Звездни Компромати- Февруари'25

• 363 311
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 760
Все едно гледам Деян Донков. Ама поне не е дебел и запуснат - не че бих легнала с дяда си, де.

Същи!

# 2 761

Джесика Алба (от мин.год. )някъде из "Бевърли Хилс":
Скрит текст:

Прекрасна е Джесика Алба, доста си се потрудила да изнамериш кадри, в които не е във форма от преди година-две.. но пък за сметка на това сега е в повече от прекрасна форма
https://www.instagram.com/p/DFazSqsy57T/
С цялото ми уважение, но темата е за компромати, респективно снимки на които звездите не са в най-бляскавия си вид или по-скоро приличат на обикновени хора. Няма преднамереност, никак не съм се потрудила, папарашките включвания дават достатъчно изобилен материал.

Ева Лонгория
Скрит текст:

# 2 762
Понеже снимката беше изтрита, не е ясно от къде е (поне за мен). Но така или иначе не беше от някоя градинка.
Снимката е от събитието на Визаж:
Скрит текст:
Това сигурно ли е дъщерята на Йотовска ?!
Че тя изглежда на години колкото нея !!

# 2 763
  • Glasgow
Кристиано Роналдо със саудитския принц
Скрит текст:

# 2 764
Много от папарашките снимки също се обработват за успокоение на "обикновенни хора", иначе няма да са така впечатляващи. Повечето са със силен ракурс което деформира фигурите, показва ги в необичайна перспектива, смалява ги или ги удължава /уголемява/.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 09:51 от SHE_IS

# 2 765
От това ревю не знам едни и същи снимки ли гледаме, ама тука Биляна направо си е нарисувала краката, изобщо няма и намек за тоя кулуристки мъжки релеф горе. Тя винаги е с доста странни снимки, краката й като струни, а всички знаем, че има доста маса и релеф там.
Скрит текст:

Имаше една снимка преди година или две, на Биляна и дъщеря й, снимани надупени по прашки на някакво море, и фотографът беше мъжът й на Биляна. Адски гнусно ми стана и оттогава не я дишам тая мадама, така или иначе за мен винаги е била поза и изкуствена, плюс винаги купено първо място на "Бикини фитнес", другите момичета само правеха фон.

# 2 766
Според мен тези, които съм качвала не са манипулирани, но не мога да бъда сигурна.
При всички положения тук е мястото да бъдат поставяни подобни снимки и няма защо да се вменява неудобство.

Бела Хадид
Скрит текст:

# 2 767
  • Glasgow
Няма да й се подиграя за формата на главата Misc Alien, прическата или устата...
Но да излизаш така и да се пуснеш на аудиторията сам?!
Дамата - отваряне след 1вото кафе:
Скрит текст:
"E.T phone home"👽

# 2 768
Няма нищо от Вуйчо ви, само фитнес
Скрит текст:

# 2 769
  • Варна
Шон Пен имал 30 годишно гадже (с 34 години по-малка)
Скрит текст:

Много са сладки 🤮🤮🤮🤢🤢🤢

# 2 770
Близнаците на J Lo станали на 17г
https://www.facebook.com/share/r/162kTRR7RF/
Момчето е копие на Антъни.
Децата на J Lo, обаче май не са в добри отношения с баща си.. или се бъркам? През годините знае ли се дали прекарват време с него? Защото сега голямо хвалене с новата жена и дете, пък тези деца сякаш никога не съм виждала, може и да греша?!

# 2 771
  • гр.Пловдив
Няма да й се подиграя за формата на главата Misc Alien, прическата или устата...
Но да излизаш така и да се пуснеш на аудиторията сам?!
Дамата - отваряне след 1вото кафе:
Скрит текст:

Горкото Марийче....Frowning1
И тя и Светла нямат 40кг вече от ядове и проблеми...

# 2 772
Може да съм и свикнала вече на Дамата, но не ме отвращава за разлика от Вуйчо Ваньо. Rolling Eyes

# 2 773
Мария наистина е нереално слаба. Преди около месец я видях, направо се загледах. Като едно пакетче кокали е, с бюст и коса.
Скрит текст:
Скрит текст:

Не казвам че изглежда добре, но на нея тази слаботия някак й отива. Светла изглежда просто мършава.

# 2 774
  • Glasgow
На видео Мария като че ли не изглежда чак толкова слаба, тип Светлана. Т.е слаба е много, но тя е и мъничка и стои добре.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:59 от Jokerr

Общи условия

Активация на акаунт