Кралски работи и клюки - февруари и март 2025

• 108 027
  • 1 139
  •   1
Отговори
# 30
  • в сърцето на един мъж...

Heartbeat Много е сладка като пита детето дали може да го хване за ръчичката.

На мен ми беше много готина като тръгваше и стиска още банана играчка и се стресна и му каза на детето - извинявай, аз без да искам щях да си тръгна с банана ти Simple Smile

# 31
  • Down south
Леонор е бъдеща кралица и с желание и чест изпълнява тези отговорности. Личи си, че не го прави за да отбие номер.
От това, което се вижда от снимките, изглежда, че принцесата е натоварена и физически. За психически е ясно, гледана е под лупа от много части на света

Принцеса Амалия ще минава ли през подобно обучение?

# 32
  • Някъде там
Баба с внучка.

И Стефани като малка със семейството.

Докато търсех снимки на Х.К. какви снимки ми излязоха. От вечерята за годежа им. Не ги бях виждала. Много готини 😄

# 33
  • София
Не беше лоша на младини Стефани, интересна мацка беше

# 34
  • Благоевград
В момента гледам едно предаване по NG и разказват за една вила на остров Малта, в която известно време за живели Кралица Елизабет и принц Филип след сватбата. Не знаех този факт. Вилата е голяма, с прекрасна градина, то към днешна дата се разпада. Правителството на Малта е придобило собственост и има планове да реставрира имота.

# 35
  • Някъде там
Да, просто не колкото сестра си. Всъщност излъчването им е различно.

Честита годишнина на Максима и Вилем.

# 36
  • София
Ох, вярно че тяхната годишнина е в най-големия студ ❄️
Да са живи и здрави, една от най-хармоничните кралски двойки, макар да изглеждат съвсем различни като темперамент и натюрел.

# 37
  • Някъде там
Тези слънчеви хора студ не ги плаши.😀

На 14 февруари Анри и Мария-Тереза ще отпразнуват сребърен юбилей.
По този случай са събрали любимите си 25 парчета в плейлист.
Определено част от нейните ми допадат повече. При Анри, ABBA ми направи впечатление, но шведски корени има все пак.

https://open.spotify.com/user/31b6sfovrx5gwow6m3i6qkzqd3ue?si=_h … lS-RYSU5aEYZ-8TkQ

# 38
Херцогът на Единбург започна 3-дневно посещение в Индия, за да популяризира Международната награда на DofE.

Той се срещна с губернатора на Махаращра. Едуард ще пътува и до Мумбай и Делхи, за да рекламира Международната награда на херцога на Единбург. В допълнение към срещите с членове на правителството, той ще присъства на дискусии с индийското образование и бизнес лидери и филантропи и ще се присъедини към събития, които празнуват любовта към спорта и изкуствата.

След това от 4 февруари: Херцогът и херцогинята на Единбург ще посетят Непал за 5 дни.

Херцогът на Единбург
се срещна с най-добрите образователни лидери в Мумбай. Те проучиха възможностите за образователно сътрудничество между Обединеното кралство и Индия и Международната награда за млади хора за подобряване на резултатите от обучението.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 16:09 от Tinо

# 39
На неделна служба в Сандрингам.

Колко са постоянни, почти нямат пропуск на неделните служби.
Само като са в Лондон не успяваме да ги видим.

# 40
Катрин и нейните обеци с аметист
и двете са подаръци от принц Уилям.
Отляво има подарък за първата Коледа заедно като семейна двойка.
Вдясно е подарък за раждането на принцеса Шарлот.

# 41
  • Някъде там
Ако някой иска да гледа първи сезон на сериала "Максима" преведен на български, има го тук.
https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D … Zq9yk7HpOOwd.html
И още една от любимите ми снимки

# 42
Aз гледах ''Максима '' по Фокс Лайф , но не знаех ,че има и сезон 2 - предполагам СЦ са сложили от себе си , но ми харесва образа на  Максима - има силен характер и гореща кръв Grinning . Наистина има голяма любов м/у тях .
Стефани също е била голяма красавица , но начина на живот доста и се е отразил - тя е била  лошото момиче на фамилията , малко в стил ''секс , наркотици и рок ен рол '' Stuck Out Tongue Winking Eye . Макар и по-възрастна , Каролин изглежда по-добре . Не коментирам подмладяващите терапии ,до които всички царствени дами имат достъп . Снаха и Беатриче е много красива и елегантна , дъщеря и също .
Виждам ,че тук сте много осведомени за всички кралски особи , аз се интересувам само от тези , които ми харесват Smiley - Максима , британското с-во- особено Катрин и семейство  , Грималди и испанците . За другите - благодаря за инфото .
Видях в Инста видео и снимки точно , когато Леонор заминаваше с кораба ( съжалявам ,че не мога да ги публикувам )  . Крал Фелипе като един обикновен баща, снимаше с телефона и се беше просълзил .Забелязвам ,че той е много емоционален и има страхотна връзка със своите момичета . Летисия е по -овладяна ( може от ботокса по челото Stuck Out Tongue ). С това военно обучение никак не и е лесно на Леонор ''да превзема баира '' с всички видове въоръжени сили на Испания , но пък тя е подготвена отдавна и смятам ,че се справя отлично без мрънкане и лигавене .Няма никакви привилегии за нея , освен сигурността и , предполагам .

# 43
Много са хубави обиците на Кейт. Интересно дали тя си ги избира или Уилям ѝ ги купува като изненада Gift Heart

Аз се учудих, че Анри и Мария-Тереза ще празнуват сребърна сватба като най-големия им син е на 43 години.
Но после прочетох, че е по повод 25 години от възкачването им на престола през октомври 2000г. и във връзка с предстоящата абдикация през октомври 2025г.

# 44
  • Някъде там
Белгиеца приема новото правителство.  Полилея от бръмбари над главите им много ме кефи много.

Фредерик на посещение на екипа който
работи със суперкомпютъра преди два дни, но снимки и инфо излизат сега заради съображения за сигурност.
Компютърът е сред най -бързите и мощни в света, а целта на суперкомпютъра е да засили изследванията и иновациите в области, вариращи от науката за здравето и живота до зеления преход.

Общи условия

Активация на акаунт