Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 300
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 045
Мили Боби Браун и Джейк отново.
И отново вида й е на 40 годишна. Доста хора я сравняват с Ивана Тръмп🤣

Скрит текст:

# 3 046
А кое училище е завършил Гущеров всъщност ?

# 3 047
  • До морето
Ако е бил съученик на Андреа, значи частната английска гимназия

# 3 048
  • София
Юлиян Вергов нещо се е поболял:

# 3 049
Ако е бил съученик на Андреа, значи частната английска гимназия
Само дето никъде няма информация, че и той е завършил тази гимназия. Както и никаква информация за образованието му

# 3 050
Може и да не я е завършил...

# 3 051
  • София
Е каква информация да има за това, че е учил в някаква гимназия? То все тая и в която и да е учил де, все доникъде не се е докарал.

# 3 052
Тук някой беше писал, че Гущеров е завършил Първа частна английска гимназия и Американския университет в Благоевград. Не знам дали е вярно.

# 3 053
  • На морето!
Награждаването за Спортист на годината!
Шампионите ни.
Скрит текст:

Много готини млади и успешни хора. И тримата са ми много любими, страхотно е, че българския спорт все пак се възражда.

# 3 054

Как така не го е погледнал? А кой му е осигурил според теб елитни училища и безгрижен живот до периода с драмите с Палуна? Сам каза в интервю, че му липсва баща му и тяхното другарство, сам каза как баща му го е взимал с него по срещи и т.н. Дъртият Гущер с парите си е осигурил най-доброто за сина си, но това, че сина е от онези, при които парите и образованието не дават резултати вече е друго.

Това не е гледане на дете. Това е наливане на пари, но общуване, възпитание, пример ... То и за това резултатът е такъв. Децата имат нужда от присъстващ, обичащ ги родител, не само от парите му. Не знам, защо изобщо трябва да се обясняват такива неща. Парите, сами по себе си, няма как да възпитават.

# 3 055
Носят се слухове, че Джен Анистън и Брад Пит ще снимат общ филм Simple Smile

# 3 056
Аз, когато взимам с колата малолетната си дъщеря и нейната приятелка от училище, съм в същата ситуация като джипа с охраната на Гущеров.

Общото между разказаното от мен и твоя пример е наличието на МПС. Не знам къде се разпозна в ситуация, в която гимназистки се лендзят на охранители и прекарват междучасия в компанията и в джипа им.

Гущеров е завършил Първа частна английска гимназия, мога да потвърдя от първо лице. Сега, с година-две е по-малък от мен, но едва ли е изпаднал.

# 3 057
Имам подобен пример като Гущеров пред очите си. Даже е учил в същото училище.
Бащата се опита да му даде всички възможности, както и Гущеров е направил. Но го спаси и от всички каши, в които се забърка като ученик. С такъв подход няма как да се възпита отговорен мъж.
Не ги съдя в никакъв случай. Не знам как бих постъпила и аз, ако моето дете се забърка в проблеми.

# 3 058
Оставям детето да се справи само и да си поеме отговорността. Много ясно, с моята подкрепа занапред и с идеи как това да не се повтаря. А не с "връзки", замазване на проблема и подобни. Каквото направи - има последствия. Няма как иначе едно дете да се научи да носи каквато и да е отговорност. Не съм се сблъсквала досега с нещо наистина много кофти като постъпка - дано не се случва. Но с безотговорност и недомислие  имам опит и оставям да се понесат всички последствия. Даже ги приветствам.

# 3 059
За малкия Гущер: Струва ми се невероятно да е завършил Американския в Благоевград. Нещо по Швейцария е учил, но дали е завършил не знам. А още като ученик е бил с леля си Малина Close

Общи условия

Активация на акаунт