Звездни Компромати- Февруари'25

• 361 087
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 2 775
Светла е с много клечави крака. Нагоре не е чак толкова слаба. Ама не казвам, че е дебела 😂, просто нормално слаба. Мария е… като едно момченце слаба и много мъничка.

От тези две хубавици и умници Мария изглежда визуално по-добре на живо. Според мен, разбира се, всеки си има вкус.

# 2 776
  • Glasgow
Да е жива и здрава, така съм се смяла на Капките като ѝ бяха дали "Черната овца" да пее, тя една мъничка кукличка и се опитали да я загрозят, беше много смешно

# 2 777
Светла е с много клечави крака. Нагоре не е чак толкова слаба. Ама не казвам, че е дебела 😂, просто нормално слаба. Мария е… като едно момченце слаба и много мъничка.
Очаквай утре снимки с кантар и стрелката сочи 36 кг...

Мария е хубавка на живо. Аз съм я виждала 2 пъти. Един път преди 15 години и един път преди 2 години в хотела. Тъпа, чак вдлъбната (дори ни остана лаф от нейните тъпи въпроси), но пък за жена на 40 години е много сладка на живо. Разбирам какво й харесват мъжете. Дори устата й не е толкова страшна на живо.

# 2 778
Ужас, сега Светла ще се амбицира, да 😂

Ох помня Веселин Маринов как гледаше Мария като Doja Cat. Чудех се дали ще припадне в ефир човекът 😂

# 2 779
И двете са много слаби, Мария има ли 1.50см?
Скрит текст:

Ох помня Веселин Маринов как гледаше Мария като Doja Cat. Чудех се дали ще припадне в ефир човекът 😂
Ама то беше... запомнящо се JoyJoy

# 2 780
Мария е около 155 см.

Мария му е мокър сън на бай Веско 😂

# 2 781
Чарли Хънам
Скрит текст:

Реге Жан Пейдж
Скрит текст:
Хенри Кавил
Скрит текст:
Витория Пучини
Скрит текст:
Джо Ландо&Джейн Сиймур
Скрит текст:

# 2 782
  • Glasgow
Той и Фънки беше доста заинтересован от това изпълнение, беше много хот тя 🔥🔥🔥

# 2 783
Или английския й ги шашна Joy

# 2 784
Абе не й слушаше английския 😂

# 2 785
  • Glasgow
Или английския й ги шашна Joy
дето казваше Майкълджексъна-на-кроасаните от едно друго шоу- "Знаете ли колко е трудно да пееш и танцуваш едновременно" Grinning

# 2 786
Ммм, не бих казала, че не е в добра форма даже и на тези снимки. По-скоро неподходящ кадър.

# 2 787
Дъщерята на Хайди Клум - Лени :
Скрит текст:

# 2 788
  • Наблизо
Егати и тялото…Невероятно е.

# 2 789
Войната между Светлана и Мария се очертава като интересна. Такова нещо май не е имало от след Николета и Алисия 😀

Общи условия

Активация на акаунт