Pandora - Тема 11

• 27 539
  • 765
  •   1
Отговори
# 450
  • BG-DE
Много мил жест, със здраве да си го носиш 🤩

# 451
Идеята на тези сини талисмани по-скоро е корали.. макар че първоначално и аз ги оприличих на цветя. Все се каня да купя нещо, но като знам колко бързо ми омръзват и ще стоят в шкафа.. Sad

# 452
Е, то сини корали няма 🙂 И на мен на цветя ми приличат, но всъщност няма значение какво са, важното е, че са красиви 😍

# 453
От доста време не проявявам интерес както преди.Бяхме в чужбина, виждах магазини и изобщо не се впечатлявах.Преди задължително с трепет влизах да видя ако имат нещо по-различно, да си купя нещо за спомен, да не говорим, че бяха малко по-евтини талисманите.Този път влязох в един, защото буквално ми се изпречи на пътя.На ъгъл беше магазинчето.Реших да си позяпам и ако случайно нещо видя....Консултантката предложи да помага, защото след 10мин. трябва да затворят.Изстрелях това, което преди исках по чужбините, да ми предложи нещо типично за държавата.Първо предложи корона, нея навсякъде в ЕС я предлагат уж е символ на тяхната страна.В др. държава я купих преди няколко години.Сърце с името на страната не е мойто, сърце с цветовете на знамето също и в крайна сметка си тръгнах.Сега като ви чета ме е яд, че не попитах за нещо ново да видя на място, или за някое намаление ако има.
*Сладкодъвка* ти си имаш силен интерес към Пандора и би било наистина хубаво да си направиш подарък за спомен. Ако харесваш тематични талисмани, има Айфеловата кула.Беше 49еу.

# 454
Кога пускаха намаленията в България? Гледам, че вече има такива в някои други страни. Например UK.

# 455
  • Пловдив
Май че пак по това време, юни.

# 456
И аз тези дни си мислех за лятното намаление, ако не се лъжа някъде от втората половина на юни започва. В UK всичко винаги стартира по-рано и новите колекции и намаленията, не знам защо. Разгледах намалените при тях неща, те горе-долу са еднакви навсякъде, но поне на първо четене нищо не ме грабна.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 18:45 от Madeleine1

# 457
  • Down south

Съчетание от сайта им, добива се представа, колко пo-голяmа е звездата

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 19:37 от Daylily

# 458
 Като си купих гривната от новата колекция на място я разходих  тази звезда, че и бях хвърлила око. Така на снимката изглежда чудно, но се вижда само лицевата част. Като се носи на ръката нали положението и се мени и обратната част на звездата хич не стои добре- грубичко е доста. За колие обаче е перфектна. И мисля другия път като ходя в магазин да я взема.

# 459
  • BG-DE
Честита нова гривна, може ли да споделиш впечатления, в английската Пандора имаше мнение, че конецът бързо се е скъсал, според теб има ли такава опасност? Би ли я показала?

# 460
Нямам никаква фотографска дарба. Конецът е двоен, изкуствен. Под лупа като го погледна правя асоциация със сезал съчетан с копринен конец. Шегичка.

# 461
  • BG-DE
Много е красива 😍 със здраве да си я носиш 🙂 И един последен въпрос, като спомена сезал, мислиш ли, че лесно може да се измърля конецът?

# 462
  • Пловдив
Дори да се измърля, винаги можеш да го махнеш Wink.

# 463
Много е красива 😍 със здраве да си я носиш 🙂 И един последен въпрос, като спомена сезал, мислиш ли, че лесно може да се измърля конецът?
Трудно, но много възможно при по-дълго носене. Сигурно ще може да се "изпере", стига да не пострада среброто. Аз имам 2 летни гривни и не ги нося постоянно.  Ще споделя след разносване какво е положението.

sunflower , замислях се още от преди да  купя гривната дали да не махна конеца след време. То затова и я взех без да и се чудя много.

# 464
  • BG-DE
И аз се замислям дали не може да се махне но не знам дали няма да се развали самата гривна 🤔 а е много красива 😍 Другите ти летни талисмани също са супер сладки, покажи как ги комбинира, ако искаш, разбира се 🙂

Общи условия

Активация на акаунт