не смее да направи нищо. Крие се, жертва е, страх я е.
Майката и останалите близки къде са?
И те ли са под чадъра?
И не само нейните и тези на всички останали гаджета живели с него.
Ако не става с полицията, защо не са разтрабили публично по медии, ютуб канали, подкасти, социални мрежи, че детето им е жертва на насилие, толкова години и сега се сетиха? Защо знаеш и допускаш да ти малтретират детето и да ти съсипват имота и то години наред.
До тук не прочетохме да е имало и една жалба от близки на жертви, преди случая от който тръгна всичко, а уж е било години наред това.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 21:06 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт