Pandora - Тема 11

• 28 358
  • 765
  •   1
Отговори
# 90
Честито, Магдена, ти спечели Blush

# 91
  • Някъде там
Ехааа, Магдена това е страхотно. Честити нови придобивки.

# 92
  • гр.Пловдив
Новите неща са налични вече в английската Пандора https://uk.pandora.net/en/new/#navigation Ако това е пролетната колекция то е силно разочароваща, поне за мен 😌 Дано поне за Деня на майката пуснат нещо интересно.

Пълен кич ,но скъп за сметка на това Simple Smile

# 93
  • BG-DE
Вчера успях да видя новите неща в магазин. И наживо никак не ме впечатлиха, наистина простеят Unamused

# 94
  • HH
Вчера успях да видя новите неща в магазин. И наживо никак не ме впечатлиха, наистина простеят Unamused
И голямата пеперуда ли?

# 95
  • BG-DE
Да, и голямата пеперуда не ми хареса.

# 96
  • Down south
Обърна ли внимание, как стои пеперудата? На клипс ли е или се върти и увисва?

# 97
  • BG-DE
Не, не е на клипс, на едното крило има две "ушенца" на които се закача, не би трябвало да се върти. Всъщност, макар и да не ме грабна, единствено тя е симпатична 🙂

# 98
  • Down south
Благодаря!
Аз нямам път към Пандора, но ми беше интересна концепцията, правеща я да стои така кацнала.

Ако К@тя я вземе, се надявам да покаже.

# 99
Изключително разочарована съм от гривните Пандора! За мен тези продукти са прехвалени. Подарих на дъщеря си гривна, която тя чакаше с голямо желание и на която след 1 месец носене , закопчалката й леко се изкриви. Почти не е сваляна. Съответно я занесохме, за да я коригират, при което заявиха че това не се покрива от гаранцията. Просто не знам защо лъжат хората че има гаранции, след като реално нямат. Много съм разочарована

# 100
  • BG-DE
Наистина много неприятно, за кой модел става въпрос?

# 101
Наистина много неприятно, за кой модел става въпрос?

Не помня модела, закопчалката е с форма на  сърце и гравиран надпис, че семейството винаги е до теб

# 102
На Theartofpandora са качили колекцията за Деня на майката. Има според мен интересни неща, но най-много си харесах този талисман.

# 103
  • BG-DE
Ах, очите ми останаха в гривната 😍  кой знае кога ще я пуснат тази колекция, но имам чувството, че Пандора ми четат мислите, наскоро си мислех как ми се носи такъв модел:blush:

# 104
  • Down south
Ето, има какво да чакаш Blush
Би трябвало да я пуснат през април.

На първо четене не харесах нищо, освен може би тези clips

Повечето бижута ми се сториха някак твърде претрупани.

Общи условия

Активация на акаунт