Pandora - Тема 11

• 28 362
  • 765
  •   1
Отговори
# 105
  • BG-DE
Тези клипсове но в сребърен вариант и на мен ми харесаха, а и тази висулка ми хвана окото 🤩

# 106
  • Някъде там
На Theartofpandora са качили колекцията за Деня на майката. Има според мен интересни неща, но най-много си харесах този талисман.
И на мен това ми допадна най-много.
Кога се очаква да е налична в България тази колекция?

# 107
  • HH
А дали наистина са клипсове? Харесах ги, но си имам шайн клипсове, не ми трябва втори комплект.

# 108
  • BG-DE
Ако питаш за тези, да клипсове са

Но топчетата с лилавите сърца не са.

# 109
  • София
Привет момичета, любителки на бижутата на марка Pandora и честит празник! Flowers Hibiscus

Благодаря ви за всички красиви снимки, които качвате, за полезната информация, за чудесните комбинации, които показвате! Използвам случая да се обърна с едно питане към тези от вас, които са по-запознати. Освен твърдите гривни от серията Сезони, има ли в колекциите на Pandora други модели твърди гривни с елипсовидна форма! Предварително благодаря на отговорилите! Gift Heart

Приятна вечер и весели почивни и празнични дни! Flowers Bouquet

# 110
  • BG-DE
С елипсовидна форма са само отворените гривни останалите са кръгли.

# 111
  • София
С елипсовидна форма са само отворените гривни останалите са кръгли.

Искрена благодарност на Menerva за бързия, конструктивен отговор! Blush

# 112
# 113
Това намаление само за silver court ли ще важи или и за pandora? Също освен онлайн ще важи ли и за физическите магазин?

# 114
  • Пловдив
Някъде мернах, че и за двата сайта, само онлайн. Не съм сигурна.

# 115
  • Някъде там
Някъде мернах, че и за двата сайта, само онлайн. Не съм сигурна.
Да, и в двата сайта е.

# 116
При онлайн покупка предлагат ли опция преглед и тест?

# 117
При онлайн покупка предлагат ли опция преглед и тест?
Да, предлагат. Съветвам Ви да се възползвате. Писала съм как бях поръчала два клипса, в пратката имаше само един, а фактурата беше за два.

# 118
Аз днес имах много неприятно изживяване в магазина в Мол София. Отдавна искам Me гривна и реших, че ще си купя сега. Отидох да премеря най-базовия модел ,,Моят стил”. Попитах за размер и продавачката извади една скъсана торба, пълна с найлонови пликчета с гривни, доста от които супер черни. Извади р-р 3, който изобщо не можа да закопчае на ръката ми. Изненадах се, защото съм имала 17 см. мека гривна. Нямало по-голям размер. Казах й, че искам просто да си разбера размера и да поръчам. Започна се 10 минутно ровене в пликчетата. Накрая извади гривна в Роуз голд р-р 4, която вече ми беше голяма и ми заяви, че от този модел няма подходящ размер за мен, били странни. Останах много разочарована от изживяването и от това, че ще си остана без гривна. Някой имали този проблем? Защо прескачат от 17,5 на 20 см.?

# 119
  • Пловдив
Не знам, но размерите на серията МЕ и на двойните гривни не са през сантиметър.
МЕ точно нямам, но ми направи впечатление, че и при тях размерите са други. На тази серия могат да се добавят удължители, така че 17,5 и един удължител пак техен би трябвало да реши проблема.

Общи условия

Активация на акаунт