Звездни Компромати- Февруари'25

• 369 854
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 550
Габриел Гарсия Маркес среща бъдещата си съпруга Мерседес Барча на дансинга, когато тя е само 13-годишна. Възпламенен от първата си среща, той веднага й предлага брак, изразявайки чувствата си с думите: "Току-що осъзнах, че всичките стихотворения, които написах, са за вас!"
Мерседес, въпреки че е развълнувана, разумно отговаря, че е съгласна, но първо иска да завърши училище.

След този неочакван момент на романтика, двойката решава да изчака 13 години, преди да се ожени официално. През това време те поддържат дълга и интензивна връзка, която е подплатена с писма, мечти и надежди за бъдещето. Мерседес играе основна роля в живота на Маркес, особено по време на работата му върху великия роман "Сто години самота".
За да го подкрепи финансово, тя дори е готова да продаде лични вещи.

През 1958 г., след дълго чакане, те сключват брак и стават родители на двама сина, споделяйки дълъг и щастлив семеен живот. Техният брак, изпълнен с любов и уважение, продължава до смъртта на писателя през 2014 г. Мерседес остава до Габриел и в трудните моменти от живота, включително по време на заболявания и творчески мизерии. Техната любовна история е ярък пример за дълбока преданост и взаимна подкрепа, която вдъхновява много поколения.

# 2 551
Натали и Алекс Сърчаджиева
Скрит текст:
Две красиви жени, които цял живот се обличат нелепо. Едната е като лелка зад бюро в селската община, а другата е като елитна компаньонка.
Леки промени в стила и ще са разкошни.

# 2 552
  • Варна/Амстердам
Алекс Сърчаджиева е облечена като героините от Скуби Ду, взети заедно-Вилма и Дафне. Голяма безвкусица! Който ѝ е стилист да се застреля!

# 2 553
  • Наблизо
Аз за англичаните имах предвид.
Ей Бо е страхотен,както и неговия приятел и колега Милен Колев,с когото често правят общи скечове.

# 2 554
  • Glasgow
Ей Бо е страхотен,както и неговия приятел и колега Милен Колев,с когото често правят общи скечове.
за сериите на Little Britain ли става дума? Рецепционистката Каръл ми е role model JoyJoyЖалко че ги канселираха

# 2 555
Ей Бо умее да влиза в роля, Милен не, превземане е неговото, не актьорска игра

# 2 556
за сериите на Little Britain ли става дума? Рецепционистката Каръл ми е role model JoyJoyЖалко че ги канселираха
Репликата “Computer says No” е култова😂😂😂

# 2 557
Габриел Гарсия Маркес среща бъдещата си съпруга Мерседес Барча на дансинга, когато тя е само 13-годишна.
Скрит текст:
Възпламенен от първата си среща, той веднага й предлага брак, изразявайки чувствата си с думите: "Току-що осъзнах, че всичките стихотворения, които написах, са за вас!"
Мерседес, въпреки че е развълнувана, разумно отговаря, че е съгласна, но първо иска да завърши училище.

След този неочакван момент на романтика, двойката решава да изчака 13 години, преди да се ожени официално. През това време те поддържат дълга и интензивна връзка, която е подплатена с писма, мечти и надежди за бъдещето. Мерседес играе основна роля в живота на Маркес, особено по време на работата му върху великия роман "Сто години самота".
За да го подкрепи финансово, тя дори е готова да продаде лични вещи.

През 1958 г., след дълго чакане, те сключват брак и стават родители на двама сина, споделяйки дълъг и щастлив семеен живот. Техният брак, изпълнен с любов и уважение, продължава до смъртта на писателя през 2014 г. Мерседес остава до Габриел и в трудните моменти от живота, включително по време на заболявания и творчески мизерии. Техната любовна история е ярък пример за дълбока преданост и взаимна подкрепа, която вдъхновява много поколения.
Ето ги в сватбения им ден:

И по-късно:

Жаки, в други източници пише, че за да бъде издаден за пръв път "100 години самота" Мерседес е продала миксера и сешоара си.
Тяхната история е олицетворение на мотото, че жената може да направи от мъжа си или орел или патица.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 12:37 от dariVale

# 2 558
Кр.Лафазанов също имаше скечове в които е служителКА и казва "Системата каза НЕ"

# 2 559
  • София
Кр.Лафазанов също имаше скечове в които е служителКА и казва "Системата каза НЕ"

В Комиците. Много съм се смяла с тези скечове. Joy

# 2 560
  • Glasgow
Той Лафазанов и прилича даже на оригинала🤭
https://youtu.be/neqcXzLi1-I?si=PejOD6EGVptAc9BQ

# 2 561
  • БГ
Една красива Радина
Скрит текст:

# 2 562
  • Пловдив
Една красива Радина
Скрит текст:

Красива, защото не и се виждат зъбите!
Не мога да повярвам как са се обезобразили тези хора? Големи, неестествени зъби като на кон.

Другия такъв е Аръков. Едва го познавам него, като го видя на снимка.

# 2 563
  • София
Драгомир Симеонов със сина си Павел.
Скрит текст:
Кели Осборн с брат й в "Кой иска да стане милионер"
Скрит текст:
Виктория Кузманова в клип на Борис Дали
Преди да стане адреналинка е танцьорка и участва в доста клипове.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 14:17 от lite16

# 2 564
Тая снимка на Радина не я ли постнахте вчера със същия надпис или вече имам дежа вю. 😀

Общи условия

Активация на акаунт