Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 87 (м. февруари)

• 31 650
  • 1 519
  •   1
Отговори
# 1 245
Чат джи пи ти не е много наясно с ИР и не дава разумни съвети - пробвах го и му казах да запомни, че не дава правилни съвети Joy не знам дали ме е разбрал - уж учи бързо…
И други са се фръцкали, няма да е първи случай, нито ще е първи случай да не чете, макар че беше изпратен за прочитане на 1 пост.
Ванка, разбери - никой от нас не знае какво ти знаеш/искаш да знаеш и смяташ да приложиш. Прочитането не 1 пост не е наказание или условие, за да пишеш тук. То е за теб, за да можеш да вземеш информирано решение за собственото си здраве по всяко време, а не да разчиташ някой да ти каже какво да направиш. Сега има кой да ти отговаря, но има дни когато няма. Тогава какво ще направиш? Зарежи фръцканията и давай нататък. Има хора в темата, които нито чета, нито пък им отговарям, но не съм я напуснала за мое добро. Та ти решаваш, но гледай да не е емоционално, а обмислено решение.

# 1 246
Много Фнимание му отделихте! Елора, той те обърка с мен. Аз го пратих на първа страница. Така е редно. Изключения няма. Всеки сам си избира какво да прочете, какво е полезно за него и как да го прилага. Иначе все някой ще ни е крив за неуспехите. Като не.ще да пише, да почва да чете Ванката 👍
Уф, хич не обичам да клякам. Сега съм си избрала едно мързеливо упражнение. Ще ви вмъкна линк.
https://youtu.be/sHTo2ZM6tQo?si=SkQA9QlC6yzvnbIp упражнението е в последната част на видеото. На руски е, обаче може да изключите звука😜

Да. Даже да му се доказвам  и да му обяснявам.
Че аз реферат съм писала за тия неща със снимките. Няма и да навлизам в подробности за снимки на известни личности и тези на обикновените хора.
Има си закони, правила, да ходи да чете. Модератор му изтри поста, той продължава да се пеняви.
А и много нямаше смисъл от снимката, нещо стойностно ли трябваше да на научим или жалък опит за сеир и подигравка.
Снимка на човек, който е болен от диабет. Самия той върви към диабета и доскоро е ял по този начин, но се подиграва. Нагло, тъпо, грозно.
Все едно да почна да се подигравам на всички дебели хора, нищо че съм била.
Или на всички пушачи.

Да, може да ме е объркал с теб, но не ме притеснява.
То и ти си права. Там да ходи да чете. Не съм на заплата. Ако иска - 500 кинта на месец и на лс може да му пиша Joy
Той е от ония дето целия свят му е длъжен.
Да му се смели всичко и да му се налее в главата.
Приключих лично аз.

Упражнението е умряла буболечка

https://www.youtube.com/watch?v=cORuUs59kdo

Аз си го правя редовно.
Но трябва да прилепиш хубаво кръста към пода. Да няма празно пространство.
Изглежда лесно, но не е лесно.
3 серии по 7 правя. Като 1 броя движенията и на двата крака при повторение.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:13 от Елора

# 1 247
Напълно съгласна съм с последните няколко публикации.👌
Помните ли как преди време една потребителка се беше обидила, че понеже Гущерът е мъж, сме му обръщали повече внимание и сме му отговаряли повече? А когато тя се е записала в темата, никой не и' е обърнал внимание? После се оказа, че реално тя не е задала въпрос, на който да се отговаря...🙂
Като си спомня как мен никой не ме отрази след първата ми публикация, дълга и с доста въпроси.. 😀 Не се обидих, писах и питах пак и така. Направих го за себе си и съм благодарна. Никой тук не е на заплата и всеки отговаря, когато може.😉

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 17:03 от dolce miele

# 1 248
И в момента има такова питане, на което не е отговорил никой (или е било изметено с останалото - изтървах дискусията преди метлата), но потребителката не се фръцна, а си зададе въпроса в другата тема и получи отговори.
Може да се случи, но чак пък за сърдене не е. Например аз не отговарям на запитване относно изследвания, защото не съм компетентна и нямам много опит с тях. И да ми се сърдят - това е.

