Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 654
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 200
Ех, какво да обяснявам клипа, човека не е привърженик на кетото и на месото... луд фен е на ферментиралите храни, има един клип и за мазното и жлъчката и че мазното също е вредно...
Всичко гледа с микроскопа си и прави изводи, има много клипове за паразитите в тялото, в кръвта, къде ли не...

Разбира се... има платени курсове за лечение и тем подобни...

Направих си кимчи...
Пробиотичното ми мляко смес с кефир също се получи добре... по-късно като постои малко в хладилника ще го видя на вкус как е...

# 1 201
О, да! Само погледнете в първата тема как изглежда началната публикация и как изглежда сега...😀 Това е много и безценна информация, събирана малко по малко. Неслучайно, като пратим някой да чете на първа страница, информацията му идва много наведнъж.😂 Но и доста от нас са били така, преди да открият темата, така че си е в реда на нещата.🙂

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 15:18 от dolce miele

# 1 202
Ех, какво да обяснявам клипа, човека не е привърженик на кетото и на месото... луд фен е на ферментиралите храни, има един клип и за мазното и жлъчката и че мазното също е вредно...
Всичко гледа с микроскопа си и прави изводи, има много клипове за паразитите в тялото, в кръвта, къде ли не...

Разбира се... има платени курсове за лечение и тем подобни...

Ох с тези паразити като се започне, ще кажеш че масово живеем в сламенни колиби, без хигиена и без никакъв контрол на храните и ядем само бракониерски дивеч.
Трепят паразити на поразия, нищо че никой никога не е видял/доказал паразит в себе си. От къде ги набарват тия паразти при спазване на добра хигиена не ми го побира акъла. Не казвам, че няма такива случаи, но не и така масово както някои "специалисти" проповядват.
Ако някой твърди, че има паразити и ги бори с еди какво си, трябва да знае и какъв паразит си отглежда, иначе е бла-бла-бла и опит да пробутва змийско масло.

# 1 203
Една клиентка , наричаше се терапевт, се опита да избие някой лев от мен и съответно ми предлагаше терапия с-у паразити, които ми правели възпаления и от там диабет. Joy
Обещах да ѝ се обадя. Wink

Натка, определено има развитие. Simple Smile
Ето пост от страница 3 на тема 1:
"Който иска да си съсипва здравето и да плюска само протеини си е негов проблем."

# 1 204
Ха, Гущер, аз съм го писала, нали? Joy

# 1 205
Мдаа, и много готино спориш на тема бавни въглехидрати! Wink
Ако имам време бих ги прочел всичките стари теми, за да видя как една по една се появявате в темата и с какви първи мнения
От първите няколко страници Herzen и Змия са единствените в час. Херци от време на време цъква тук, но Змия не съм я виждал. То аз съм тук от едва 10-12 теми де.

# 1 206
  • София
Днес ще посрещаме гости и най- егоистично реших, че и те ще ядат кето, сори. Е, има и малко хляб към месото, ако някой пририта. Laughing
Готова съм с предястието, ще ги преместя в друга чиния, де.
Скрит текст:

# 1 207
Грилована тиквичка ли е "филийката"? Много е яко това!

# 1 208
  • София
Да, тиквички са, рязани на малко по- дебели шайби. Simple Smile

# 1 209
  • на острова на мечтите
Пак аз😜Не съм имала предвид някой насила да гледа каквото и да е! Сакън! Като знам че мен насила нищо и никой не е в състояние да ме накара да правя. Проблемът иде.от крайни изказвания- това е гадно, глава не заболява да слушам един какво си, и когато го напише някой с определено влияние в темата, айде всички след него да списват. И на мен Минди ми лази по нервите,че и доктор Боз, но си ги подминавам. Полезни са! Не можем да се харесваме на всички, но ще е добре да не се изразяваме негативно.
Яде се това цветно зеле. Много деликатен вкус и едно такова хрупкаво остава и след сготвяне.
Днес агнешко с много лук. Имам и гъби, но понеже сготвих много манЖи остават за вечеря.
Долче, дай разрез бе чадо😆🤗както казва Елора ❤️ Браво на теб все пак. Тук си май единственият пионер във фаст! Ний сме слаба ракия, дет се вика.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 15:51 от danilu

# 1 210
Единствено помолих "колегата" да разкаже него какво го е притеснило като информация от видеото, поради невъзможност аз да я разбера от там. Предположих че има някаква връзка с нашата тема, щом го слага тук. Това че някой бил против кетото и месото и прочие ли трябваше да изгледаме и пак не разбрах на Navi притеснението дето искаше да сподели...
Такива минават през темата периодично, на крака ни идват един вид Joy Отдавна не се е случвало та сигурно скоро ще дойде пак някой да проповядва че "сички ше омрем" - в нашия случай от плюскане на месо и от висок холестерол.
Ако има и нещо друго да се чуе от руското клипче - споделете го и него.
Аз като споделям неща на английски, не се дразня като някой каже че не ги разбира и не му вършат работа, то и няма защо.

# 1 211
  • на острова на мечтите
Тъй де! Нави после ще обясни. Аз го изслушах клипчето с половин ухо, че нещо друго вършех в момента. Нищо особено и опасно не забелязах. Засега извънземните форми на живот още не са се появили.
Аааа, както казва един наш приятел Фсички ще Умрете😂
Моята глюкоза пак е 6 и 6,8. Не й схващам логиката,ама ще я парясам и нея. Спазвам си режима. Имам големи предизвикателства всеки ден, режа плодове на пернатото,които толкова обичам,а не бива да ям. Вие поне обичате шоколад, ама не ви е всяка сутрин под носа. Мрън де!

# 1 212
Дани, възможно ли е КЗ да се повишава след лука (ако си я мерила след това)? Или да се разболяваш, тогава също така необяснимо се покачва. Как е Принцът, не си го показвала скоро?🙂
Аз обядвах консерва сардини с масло и маслини. Вечерята мисля да е с варени яйца.
Стиснете по едно палче, че утре ще приемат в болница близък човек, уж само за изследвания (надявам се да е наистина така).

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 17:24 от dolce miele

# 1 213
Делче, поздравления за волята!
Дани, може да опиташ да ядеш малко плод с нещо - тахан или фъстъчено масло и измери кръвната си захар след това. При мен не се вдигна много, когато пробвах парче ябълка с фъстъчено масло.
Тъй като не трябва да ям жълтици, мазнини, туршия и още доста неща, ям много ядки и печива с бадемово брашно и качвам кг. Но поне кръвната ми захар е в норма.
Почнах и да закусвам, тъй като в работата или забравям лекарствата, или пропускам обяда и съответно лекарствата.
За следващата седмица направих питки с извара и бадемово брашно, както и кокоски с боровинки. Много вкусни станаха. Имам и една тенджера с пилешка супа.
Какво мислите за зелената кола, която продават в Кауфланд? Има стевия и сукролоза? Мъжът ми я купува като алтернатива на стандартната кола и децата я харесват. Чудя се дали е ок за диабетик?

# 1 214
Уточнявай какъв диабетик имаш предвид. Аз не бих го пила това, и не само защото стевията ми е гадна.

Общи условия

Активация на акаунт