Звездни Компромати- Февруари'25

• 370 034
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 370
  • на село
Най-голяма вина за всичко има точно дъртия гущер. Да отгледаш такъв безполезен и не много умен търтей е висша форма на родителско безхаберие. Няма какво да се сърди сега, а да ходи да го спасява, след като не го е научил да оцелява. Не искам да съм лош пророк, ама тая работа няма да свърши добре.

Иначе Светлана е готова на всичко за пари. Видях откъси - тя е влязла да си ги каже тия неща по сценарий. И някакъв ги коментира по същия режисиран начин. Изобщо, в тия предавания репликите звучат изрецитирани, точно като в бг филм.

Саня най-вероятно е взела държавни пари за филма - представянето на фестивал е едно от условията. После с това портфолио се кандидатства за още държавни пари - едни и същи си ги разпределят и така до края на света.

# 2 371
Може би, ако изобщо е вярно, заради това са се разделили. Мария е забременяла от друг в опит да задържи златната кокошка и да даде на Хрисито нещо, което много иска, след множество опити да забременее от Хриси, и стария Гущер я е нарушил...

# 2 372
Не гледам кулинарното предаване, но то имало и флирт с Ангелов?! Светлето не се бави, а на вечеря щяла да ходи с него Laughing
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19957111

# 2 373
Според мен, много му е слаб ангела на Ангелов и като нищо да иде на вечеря с всяка лека жена, която му се врътне.

# 2 374
Глупости. Ангелов прави шоу.

# 2 375
  • Sofia
Патрашкова все пак е склонила да облече анцуг 😀
Скрит текст:

# 2 376
  • на пистата
Прочетох,че Хрис бил продал и апартамента на баба Кунка.Дали е вярно,не знам.

# 2 377
Хвърлих едно око на текста от линка - единственото интересно е кой мрази тези двамата толкова, че да плаща за писане и публикуване на такива текстове. Вместо да ги остави да умрат в неизвестност.

# 2 378
Е това не го вярвам. Ноо, при всички слухове - дано майка му е скрила добре нотариалния акт за нейния апартамент 😀

# 2 379
Шоу? Да крещи като луд и да излива храна на главата на участник? Ето затова не гледам тази помия!

# 2 380
Това е истинска любов, в 6:30 сутринта.
Скрит текст:

Heart Heart Heart

Извинявам се, ако е качвано.

Шоу? Да крещи като луд и да излива храна на главата на участник? Ето затова не гледам тази помия!

Разбира се, това е шоу и участниците са подписали договор.
Съгласяват се по собствено желания за тези неща.

Доколкото си спомням и Рамзи прави такива дивотии.

# 2 381
Офффф, картинки тип тийн на 14години…. това нормално ли е питам аз?!?!? 🤣🤣🤣

# 2 382
  • на село
Добре че мъжа ми не гледа такива - достатъчно ми е, че ми надува главата с Игри на волята. А такива, дето крещят и се обиждат (и те по сценарий) хич не мога да слушам.

Та да, естествено, че ще поддържа интригата тоз шеф Ангелов.

# 2 383
Като нищо Палуна и Дамата д аса в комбина. И да правят "скандал". И двете са готови на всичко за пари

# 2 384

за всяко шоу си има публика, аз не виждам нищо скандално в поведението на Ангелов. даже е мек според мен, това реално никакво крещене не е и въобще не изглежда страшен и свиреп.

Общи условия

Активация на акаунт