# 1 249
И за финал да добавя един въпрос, пък дано схванат някой хора.
Абе как ще се почувстват всички в темата на които имам фейсове и достъп до снимки и дали ще им е приятно като Ванката да сложа всички снимки тук. Жива ще ме изядете, нали?
Та да знаете и да внимавате с Ванката. Утре ако му споделите някои снимки, без угризения ще ви разпространи където си иска Joy

Долче, да, помня случката. Това го беше написала Дара. Помня го.
Беки намери първия и пост и тя наистина нищо не питаше, та не знам защо е трябвало да и се отговори.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 23:27 от Елора

# 1 250
Здравейте!

Предварително се извинявам ако публикацията ми не е подходяща за темата!

Моля за информация относно изследванията ми. На 26 години съм, жена, преди 9 месеца родих първото си детенце.

Благодаря предварително!
Според мен имаш инсулинова резистентност. 12 инсулин на гладно е много. 
Чети първия пост и питай, каквото те интересува. Оплаквания имаш ли?
Можеш също да си сметнеш в нета Хома индекс и следващия път да пуснеш гликиран хемоглобин.

# 1 251
А всъщност щях да питам тия изследвания че не са красиви, не са, но кърмиш ли още? Че ако е така, май да изчакаш с изводите.
Ама пък това натоварване все по някаква причина е назначено, предполагам? Няма много информация в питнето, едни числа само хвърлени, малко трудно се правят изводи така.

# 1 252
Да, аз и' отговорих в другата тема и питах има ли симптоми. Защото никой не решава просто ей така да пусне едно ОГТТ...🙂

# 1 253
  • на острова на мечтите
Що се отнася до коментиране на изследвания нищо не разбирам 🤔 Моите си ги гледам и си знам преди и в момента как съм, та питам само ако нещо наистина хич не го бива. Та затуй и не писах. Дано не се е засегнало момичето! Май е  младичка. При младите нещата вървят по лесно. А аз дето два пъти му изпуснах края сега за всеки грам надолу си плащам с интересите.

# 1 254
Поне се надявам че не решава никой ей така, тегаво изследване си е, не е особено евтино също, а и ако се реши ей така не винаги се съобразява как точно се прави.
Но при положение че от щитовидните са пуснати само тези които могат да минат по каса а не всичките, предполагам че това цялото е назначено от лекар. Просто наистина информация почти няма.

# 1 255
Пропуснала съм битка
Ни снимки видях
Ни нищо
Пак сърдите
Пак с пръст сочат
Аз най-обичам такива дето ми пишат на лични. Обяснявам обяснявам накрая няма и едно мерси 😃
Та хора разни
Аз никога ако вие направило впечатление не коментирам резултати .
Просто не смятам че имам нужните знания.но и аз никога не съм задълбавала в резултати и съжтв не мога да кажа компетентно мнение.  Затова си пасувам😃
Дани ❤  ама много е сладък този папчо❤
И да се похваля имаме си 1 брой прохождащи крачета. Белла изпревари всички 😃
От няколко дни се хваща за леглото и права го обикаля от всички страни 😃

# 1 256
Леле, кога тръгна и да ходи това дете Grinning Все едно вчера беше като каза тук че това дето си го мислела за менопауза се оказало съвсем различно нещо Grinning

# 1 257
  • на острова на мечтите
Ами бойни сме😁😆 Виж Гущера, понесе си всичките съвети, не се фръцна и на сега какви постижения, хем здрав хем Убав.
Дара, страхотна новина 🥳 Ако не помня зле, навърши осем месеца е вече и малко отгоре 🤗
Папчо е много смешен като се къпе.

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 07:43 от danilu

# 1 258
За "умрелата хлебарка"...

Предлагам това видео, което е дълго, НЕ е на руски, но много добре обяснява ЗАЩО някои упражнения не само не помагат, но са и вредни Simple Smile
Е,  ако не се инте от това, минавайте на края на клипа, но аз винаги търся къде е заровено кучето Simple Smile

Упражненията на Екберг ми допадат повече, но и "хлебарката" е яка... ще я "добавя" към целия комплекс Simple Smile

https://youtu.be/0GgqQBoe5ts?si=3_iZbYiBT3euA1_5

# 1 259
Нави
https://youtu.be/0GgqQBoe5ts?t=1211
Знам го тоя клип, макар че наблегнах на упражненията накрая. Ама не ги правя много.
20,08 минута
Това упражнение не го разбирам, какво се прави. Ануса ли стискам, какво? Joy

Общи условия

Активация на акаунт