Пердета - 11

• 3 256
  • 47
  •   1
Отговори
# 45
  • София
В много голяма чуденка съм, какъв корниз е подходящ за такъв прозорец. Краен вариант ще са щори.
Не е за перде това нещо според мен.
Много красив прозорец, но трябва малко да се затъмни вечер за да се вижда нещо на телевизора.

Присъединявам се, че не е за перде.
Като щори го виждам, при това трябва да са няколко, за да може през деня да се вдигнат максимално (при една няма как), за да е открит прозореца (т.е. платната да са основно върху стената. Най-горната част ще е с неправилна форма.... но пък дали ще стои?! ....може би да го нарисуваш върху снимката или да пробваш да направиш "макет" на място.

Вариант е и гъвкав корниз по тавана и да се сложи плътно перде, което да е с неправилна форма, т.е. да следва пода и тава, когато е затворено, с явното разбиране, че когато е открит прозореца ще се надипли част от него по пода.

# 46
Много благодаря за предложенията. Ще са явно щори. Ще трябва да се намери такава фирма във Варна за да си премерят и монтират.

# 47
  • София
Аз имам щори от Катина, те са от твоя регион, от Добрич. Вероятно ги има и във Варна.
В моя случай ми направиха стандартни римски щори от "нестандартен" плат, т.е. не толкова срещани. Моите заместват тънкото перде и са върху дограмата.

Иначе от Варненска фирма си купувам(онлайн) платове за дамаски (моля че и за пердета имаха )шият също - Дежароса,

Общи условия

Активация на акаунт