Pandora - Тема 11

• 26 891
  • 765
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря Flowers Hibiscus

# 76
  • BG-DE
Новите неща са налични вече в английската Пандора https://uk.pandora.net/en/new/#navigation Ако това е пролетната колекция то е силно разочароваща, поне за мен 😌 Дано поне за Деня на майката пуснат нещо интересно.

# 77
  • Down south
Не искам да приема, че пролетната колекция е толкова неатрактивна Astonished
Имам/е нужда от атрактивни неща, с които да се закичим

# 78
  • Някъде там
Не искам да приема, че пролетната колекция е толкова неатрактивна Astonished
Имам/е нужда от атрактивни неща, с които да се закичим
Напоследък колекциите на Пандора стават все по неатрактивни. Не знам защо така. Рядко в нова колекция нещо ми грабва окото, съответно много малко неща си взимам, което пък е добре за семейният ни бюджет  Laughing

# 79
  • BG-DE
Надявам се, че тези 4-5 артикула не са пролетната колекция, много малко ми се виждат, обикновено пускат повече неща но знае ли се 🤔

# 80
  • Пловдив
Не знам за пролетната, но от старите си харесах динозавър с йоника, две намалени гривни и още няколко талисмана, и почнах да се чудя кога изобщо ще ги нося толкова неща, но когато много ти се иска да имаш И такова...

# 81
  • HH
И в немската Пандора са заредили същите неща като в английската. Или ще има нещо междинно преди деня на майката или ще избухнат през лятото. Наистина е странно, че е толкова вяло.
На мен пеперудата продължава да ми харесва, но искам първо да я видя с очите си. Планувам я за носене на колието.

# 82
Абсолютно нищо от новите неща не ми хареса, не знам как биха изглеждали наживо но на снимка са ми доста нелепи 😒

# 83
  • Down south
Не знам за пролетната, но от старите си харесах динозавър с йоника, две намалени гривни и още няколко талисмана, и почнах да се чудя кога изобщо ще ги нося толкова неща, но когато много ти се иска да имаш
Обаче, ако ти се приноси нещо различно ще имаш избор Heart
И аз съм така, хареса ли ми нещо - купувам, а всъщност нося само четири гривни, тези си стоят в кутията

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 17:11 от Daylily

# 84
  • София
Много хубави гривни, Daylily.

# 85
  • Пловдив
Да, на Дейлили гривните и комбинациите и аз ги харесвам.

# 86
  • BG-DE
Daylily, много  красиви комбинации 😍 Аз доскоро бях като теб, купувам талисманите, които ми хванат окото но носех с месеци една и съща комбинация, обаче напоследък не знам какво ми стана но през два-три дни все нещо различно правя, та затова не съжалявам за нищо което съм взела 😂

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 15:59 от Menerva

# 87
  • Down south
И аз не съжалявам.
Много неща никога не съм носила, други от години. Понякога ги вадя, за да ги разглеждам Blush

# 88
  • Пловдив
Да се похваля, от немската Пандора ми изпратиха липсващата гривна. За верижката - може да не си искам правилната поръчана, защото като нищо връщане на грешната с превозвач UPS ще излезе близко до цената на самата верижка и няма смисъл. Рискове на начина на поръчване. Ще питам все пак GGBG дали извършват такава "обратна" услуга, но повече си исках гривната.
Снимка на по-голямата част от най-новите ми придобивки. Едва ли ще ги нося точно така, но едната гривна дойде през седмицата и не съм я сваляла, а останалите неща от снимката ги получих сега.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:25 от Магдена

# 89
  • BG-DE
Е-е, много се радвам за теб 🙂 Честито!

Общи условия

Активация на акаунт