Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 527
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ох, мравки, мръвки. Все е протеин.

# 166
Донс, и аз не понасям сутиените! Нося само навън, дори понякога и навън си го спестявам за ужас на мм 😂

Всички наоколо са откачили заради земетресенията на Санторини. Трябвало да обмислим къде да се спасим в случай на цунами, а на мен всичко ми изглежда като сюжет на научнофантастичен филм!

# 167
Аз пък вече не мога без, дискомфортно ми е, особено от едната страна. Поняга даже спя със. Но пък си намерих супер удобен модел, трябва да си набавя още няколко броя от него.

Азалия, този кекс звучи като вещерска отвар - няколко капки еритрол, щипка колаген Stuck Out Tongue Winking Eye
Шегувам се, сигурна съм, че е вкусен Simple Smile

Много страшно с тези земетръси. Доколкото чух, масово се изнасят от острова. Това е едно от нещата, от които се страхувам много, най-вече защото е напълно непредвидимо и извън наш контрол.

# 168
Уж сеизмичната дейност е тектонична, а не вулканична, но да , опасността се увеличава според специалистите.
Все пак точно цунами предизвикано от вулкана на Санторини е причината за унищожаването на минойската цивилизация на Крит.

Последна редакция: пн, 03 фев 2025, 23:14 от Princess Sissy

# 169
  • Варна
Ама, че тема сте захванали, веднага за да ви рязсея ще кажа, че открих топлата вода аз Simple Smile
Никаква идея нямах дали ще стигна до летището навреме с такси и си намерих платен паркинг близо до летището, включени трансфери от и до паркинга на отиване и на връщане. Аз обичам да зависи от мен, най съм спокойна така ...
Два големи камъка ми паднаха от сърцето. Не знаех, че има такава услуга във Варна, но и не ми е трябвала.
Опаковам си бутилка винце в чекирания багаж и нещата вече изглеждат малко по-добре.
Паркинга на колата за 4 дни ми струва колкото такситата с всите престои в задръстване. С
Доволна съм.

# 170
Хайде, ставайте, добро утро! Heart Eyes
Мистева, пускам опции за първа смяна, докато те няма.
За мен макиатото горе на първи ред.

# 171
За мен еспресиньо,видяла съм го къде е !
Дубрутро!
   Гледам и аз за Санторини,даже в момента говорят как хората не могат да се изтеглят заради големи струпвания на фериботите.
    Казват,че за нас няма страшно,далече сме.

# 172
  • Пловдив
Добро!

Аз ся научавам за острова...дават и за Турция преди 2г от голямото земетресение 7,8 по Р. Показват как за 2г и до лятото са им възстановили блокове, къщи и т.н...а къде сме ниЙ...

# 173
Добро утро! Благодаря за кафето.

# 174
Добро утро.
Развеселихте ме с тези мравки. 🤣
Кой беше с многото яйца? И аз съм в кюпа. Имам 50 броя в хладилника и се чудя какво да бъркам с тях. 🤣
Издирвам черна пола за Синеочка, че ще ни трябва за 18.02. Имаме всякакви цветове, но черната омаля и не съм купувала пак. Сега ще ровя по сайтовете.
Сис, дано няма повече трусове и всичко е ок. 🍀
Сютюен и аз нося постоянно. Зимата и с бюстиета карам, че под пуловерите не се вижда, но за лятото не. Свалих някое и друго кило и по закона на гадостта, точно от горе съм свалила. 😅 Та ще трябва да купувам един номер по-малки сутиени.

# 175
  • София
Ютрюююю!

Ени, че то винаги така се сваля - от бюста и от лицето, а се трупа на корема и на дупето. Не е честно.

Аз имам малък стегнат бюст и най-обичам да съм без сутиен, но не мога на работа без. А и вече някак не върви изобщо да излизам без. Но откакто открих, че не е нужно да се изтезавам с подплънки и банели - преродих се.

За Санторини точно тези дни през уикенда говорихме с приятели. Много е тежко.

# 176
Сис, на ваше място сигурно щях планирам една ваканция в България.

Ени, не може ли да питаш някой да ви услужи?

# 177
Ааа, не се страхувам аз 😂! Даже снощи си мислех да букна две нощувки на Санторини, че го дават непрекъснато по новините и ме обзема носталгия 🫣. Тъкмо да избегна навалиците !

# 178
  • Пловдив
Сис, нИдей...билетите скочили до 300Е Wink

# 179
Сис, нИдей...билетите скочили до 300Е Wink
Само първото денонощие. Медиите се разбръмчаха и паднаха до нормални стойности .

Общи условия

Активация на акаунт