Звездни Компромати- Февруари'25

• 373 776
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Deutschland/HE
А аз една зимна сесия гледах "Докато свят светува", това в началото на 90те. Участваше Мег Райън. Едната героиня ражда 2 или 3 серии. Нищо друго не си спомням Simple Smile
Сега погледнах от 1956 до 2010 е сниман. Колко поколения артисти са минали.

# 2 176
Рич и Брук живи ли са?

# 2 177
Джон Маккук е жив. Simple Smile Катрин Кели Ланг е само на 63 години. Рон Мос е на 72, жив е също.

# 2 178
  • Berlin
Уау! “Пълна къща” го даваха едно време за малко, но аз повече харесвах един друг, “Стъпка по стъпка”, бях влюбена в братовчеда Коуди.😀 Иначе скоро с децата го гледахме и аз тогава схванах, че бебето било близначките Олсън. В продължението не участват, казват, че сестричката е станала известен дизайнер и не ги посещава, само я споменават от време на време. Не са искали да участват.

# 2 179
Ее, Рон Мос идва в БГ да пее. В Пловдив мисля. Отлично изглежда човекът, е с една косичка отзад - не е моето, но щом си се харесва. Иначе супер ок си изглежда.

# 2 180
Имах предвид във филма живи ли са?

# 2 181
Докато свят светува, леле къде ме върнахме преди 30 години, помня Мег Райън я от там точно, после близначките, Алф, Далас, Стар трек, Дързост и красота 1994 сякаш почна и натам Спешно отделение, все култови сериали

# 2 182
Аз пък ще кажа че не съм гледала д-р Хаус и нямам и намерение. Не ми е приятен актьора. Другите, които споменавате съм ги гледала. По повод СДж. Паркър как да я забележат с другите филми като е незабележима(да не кажа по силна дума) визуално. В сериала избухна с ролята, по цял свят жените съчувстват и са солидарни с една влюбена жена. Всички бяха за любовта на Кари и Тузаря, както бяха Рейчъл и Рос. Иначе и двете са горе-долу като актриси и съвсем семпли визуално. Но ролите, ролите ги правят желани. Колко мъже  актьори са ми били секси с ролите си, а всъщност най-обикновен мъж. Ето Хорейшио е грозноват и рижав, но ми е секси в сериала и го харесвам.

# 2 183

Аа, е не знам. Надявам се 😂

# 2 184
Дженифър Анистън беше топ в “Приятели”, не бих я нарекла семпла визуално. А Сара Джесика има интересно лице и в “Сексът и градът” показа страхотно тяло.

# 2 185

Хм. Ридж участва до 2015 г. Не знам какво се е случило с него. Брук и Ерик са до 2025 г.

Скрит текст:

# 2 186
На село лафа беше, че "Докато свят светува" ще го дават докато свят светува хохо.

# 2 187
В момента се излъчва нов медицински сериал с Ноа Уайли - The Pitt.
Оценката му в IMDb e 8.4, което ще рече, че е читав.

# 2 188
А помните ли сериала Клъцни/Срежи?

# 2 189
А аз една зимна сесия гледах "Докато свят светува", това в началото на 90те. Участваше Мег Райън. Едната героиня ражда 2 или 3 серии. Нищо друго не си спомням Simple Smile
Сега погледнах от 1956 до 2010 е сниман. Колко поколения артисти са минали.

Точно. Когато го даваха бях май в седмия месец, когато Мег/Бетси започна да ражда. Аз родих, прибрах се, а тя още се мъчеше. Тя имаше двама дето искаха да се женят - с тъмна и с руса коса. Грък беше единия. Ееех. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт