Pandora - Тема 11

• 18 081
  • 545
  •   2
Отговори
# 45
Daylily, страхотна е кутията Heart Eyes
Магдена, радвам се, че нещата се развиха в твоя полза. Дано и в Германия имаш успех Blush

# 46
  • Down south
Възползвах се 25% намаление и поръчах още два от онези желани клипсове.
Като член, Пандора внезапно ми добави и безплатен почистващ сет.
Приех го Simple Smile Харесвам малките им реверанси

# 47
# 48
  • Пловдив
Два лаишки въпроса.
Има ли инструмент за отваряне на закопчалките?
Слагате ли предпазни верижки на твърдите гривни? Аз взех и за тях, но ми изглежда като да не е имало нужда. Ще си ги нося с верижките, но да знам.

# 49
  • BG-DE
Да, има инструмент, ето този е

Според мен твърдите гривни нямат нужда от осигурителна верижка но не пречи Simple Smile

# 50

Обикновена фиба върши същата работа. Установено по неволя! Grinning

# 51
  • Пловдив
Банкова/лоялна карта също Wink

# 52
  • Пловдив
Благодаря на всички. Аз след 2-3 поочупени нокътя запознах да ползвам ножичка за нокти за отварянето на по-упоритите закопчалки, но специален инструмент е по-добре.

# 53
30 лв за откопчаване на гривна, не мерси 😀. С нокът или фиба.

# 54
  • Пловдив
Аз вече си поръчах за 8 и нещо от Алиекспрес. Всъщност в нашите два сайта изобщо не го видях, или не разбрах в кой раздел е.
Прилича на ключодържател впрочем. Grinning Всъщност може и да е, в частта за халката.

# 55
  • BG-DE
Както е казала и Sunflower банкова карта върши перфектна работа, от много време ползвам за целта една изтекла кредитна карта 😀
В немската Пандора за поръчки над 79€ дават подарък но изборът не е голям. Понеже 20-те% които имам за златно ниво изтичат, а така и така я исках, поръчах гривната с плочка за гравиране и добавих за подарък едни най-обикновени обеци халки. Като използвах и точките, които имам ми се получи много добра цена но кой знае кога ще ги получа, от петък до сега ups още не са взели пратката 😒

# 56
Аз чаках пратка от немската Пандора миналия петък, като до последно стоеше тази информация. В петък изписа, че адресът е неточен или непълен. Проверих отново и всичко е изписано коректно. Случвало ли ви се е подобно нещо? Писах през формата за контакт на UPS, но нямам отговор или движение по доставката.

# 57
  • Down south
За откопчаване ползвам "отварячката" на Пандора.
Сложила съм я, като ключодържател.

Последна редакция: вт, 11 фев 2025, 04:17 от Daylily

# 58
  • Някъде там
Ехаа, имаме си нова тема, а аз чак сега разбирам.
От намалението на пандора мисля да се възползвам и да си поръчам така желаното от мен талисманче. Става въпрос за това https://pandorabulgaria.net/products/view/793055C00-29340. Идеално ще бъде на твърдата ми гривна Simple Smile
Като споменах твърдата ми гривна, тя е първото нещо, което си закупих от Пандора през 2020 година. Първото ми талисманче беше едно кактусче, което се оказа доста неудобно, защото се въртеше и се закачаше за всяка дреха.
Silvia24, много ми хареса съчетанието ти, различно и много добре съчетано.
Daylily, още веднъж да благодаря! Кутията ще ми бъде изключително полезна. Оценявам вниманието и жеста ти много!

# 59
Дами, някой магазин на Пандора в София извършва ли гравиране на бижута? Имам предвид тези на Пандора, които са за гравиране 🙂

Общи условия

Активация на акаунт