Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 292
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 30
  • Glasgow
Благодаря за темата 🤗 И аз идвах с новината за Лили Колинс и дъщеричката ѝ, но е публикувано вече. Лили с татко си, Фил Колинс, доста болен изглежда вече 😞
Скрит текст:

# 31
Много интересна тема. Интересно ми е какво задържа една жена толкова дълго с такъв мъж. Дълг? Любов? Патриархално възпитание? Не ги разбирам такива извратени отношения.
Според мен -удобство.След като се е омъжила за Данаилов е спряла да работи,той я е издържал,деца общи нямат и тя се е примирила.

# 32
  • Наблизо

За жалост онзи с блестящата брада отново ще ни занимава с балони. А балонът ще ни занимава с яйчниците си. Това вече е прекалено! Защо трябва да е навсякъде тази жена??
Ако гледах,кажи.Аз това няма да си го причиня.
А че я показват навсякъде,е защото нали ожени за себе си синчето на големия престъпник и сега е звезда.

Палунът ще ни смае с бисквитено торти ,принцески и кремчета.Дано хапне нещо там.

За Данаилов…наистина красив мъж,ама това да си жена му и всички да знаят той с кого и как си ляга…Каквото и отношение да е,е прекалено.И през соца са се развеждали,за много по-малко.Не е до онзи морал.

# 33
И аз тъкмо щях да напиша, че бившата Гущерова влиза в Хелса. Ама то нали вече някой беше писал, че Мария се е отказала заради нея. Бачорски, Гани и Мегс също ще са част от звездния отбор. Дано Светлана наистина да почне да хапва, че е като живите мощи. Чела съм някъде, че Хриси я държи на диета и никога не била достатъчно слаба в неговите очи. Той явно яде и заради нея....

# 34
Не мога да повярвам, че бг мама не може да разбере кой е бащата на детето на екс Биометова. За този форум няма невъзможни неща.
Чакай де, не са минали и 24 часа.
Стефан Данаилов щом сам си признава, че му е слаб ангела си представям какво е било в действителност…..

# 35
Светлана от ден на ден по-грозна става.

Хари Стайлс има рожден ден! Остаряваме.

Скрит текст:

# 36
По повод Биометгейт 😁 се включвам и аз. Първо честито да им е на всички замесени!
Сега по казуса 😁. На рийлс, който е пуснала на 14.01 ясно може да се види коремче. Въпросният е сниман в спалнята в мавзолея. 🤔
Не е в спалнята на мавзолея, има привидна прилика, може би е обзавеждан апартамента от същия дизайнер или Цветка още си държи на ваньовите привички, та затова прилича. Но не е от ваньовата къща

Както и на Валерия перилните препарати, само малка прилика има помещението с ваньовото (бяло, светлини), но се разконспирира, че е просто нечия бяла кухня/или перилно помещение.   

Иначе представям си какъв plot twist ще е, ако се окаже, че Ваньо е натирил Цветка защото не иска дете, пък после вземе че я прибере - това ако е негово детето, разбира се

Цветка ми е толкова праволинейна и скучна, че още не мога да си я представя в ролята на изневеряваща

# 37
  • София
За Гущеровите раздялата не знам дали не е някакъв кьорфишек, за да вдигат рейтинга на Палуна за Хелскитчън, защото ми излезе статия, че Гушеров гуляел някъде. Като видях сторитата на една от тагнатите, там е Гущеров и една друга уонаби дизайнерка - em_em, чиито дрешки Светла се утрепва да рекламира напоследък. И Хриско до нея залепен.

# 38
Моля ви направете тема за Тъпото Светле екс Гущерова.Направо ми писна да чета за нея разделите и с Хриси и хелс китчън.Не разбирам с какво тази амеба ви е интересна,мине не мине ,някой ни напомня за нея!

# 39
Няма как да се направи отделна тема за всеки и на мен не ми е, както и много други за които се пише, но е излишно от мрънкащи коментари..

Моля ви направете тема за Тъпото Светле екс Гущерова.Направо ми писна да чета за нея разделите и с Хриси и хелс китчън.Не разбирам с какво тази амеба ви е интересна,мине не мине ,някой ни напомня за нея!

# 40
  • Варна
Ауч, скивах докторчето 🤣
Клюкарката в мен не устоя!

Симпатяга е, но спешно трябва да си смени прическата. Не кореспондира с останалия му вайб, аутфит и представяне в обществото 🤣

Попаднах на негово участие в семинар, лекция за Биохакинг.

Да не се окажете прави, че щом се следват с вуйчо ви, той не е бащата, а един от конфигурацията Биогейтинг

# 41
  • Варна
Кактус, както винаги интересна тема.
Пак научих нови неща и да, трудно ми е да си представя какво е преживяла жена му с тия постоянни изневери.

Отивам да видя Маламов. 😁

# 42
За докторчето поразпитах негови колеги от Пловдив, както предположих - wannabe отвсякъде! Както искате го разбирайте, дори няма специалност, както и дали специализира също е под въпрос, момчето едва е завършило с прекъсвания по време на следването и доста по-късно от наборите му.

Ауч, скивах докторчето 🤣
Клюкарката в мен не устоя!

# 43
  • на село
На красивите мъже се прощава всичко. А ако са филмови звезди, и ореол им се полага.
Красивите жени са злобни и вещици.
Не разбирам жени като Мария - съпругата на Данаилов. Биг Брадър може и да е прекалил - то шоуто си е такова - преекспонира и печели пари от това. Но това не променя факта, че изневярата се е случила и отговорността е на Стефан. Ако жена му се е разболяла от това, не може с лека ръка да се прехвърля вината на друго място.

# 44
Моята версия е, че Тутанкамон не е искал деца, поставил ѝ е ултиматум- “аз или детето “ и тя явно е избрала детето, затова и пише, че си държи устата затворена.Не ми прилича на изневеряваща във всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт