Pandora - Тема 11

• 18 063
  • 545
  •   2
Отговори
# 15
  • HH
Това светлото тюркоазено сърце си мисля че ще ми пасва на лятната гривна. За матовите имам съмнения дали няма да се надраскат или да им падне матовото покритие.

# 16
  • BG-DE
Дами, някоя има ли тази гривна да сподели впечатления 🙂

# 17
  • Пловдив
Оплаквам се. Бях поръчала гривна със закопчалка 14 К злато на съответна цена (намалена 429 лв.), която платих, но получих същия модел изцяло сребърна.
Не знам дали ще ми я заменят или приемат за връщане без разправии и разноски за мен, но явно трябва да се използва възможността за преглед.

# 18
Магдена, сгрешила си, че не си прегледала. Миналата година бях поръчала два клипса. Отидох да ги взема от куриера, питаха ме за преглед и отворихме пратката. По документи бяха два, в пратката - само един. Служителката в Спиди се свърза веднага по телефона със Силвър Корт, обясни ситуацията. Изпратиха ми втория клипс още същия ден и за тяхна сметка. От тогава преглеждам задължително абсолютно всяка пратка, ако имам възможност. Ти от къде поръча гривната? От България или от чужбина? Свържи се с тях и после пиши какво е станало. Успех Simple Smile

# 19
  • BG-DE
Магдена, това е много неприятно, свържи се веднага с магазина от който си я купила и дано да бъдат коректни и да я сменят без проблем. Стискам ти палци всичко да се разреши успешно. Пиши какво е станало 🤞

# 20
  • Пловдив
От България, от сайта Пандора. Писаха ми да я върна и ще я заменят, т.е. всичко изглежда точно засега. Аз дори си представих, че някой може да каже: "да сте гледали при прегледа", но нямаше проблем.

# 21
  • BG-DE
Радвам се, че всичко се е уредило, като я получиш да я покажеш 🙂

# 22
  • Пловдив
Мерси, ще я снимам.
Няма такъв карък - и в немската ми пратка с GGBG липсва едната гривна. Във фактурата са описани и двете. Там се изпращат без преглед до Бг. Аз имам няколко поредни поръчки и не се сетих веднага, че в тази пратка са две. Направо се чувствам като лъжкиня в очите на отсрещния или откачена. Добре, че видях с очите си в първата пратка сребърна гривна, която да върна. Надявам се да могат и те да си проверят наличностите.
Замислих се дали е възможно да съм я изхвърлила с опаковката, но тя беше картонена кутия и я изпразних преди изхвърляне. Вътре имаше една кутия "Пандора" с гривна и една фактура. Там вече не знам дали мога да докажа нещо. Писах на превозвача, но ще видим.
Липсващата гривна не е за талисмани, а верижка с кристалчета, но предполагам, че и тях ги слагат в отделни кутии.

# 23
  • BG-DE
Ох, ужас 😒 В сайта на немската Пандора не веднъж съм срещала отзиви, че при поръчка на повече от един артикул се случва да има липси. Понеже съм златно ниво и не плащам доставка ако поръчвам няколко неща предпочитам да ги пускам като отделни поръчки за да избегна разправии, защото няма предварителен преглед но като се ползва превозвач това не е вариант. Немската Пандора слагат всичко, ако се събира разбира се, в една кутийка.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 09:30 от Menerva

# 24
  • sofia
Здравейте, Пандора правят ли някакво намаление по принцип за Свети Валентин?

# 25
  • Down south
Тук 25% намаление от 02/06 до 02/16. Изключение са лабораторните диаманти и 14К бижута, не тези с покритието.
САЩ

# 26
Аз живея в Германия и вече няколко пъти поръчвам от немската Пандора без никакви проблеми. Не вярвам да пращат нещо различно само, защото е поръчано от друга държава. При първата ми поръчка всичко беше в отделни кутии, след това в една обща. И много ме кефи как кашончето отвън е съвсем бяло и обикновенно, а от вътре е щамповано с логото на Пандора. Тук куриерите често просто оставят кашоните пред вратата и си тръгват без подпис.

# 27
Мама-Ени, Магдена е поръчвала с превозвач, който има адрес в Германия. Пандора там доставя поръчката, която след няколко дни тръгва за България, т.е.те не знаят, че поръчката на Магдена ще пътува за България. Аз съм поръчвала по същия начин от немската Пандора - гривна и талисман, дойдоха в една опаковка без проблем.

# 28
  • Пловдив
Мама-ени, не са пратили нещо различно. Просто липсва втората гривна. И едва ли е по причина, че е поръчано от друга държава (и да, те може и изобщо да не знаят, че ще пътува за насам - доставят до немски адрес на превозвача).
Скрит текст:
Нямаме сметка от България да поръчваме поотделно намалени неща, които ги има и тук, но с по-малко намаление, какъвто беше случаят, защото отделните цени на превоза почти изяждат разликата. Има смисъл само за неща, които при нас ги няма.
Ще си пробвам довечера училищния немски + речник да им пиша, пък ще видим. GGBG казаха, че не преглеждат пратките при обикновената услуга. Ако не стане, здраве, друг път ще знам.

Различно нещо са пратили от нашата Пандора, но с тях се разбрахме и бяха много любезни.
От Силвъркорт съм поръчвала няколко пъти преди различни марки и не е имало грешки - грешката не е правило, но се случва.

# 29
Разбира се че знаят. В профилът й пише от коя държава поръчва. От кредитната й карта също става ясно.

Магдена, а поръчката пристигна ли във видът, който аз описах или някой ти я е преопсковал? Отвън нормален бял кашон, отвътре щампи на Пандора, в кашона бяла кутия Пандора с поръчките+Lieferschein (там има изброено какво са ти опаковали)+Retourenschein( там се попълва кое искаш да върнеш и защо)+Retourenaufkleber(това е самозалепващ се етикет, с който безплатно се връща това, което не искаш да задържиш)?

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 15:40 от мама-ени

Общи условия

Активация на акаунт