Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 518
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 150
Прибрах се аз,след работа водих приятелка на обяд.Така ме светна главата,малко прилегнах преди АЕ.

# 151
Къде се скрихте всички?
Правя бърза вечеря, пилешки пържолки в тигана, че изгоря скарата и малко картофки. Хлябът е почти готов и той.

# 152
  • София
Прибрах се. Изядох света. С главоболие съм пак. Начи, перименото ни мъ кефи. Joy

# 153
  • София
Аз правих пилешки хапки с корнфлейкс. С тях успешно извадих детето от пица-серията.

И мен днес ме гони вълчи глад. Закъснява ми с три дни, та може и от ПМС да е.

# 154
То щото меното е голяма хубавана. Още свиквам.

# 155
И мен ме боли глЪвЪтЪ днес.
Вълчия глад, който ме гони днес не го споменавам въобще. Приела съм, че има и такива дни, само стига да не са последователни или начесто.
По повода, покрай всичко останало, преди малко  хапнах няколко рафаело.

# 156
  • Варна
Добра вечер, дами, аз нещо се изнервих днес и сега гладя Joy
Искам утре сутринта в 8 ч. да съм летището и май ще изляза час по-рано. В ход са грамадни инфраструктурни проекти и в нашия тараф, стават егати тапите и колоните. До летището са 16 км....

# 157
  • France
Аз тепърва се прибирам. Имам час в ГТ, че прекосявам цял Париж. Но се кефя, май добре се получава и все пак работя за себе си и моето си развитие. Утре обаче ще е мъчно ставането. Мрън

# 158
  • Варна
Искам в Париж, ама не в командировка Simple Smile Много ми е на сърцето този език, благодарение на мадам, която в събота ще изпратим във вечен покой...
Завърших френска ЕГ, а дядо ми казваше "един език е един хляб", сега работя с английски, но ми е някак служебен.

# 159
Това спане на интервали ме довърши днес. Снощи се будих през 3 часа и днес нямах сили за тренировка, а се бях наканила. Легнах в 7, станах преди малко ииии не знам, не знам. Ще хапна, ще почета, да видим.
У нас пържоли от мъха, фритата от мен и бананов хляб от човечето.

# 160
Подадох документите за гражданство на Лъвчето. ММ най - накрая прие факта, че се оставя оригинал. 😄 Служителките бяха много мили и отзивчиви, чак кеф ми стана. Дори ми помогнаха за едни неща без да да длъжни.
За уикенда ще пътуваме към Калофер с брат ми и приятели и се вълнувам как детето ще приеме всичко.

Лейла, душко 🤗 Влизам ти в положение. Имаше един период, в който и аз бях с висока тревожност. Избрала си грешната книга. Насочи се към нещо, което се обръща точно към тревожността. В природата ни е да сме такива, но това не значи, че не можем да открием своето спокойствие и мир.

# 161
У нас пилешко филе с топено сирене на тиган, картофено пюре (Ренко е виновна) и салата от ошмулен айсберг, черита и краставица.

Цепя се от колективния главобол с коремобол Grinning Малко разнообразие днес, няма само глава да ме боли, я. Много се уморих, още кълва една ситна таблица. Много задачи в последно време, много крайни срокове ме притискат. Следващите поне два месеца ще е лудница.

# 162
  • София
Ние дояждахме мравки от барбекюто. Само пръжнах с масълце и капка бяло винце едни гъбки за гарнитура. Но утре ще трябва да се мисли нещо.
Почнах едно лекарство и направих груба грешка да прочета странтичните ефекти. То кървава диария, то гъбички, то не знам какво си друго. Сега седя и се чудя какво ще ми има, егати.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 22:30 от бъръльо-бъръльо

# 163
Бърбър, вкусни ли бяха мравките 🤣🤣
Странични ефекти не чета, най-много след като го изпия да зачета, ама бързо оставям.
И съм гладна.. ядохме голи сарми за вечеря.
А днес правих някаква мега импровизация на кекс, с яйца, оризово брашно, еритритол, протеин на прах, колаген 😂 и ей такива хелти мелти простотии, стана вкусен! 😋

# 164
  • sf
Знаете ли кой е най-щастливия момент от деня за една жена? Да си свали сутиена 🤣 Не знам защо отидох на работа с един, дето знам, че ме стиска ...едва изкарах, с такъв кеф го свалих, направо ще го засиля в кофата. И мен ме боля глава сутринта, ама пих хапче и се освестих.

Общи условия

Активация на акаунт