Pandora - Тема 11

• 28 388
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Щеше да е добре в магазина да ми бяха предложили такъв вариант, но момичето се държеше все едно насила работи там.

# 121
  • BG-DE
Нещо сигурно е объркала размерите тази продавачка, аз нося 18см от меките гривни и 17.5см от МЕ серията, но при всяко положение един удължител е решение.

# 122
  • Down south
Щеше да е добре в магазина да ми бяха предложили такъв вариант, но момичето се държеше все едно насила работи там.
Лошо обслужване!
Много се ядосвам, когато чета за такива неприятни моменти/опит и разни продавачки, които развалят удоволствието от пазаруването в Пандора.
Трябваше да обърнеш вниманието на името и след това да напишеш ревю в сайта им.

Иска ми се да можех да дойда с теб още утре и да изберем гривна.

# 123
  • Някъде там
Bubolita88, много неприятно наистина.
Според мен са те подвели. Моята мека гривна е 17 см., много харесвам гривните Ме и исках, но не знаех дали ще се възприема. Отидох в магазин и ми намериха размер, който е подходящ за мен, но аз не се възприех с този тип гривна.
Tази гривна пробвах в размер 16 см. https://pandorabulgaria.net/products/view/599662C00-25219 и тази в размер 16.5 см.
https://pandorabulgaria.net/products/view/589588C00-25255. Втората ми хареса повече, но не бих си взела в този цвят защото ще си промени цвета.

# 124
Благодаря ви за мненията, много сте мили! Сега виждам, че втората, показана гривна от Искрица е 18 см. в р-р 3. Явно всяка гривна е за себе си и трябва зареден магазин и адекватен консултант. И моята идея беше, че искам да видя как седи гривната на ръката и да преценя. Голям проблем им е, че си променят цвета с времето, дори тези бижута, които седят в магазина.

# 125
Възползвахте ли се от намалението? Какво си поръчахте?
Какво мислите за колиетата с плетка тип мека гривна? От доста време им се чудя...

# 126
  • Пловдив
Напоръчвах общо за над хиляда лева - гривните със сърцето с Т-закопчалка бяла и голд (чудя се за роуз дали да не поръчам и нея), още една сребърна, още една бройка от жълтото слънце и разни други талисмани. Два от постоянното намаление също.
Добре, че са малки и не заемат място и че мога да си ги позволя финансово, иначе щеше да има скандали вкъщи, и не без основание. Flushed
То като се замислиш, и без тях съм живяла досега и не е да съм ходила без бижута, но са си краста.

# 127
  • BG-DE
Bubolita88, среброто винаги оксидира когато не се носи но много лесно се почиства и това не е проблем. Аз имам 2 гривни от МЕ серията и наблюденията ми са, че дори по-бавно потъмняват от другите ми меки гривни, но и често ги нося 🙂
Princess Sissi, имам такова колие тип snake chain и съм много доволна от него, вече няколко години го нося нон стоп.
Магдена, честито! Като дойдат да се ги покажеш 🙂

# 128
  • Някъде там
Възползвахте ли се от намалението? Какво си поръчахте?
Какво мислите за колиетата с плетка тип мека гривна? От доста време им се чудя...
Още нищо, чудя се на едno розово мурано. Според мен идеално ще стои до този талисман, който очаквам с нетърпение да го пуснат в продажба.

# 129
  • Пловдив
Аз за потъмняването да попитам. Среброто без покритие е ясно как се почиства - но могат ли с гъба, сапун и т.н. да се почистват голд и роуз бижутата?
Моите са отскоро, малко носени и не ми се иска да потъмнеят.

# 130
Видях че вече са пуснали част от колекцията за Деня на майката, но талисмана с лилавите сърца който си харесах го няма. Ще го чакам. Обаче сега си харесах колие и обеци, но първо искам да ги видя на живо.

Възползвах се от промоцията и си поръчах два талисмана.

# 131
  • Пловдив
Това, предполагам, е за деня на майката.
Не се сдържах, поръчах си го и него.

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 23:03 от Магдена

# 132
  • Down south
Показвайте. И с какво сте ги комбинирали покажете.
Магдена, ти имаш много за показване.

ПП Тук няма още нищо от новата колекция?
Сигурно ще дойдат за тукашната Ден на майката.

# 133
  • Пловдив
Купи 2, вземи 3 за магазини Пандора на 7-ми и 8-ми март.

# 134
  • Някъде там
Купи 2, вземи 3 за магазини Пандора на 7-ми и 8-ми март.
Жалко, че не важи и за онлайн покупки.
Това, предполагам, е за деня на майката.
Не се сдържах, поръчах си го и него.

Погледнах с надежда да видя талисманчето, което си харесах, но не го открих. Надявам се да го пуснат скоро.

Много ме е яд на мен. Вчера обмислях  да пусна поръчка за 2 бр. розово мурано, покрай поредните истерии  на малката ми дъщеря се отплеснах и забравих. Ще ги взимам на редовна цена Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт