Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 555
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 180
Попи, няма около нас от кого да взема. Все са около нея наборчета, на които също ще им трябва поличка, или са по-малки, на които давам нейните омаляли. То все ще си й трябва, за това търсих и по Пепко и Сенсей преди, но бяха много лъскави и шарени, та не купих.

# 181
Оф, чета с едно око и се чудя защо Попи предлага на Ени да пита за сютюен на заем.. а то май за друго иде реч 🤣
Нещо тая нощ не спахме как трябва и до сега доспивахме. Отивам за тройна доза кофеин..

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 11:53 от Азалия

# 182
Азалия, каква прекрасна доволна усмивка има това свежо бебе 🥰😘

# 183
  • София
Бря, дано се размине при вас Сисун.

# 184
  • Стара Загора
Здравейте мацки! Честит нов месец и благодаря за темата.
Болничките да оздравяват, да е спорен месеца, ей го къде е март и след това пролетта.
При мен нищо ново - срокове и много работа на работа, но и това ще мине.
Извинете, че не ви назовавам но ще изпусна някого.
Хубав ден!

# 185
  • Пловдив
М не...при мен няма да мине.
Почвам да мисля усилено, но имам пречка и съм в изходна позиция.

# 186
Тази купонджийка е голяма сладкишка!

# 187
Ох, Азал, прекрасна е.

# 188
  • София
Азалче, това бебе е разкошотия усмихната! Heart

# 189
Азалче, усмихна ми деня!
Благодаря ти!!!

Бях на бърз пазар, че имам поръчка за постни пълнени чушки за днес.
Синкото снощи се прибра озадачен- освен тестовете по физика и математика, имал и по история, а бил забравил. Grinning Хапна и седна да учи- днес програмиране и немски. А, и фитнес преди това, пък след часовете продължават с младежкото ООН. В събота пък щели да имат пробна незадължителна матура по физика, а март са му вече сериозните изпити по предметите, които е избрал да учи тази година. Даже планираните за събота ски ще пропусне- съвсем доброволно. Влезе в сериозната въртележка и той. Отделно, скоро трябва вече окончателно да реши по коя програма (АР или IB) ще продължи образованието си, от това до голяма степен зависи КЪДЕ ще кандидаства (нещо ни изненада с мераци за Щатите, пък ще видим). Предметите иначе са ясни като цяло, но дяволът, както знаем е в детайлите.

Хубав де и денят ви!

Сири, Лан, Хортенз
, ако четете- надявам се да сте добре и просто да не ви се пише. Липсвате. Hug

# 190
  • sf
Стиснете, моля, по едно палче за близък мой човек.

# 191
Стискам, Донси!
Азалия, ех, че усмихнато човече Heart
Мисте, то все ще мине, ама дотогава зор.

Едва гледам и шавам, парцал съм.
Което не ми попречи да се изстрелям до куриера за едно кожено яке. Пуста краста.

Аз се боря с яйца - за довечера съм намислила миш-маш, че и чушки имам за оползотворяне. И една баница ще мушна да се пече. Толкоз за днес.

# 192
  • София
Пак ми изчезват нови постове.

Донси, стискам.

# 193
  • Пловдив
Бърди, не, не, не минава..ама или се свиква или шапката и...пътя.

# 194
Да се запиша в темата, че ви изпуснах нещо...
Мист, не можах да рАзбера какво те мъчи?
Азал, като гледам бебешора, ич не вярвам, че сте не спали 🙂
Сис, Санторинито се вълнува викате? Дано само с това да се размине..Гледам евакуират се хората...ама докога така ще са далеч от домовете си, знае ли се?
Донс, палците стиснати!

Щерката е на етап махане на татуировка 😈 аз злорадствам и я преследвам със " казахлити" на времето, казаАх ли..до примАла. Това и е наказаниЙто 😈 Освен болката, разбира се..Нека. Поне не е голяма, ама пак рече, че мн я боляло. Процеса ще отнеме година, а можело и повече..

Кормуването върви бавно, че от уикенд на уикенд...ама, това са условията. Както обичам да стават нещата бързо...тъй  курса ще се проточи. Ама твай положението.

Общи условия

Активация на акаунт