Pandora - Тема 11

• 26 806
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Вижте в нета пише. Мисля в мол Сердика гравирахме ние.

# 61
  • BG-DE
А, добре ли изглеждат гравировките? Моята гривна с плочка благополучно пристигна и ми се иска да я гравирам но малко ме е страх да не я разваля Blush

# 62
  • София
Ние с дъщеря ми гравирахме плочка за синджирче. Имаше вариант да избере готов надпис или да напише с неин почерк на един таблет и така да го направят. Казаха, че готовите надписи се виждат по-добре, но тя избра тя да напише нещо. Малко ситно го написа и не се разчита много. Добре трябва да се изчисли.

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:33 от iana28

# 63
  • BG-DE
Ох, аз си го представях, че е както когато поръчваш от сайта, избираш шрифта и текста, а не готов текст 😞 Сега ме е яд, че не я поръчах с гравиране ама като не бях сигурна дали ще ми хареса как седи, а ако е гравирана не може да се върне или смени 😌

# 64
Iana28, а каква е цената за гравиране?

# 65
  • Down south
А, добре ли изглеждат гравировките? Моята гривна с плочка благополучно пристигна и ми се иска да я гравирам но малко ме е страх да не я разваля Blush
Коя гривна взе?

На някои чармс гравиран надпис стои добре, на други не чак толкова.
Колко е при теб гравирането?
За сравнение тук е $20

Последна редакция: ср, 12 фев 2025, 21:47 от Daylily

# 66
  • BG-DE
При нас е 15€, поне в сайта на Пандора,  но предполагам, че и в магазин ще е същата цена. За тази гривна става въпрос

# 67
  • София
В сайта на Пандора имало цени, каза дъщеря ми...доста беше, май към 100лв.

# 68
  • Някъде там
Вижте в нета пише. Мисля в мол Сердика гравирахме ние.
В Pandora The Mall също има възможност за гравиране. Като услугата гравиране е на цена от 20 лв. за всяка страна на гравиране на бижуто. .Т.е ако се гравира от двете страни - 40 лв.

Лично на мен идеята за гравиране ми допада много и според мен най-добре стои на по-големи талисмани, които са подходящи за колие. Например: https://pandorabulgaria.net/products/view/388610C00-29517.

Menerva, плочката на гривната е достатъчно голяма и най-вероятно гравирането ще изглежда добре.

# 69
  • Пловдив
Само грешки с немската Пандора.
За липсващата гривна писах, отговаря ми някакъв Мартин - имало ли било транспортни повреди по пратката. Нямаше, викам, и получавам отговор, че много данк, дас ду унс контактийрен хаст. И нищо, поне дотук.
Днес получавам друга пратка, с която си използвах 10-процентното намаление за нов клиент. По бройка поне отговарят. Вместо верижка с Мики Маус, поръчана и описана във фактурата - някаква друга, която не ми харесва и не съм я поръчвала, с едно като храст или дървото на живота.
Никога повече пазаруване от тия.
То аз и без това си накупих пандорски украшения за години напред.
Честен кръст, не лъжа, то изглежда, че за толкова издънки си измислям.
Сега пак да им пиша, пак Мартин сигурно ще ме пита същото и пак фийлен данк, а освен това не е ясно как от Бг да им върна грешната верижка, която освен да я обявя в Продавалник или да си я чукам на главата, не знам какво да я правя.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 18:05 от Магдена

# 70
  • HH
Тази пеперуда ще я има в пролетната колекция и на пръв поглед ме грабна.

# 71
  • Down south
Лакво още видя от пролетната колекция Nature Sparkles

# 72
  • HH
В страницата на the art of Pandora има качени няколко неща. Предимно висулки и едно сърце с камък от серията Уницеф.

# 73
Може ли да дадеш линк, на мен нито в блога нито в ИГ ми излизат нови неща Expressionless

# 74
  • HH
Може ли да дадеш линк, на мен нито в блога нито в ИГ ми излизат нови неща Expressionless

https://theartofpandora.com/pandora-spring-collection-2025/

Общи условия

Активация на акаунт