Pandora - Тема 11

• 18 063
  • 545
  •   2
Отговори
# 30
  • BG-DE
Не биха могли от немската Пандора да знаят дали от немския адрес пратката ще пътува на някъде другаде. Това с каква карта си платил нищо не означава, живея в Германия но често плащам при поръчка с българска карта 🙂 Преди да поръчам нещо винаги чета отзивите на потребителите и оплаквания за пропуснати артикули или объркани поръчки има. Минала година на моя позната тотално и бяха объркали поръчката, оправиха нещата но е много неприятно.

# 31
И аз имам оплаквания от немската Пандора. От последното намаление поръчах едни клипсове, които първо ups загубиха, а после дойдоха в толкова помляна кутия, че куриерът ме помоли да сляза да проверя дали всичко е наред, но иначе досега всичко е било наред. А, и аз живея в Германия но поръчвам с българска карта 😀

# 32
Еми аз тогава съм супер късметлийка. Специално пък UPS винаги оставят кашона пред външната врата и не съм имала проблеми. Плащам с Кларна.

Успех на дамата с изгубената гривна!

# 33
  • Марс
Аз да се похваля с нова гривна:

# 34
  • BG-DE
Честито, любим модел, на прекрасна цена в момента. Със здраве да си я носиш 🙂

# 35
Много е красива Hikari. Със здраве да си я носиш!

# 36
  • Марс
Много благодаря, дами, отдавна исках нова гривна и все не си харесвах, но не можах да я подмина Purple Heart

# 37
  • BG-DE
С талисмани ли мислиш да я носиш? Аз все се чудя дали да и сложа нещо на моята но нещо сърце не ми дава, тя и празна е много красива 😀

# 38
  • Марс
Тази мисля да я нося празна. Май не ми харесва да има нещо на нея. Innocent

# 39
Разбира се че знаят. В профилът й пише от коя държава поръчва. От кредитната й карта също става ясно.

Това абсолютно не е вярно.

Магдена, успех, дано се разбереш с германците, стискам палци Simple Smile
Hikari, честита гривничка, с радост да си я носиш Blush

# 40
  • Down south
Кутията сърце на Искрица пристигна.
Мисля, че е много кокетна

Има и малък pouch вътре

# 41
Daylily, кутията е разкошна, твоят жест също. Респект!

# 42
  • Пловдив
Похвалвам се вече с точния артикул от българската Пандора - гривна със закопчалка от злато 14к. В пратката имаше и несесер. Грешката се поправи бързо и безпроблемно.

# 43
  • BG-DE
Честито, с радост да си я носиш, много мило от тяхна страна да те компенсират за неприятното изживяване с подарък 😍 Дано скоро и другият случай да се разреши успешно 🤞

# 44

А това са моите кутии-сърца, които ММ поръча за мен от Шайн. На размер са като тази от американската Пандора, но по хубост не могат изобщо да се сравняват с нея.

Общи условия

Активация на акаунт