Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 605
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 3 420
Аз съм от феновете на Мелания, но това е право в целта Joy

# 3 421
Разбира се, че лъже... дори да го бяха направили - щяха да отидат в някой хотел или да си наемат място, а не да се завират в дома на единия, сред ревящо бебе и тъща...

Тя в някое от интервютата твърдеше, че горе били детегледачката и баба Кунка с детето (първото), долу Християн бил поканил негов приятел и Мара, та и приятелят бил там, когато  Хриси галел по крака чисто голата Мара на диванчето. Единствено Палунка не разбрах къде е била, сигурно е излязла, нищо, че било вечер, че наистина доста пренесалено ще да е било.

# 3 422
Morrone и Manson
Скрит текст:

# 3 423
Жаки, вече има ново клипче, Joy
Как Светлана шофира колата, а Гущерче ѝ говори мило ,любовче’.

От 23.12, а тя твърдяла че са се разделили точно тогава.
Скрит текст:

# 3 424
  • Viena
Зад всеки ъгъл Палуни и Гущери,вече не се издържа🤨

# 3 425
Светлана е на път да сбъдне мечтата на всяко уонаби- отделна тема в Бг мама. 🤣🤣🤣

# 3 426
  • софия
Какви сладки деца и какви неприятни родители. И двамата.

# 3 427
Децата наистина са сладурчета. Дано дядото ги прати в частен колеж като поотраснат. Най-доброто за тях ще е да се откъснат от тези токсични хора.

# 3 428
  • Rock & Roll feeling ...
Благодаря за топлите думи и позитивното настроение, което създавате при откриването на всяка нова тема Sparkling Heart Flowers Tulip

zvаnchе anra Yellow Heart

Звезди, които говорят повече от 1 език:

Брадли Купър
Скрит текст:
Брадли Купър говори свободно френски. Учи езика в гимназията, после в университета "Джорджтаун".
"Когато бях дете, си спомням, че гледах "Огнените колесници". А френският е официалният език на Олимпийските игри. Имаше сцена, в която един човек говореше на френски, и аз си помислих: "Човече, това звучи толкова готино. Искам да науча френски", казва той в интервю за People през 2011 г. 

Мила Кунис
Скрит текст:
Мила Кунис е родена в тогавашния Съветски съюз. През 1991 г. семейството се премества в Лос Анджелис, когато тя е на 7 години.
В интервю за CNN през 2022 г. (след руската инвазия в Украйна) американската актриса каза: "Аз съм украинка, която говори руски..."

Пенелопе Крус
Скрит текст:
Испанският език е роден за Пенелопе Крус, но тя е научила английски и италиански. Английски, когато отива в Холивуд, а след това италиански – за ролята си в "Не мърдай" от 2004 г.

Чарлийз Терон
Скрит текст:
Родният й език е африканс, но говори перфектно и английски, който научава едва на 19 години. Африканс е един от най-разпространените езици в Африка.
В интервю в подкаста Smartless през 2022 г. Чарлийз Терон каза, че не е много полезен и е "умиращ език". Това й навлича много критики в социалните мрежи. 

Джони Деп
Скрит текст:
Джони Деп владее перфектно два езика – френски и английски.
И различни акценти – от шотландски и австралийски до ирландски и френски.  И в последния си филм "Жана дьо Бари" говори на френски, а Франция нарича "моят духовен дом". 

Джоузеф Гордън-Левит
Скрит текст:
Джоузеф Гордън-Левит е ентусиазиран франкофон. "Обичам френската култура, френския език и особено френските филми", казва той в интервю за The Toronto Sun през 2015 г.
Когато участва в кастинга за филма "Разходката", настоява да възпроизведе акцента на героя си Филип Пети - французинът, който преминава по кабел от едната до другата кула на  Световния търговски център. 

Селин Дион
Скрит текст:
Селин Дион изпълнява своите песни на девет езика. Родена е и е израснала в Шарлеман, Квебек, Канада, и първите й албуми са изпети на родния й френски език.
В края на 80-те на миналия век прекъсва концертна дейност, за да учи английски. Деветият й студиен албум, Unison, е на английски. Тя изпълнява песни на 9 езика – от испански и японски до немски и мандарин.

Рита Ора
Скрит текст:
Рита Ора, бежанка, косоварка. Албанският е родният й език.

"В сърцето си завинаги ще бъда истинска косоварка. Никога няма да забравя корените си и завинаги ще се гордея с наследството си - не бих променила нищо", заявява пред Vogue Arabia през 2020 г.

Джейсън Момоа
Скрит текст:
Акторът Джейсън Момоа завършва университет и се връща в Хавай, където е роден. Той се чувства много свързан с полинезийските си корени и чувства себе си като хаваец. Освен английският, другият официален език в региона е хавайският, и за Момоа той е майчин.

Tимъти Шаламе
Скрит текст:
Тимъти Шаламе е горд американец от френски произход. Има и двойно гражданство. 
"Израснал съм, говорейки едновременно френски и английски", каза той пред RSNG през 2022 г.

Аня Тейлър-Джой
Скрит текст:
Аня Тейлър-Джой е двуезична аржентинка. Родена е в Маями, но до 6-годишна възраст живее в Буенос Айрес.
"Сега, когато чувате акцента ми, може би ще се изненадате да разберете, че съм родена в Маями, израснала съм между Аржентина и Лондон, а първият ми език е испански, така че юридически етническата ми принадлежност е Седмица на модата", пошегува се актрисата от "Гамбит на кралицата" в "Saturday Night Live" през 2021 г.

Леонардо Ди Каприо
Скрит текст:
За Леонардо Ди Каприо английският е роден език, но също така владее свободно италиански и немски заради произхода си. Баща му е от италиански и немски произход, а майка му е германка. Като дете пътува често до Германия, за да види баба си, с която комуникира на немски...

Даян Крюгер
Скрит текст:
През целия си живот Даян Крюгер е учила различни езици – от английски и френски до руски. Родена е в Западна Германия, прави кариера като модел в Париж и учи в Лондон.
 Според IMDb Крюгер изучава и латински в продължение на осем години.
Руският научава по-късно – за филма "Бригадите на тигъра" от 2006 г. Тя сама дублира ролите си на немски, френски и английски език. 

Сандра Бълок
Скрит текст:
Сандра Бълок приписва на немския си произход свободното си владеене на езика.
Като дете тя следва майка си - немската оперна певица Хелга Матилде Майер, по време на европейски концертни турнета, пише Vogue. Детството ѝ преминава между Германия и Вашингтон.

Лупита Ньонго
Скрит текст:
Лупита Ньонго говори свободно английски, испански, суахили и луо.
 Родена e в Мексико, родителите й са от Кения. На три години заминава за Кения и се връща в Мексико, когато е на 16, за да учи испански език.

Зейн Малик
Скрит текст:
Зейн Малик научава езика урду от баща си, който е пакистанец, а след това се заема с арабския. И включва урду в музиката си – песента Intermission: Flower от дебютния му солов албум  Mind of Mine" от 2016 г. е изпята на урду. 

Рене Зелуегър
Скрит текст:
Рене Зелуегър владее норвежки, немски и английски език. Майка й е от норвежки произход, а баща й е от швейцарски, тя решава да прегърне тези корени. 

Сандра О
Скрит текст:
Сандра О израства в предградие на Отава, говорейки английски и корейски, а след това се влюбва в испанския, който също говори свободно.
Френски научава, докато учи актьорско майсторство в Националното театрално училище на Канада в Квебек.

Том Хидълстън
Скрит текст:
Том Хидълстън има афинитет към европейските езици. Докато учи в  Кеймбридж, научава старогръцки и латински.
Хидълстън определено е полиглот – учил е испански, френски, италиански и гръцки. Той може да разговаря и на руски, корейски и мандарин.

Гуинет Полтроу
Скрит текст:
В интервю за АП през 2009 г. Гуинет Полтроу определя говоренето на повече от един език като "дълбоко преживяване".
Тя дава интервюта на испански и владее перфектно френски, с което е поразявала интервюиращите я журналисти.

Моника Белучи
Скрит текст:
Родният език на актрисата е италиански. Освен него, Белучи говори свободно английски и френски, а също така разбира и говори малко испански.

Натали Портман
Скрит текст:
Натали Портман има много постижения – завършила е Харвард, има две публикации в научни списания и владее свободно... иврит и още пет други езика.
Заради произхода си говори иврит и английски език, след което усвоява и френски, японски, немски и испански.

Джоди Фостър
Скрит текст:
Джоди Фостър владее свободно френски, немски, испански и италиански език.
Актрисата дори се сама дублира във френските версии на филмите си, съобщава Collider. През 2011 г. на двукратната носителка на "Оскар" е оказана рядката чест да бъде водеща на наградите "Сезар".

Шакира
Скрит текст:
Испанският е първият език на Шакира, но тя владее и много други.
 Родена в Колумбия, тя расте, говорейки испански, после научава английски.  Следват португалски, италиански, френски, каталунски и дори арабски.

* мартенската Тема се "пече" Wink

# 3 429
  • Наблизо
От всичките изброени,най-странно ми е говоренето на френски от Брадли Купър.Всички други са космополити,а той е типичен американец,от когото очакваш да не може да посочи на картата къде е Полша,а той говори френски.Много ме впечатлява.

# 3 430
Кактусче чакам я с нетърпение и аз както винаги 🤗.
Слай с брат си Франк.
Скрит текст:

# 3 431
  • Враца
За Джони Деп твърдението, че говори отлично френски, е много силно преувеличено.
В Жан дьо Бари става пределно ясно, че е назубрил нянакви реплики, но през повечето от филма той просто не говори. Направо са го осакатили откъм роля, от зор да бъде точно на френски филма.

На Брад Пит брат му Wink
https://www.zajenata.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B0%D0%B4-%D0%BF%D0%B8%D1 … 9-news134999.html

# 3 432
Сефте го виждам,няма харизмата на брат си 🫣.
Днес го гледах в Приятели,страхотен беше 🥰.
Скрит текст:

# 3 433
На Брад Пит брат му ми заприлича на Джон Траволта.

# 3 434
Те имат и сестра.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт