Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 599
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 500
Марулета, успех в новото начинание!
Тийна започна шофьорския курс, още един повод за треперене... Самодокарал се е до спирката пред блока, преди това малко полигон. Жалва се, че колата му е тясна, ами като е висок тъй ще е.

# 1 501
Все пак направих кюфтенца с картофено пюре.За утре разнообразие-от предложените се спрях на картофени кюфтета 🤣🤣🤣.За гарнитура може пилешки пържолки да им изпека 😁
Уинд,успех на тийна,а на теб спокойствие.Ако не помогне,някакъв градус 😬
Мен колата ми ме ядосва 🙄.Скоро може да се разделяме,въпреки,че много си я харесвам.
Наздраве 🍷

# 1 502
Марулет, успех в новото начинание.
Успех и на младежа на Уинд, на нея по-здрави нерви и възможно най-много спокойствие.

Вий пък, разстояние. Земята ще спре да се върти, ако някой не ти се метне на гърба или не ти наднича в портмонето през рамо, докато плащаш на касата.
И при МУ много обичат да ходят болни на работа. Иначе като здрави често са в болничен, за да варят ракия, цепят дърва, пренасят мебели и каквото още се сетите.
И да похваля мъха - разрешили му административно повишение, което ще се отрази само на заплатата, без допълнителни отговорности. Да видим колко време ще мине, докато се случи на практика.

У нас нахут с джолан.
И аз днес от нервните. Цял свят ми е крив, трудно започна седмицата.

# 1 503
  • France
Оф, и аз с кашлящ и сополивещ се колега. Ако ме хване ще го смотам по мазната мутра. Дет не моа я гледам от ден първи. Ще види той от койо село съм дОшла.
Второ оф, вацапа звъни на неусвес, другият несимпатичен конкурент щял да се разправя с организаторите на конкурса и събира клакьори. ЧеСно, прищя ми се и там да има модерация.
Майка ми пък много разстроена, че свекър ми не щял да се чуе с внуците да му честитят РД. Ми ко ще. Те, децата ми, имаха само един дядо и той почина. Другият е там само по списък. Ма майчето още не им е свикнала на привичките

# 1 504
  • Наблизо
Филче,моята се научи.Все питаше Защо не се обаждаш на свекървата ти.
Сега вече не пита.
Уинди,успех на синчето!!!

# 1 505
Кайсия, през част от времето телефоните им ги събират и не са при тях. Отделно указанията са да се изпозлват минимално време. Не са като всички да са по стаите и да цъкат.

Бър, ако много те мъчи тази скрупулА за маникюристката, другият път обяви на всеослушание от фризьорския стол, че си токова заета, че си си купила комплект за гел-лак и си започнала сама да си правиш маникюра. Ама като цяло не ти трябва да се обясняваш.

Мирра, тук при нас нито тест за грип, нито Тамифлу изписаха на дребната. 2 пъти дотогава е боледувала от грип (доказан) и за мен нямаше съмнение, че и това беше грип. За t вече споделих, че ми казаха да не давам нищо, освен ако не отпадне като дроб или не е късно вечерта. Евентуално над 39.5 да обмисля (не да дам задължително). Между другото за пръв път нямаше бактериално усложнение.

# 1 506
  • Пловдив
Добро!

# 1 507
  • Наблизо
Добро да е.

Аз съм будна от 4 и 30.Детето ме събуди с думите “Напишках се в леглото”.Сега спи при нас.А аз не мога да заспя.То вече няма и за кога.

Мерси за кафето,Мисти!

# 1 508
Добро утро.
Пак всичко е замръзнало.
Спи ми се

# 1 509
Добро утро!

При нас не е толкова студено, както последните няколко дни, но се мъчи да вали. Улиците са мокри. Като цяло е много неприятно времето.

# 1 510
Добро, пи нас вали сняг.
Искам да се върна в леглото и да се завия през глава.
Лек да е вторникът!

# 1 511
Добро утро!
  Уинд,успех на тийна!Да се научи да шофира добре!
   Бюти,милото мишленце!Синът до 2ри клас влачеше възглавницата при нас.Даже онзи ден му викам,ела малко да те гушкам,а той категорично отказва да легне между нас на дивана.Припомних му,че до 2ри клас спеше до маке си,нощем чувах крачетата тупа-тупа и се мяташе между нас .
   Спокоен да е денят ви!

# 1 512
Моите, и двамата са болни. Малката с брутална калица, нощес кашля от 4 до 5 без прекъсване, накрая заспа от изтощение. Вчера я водих на лекар, нищо друго ѝ няма, само сироп изписа доктора. Големият си дойде от училище с жестоки болки в гърлото и много отпаднал. И той няма температура. Какви са тия болести, много странни.

# 1 513
Мутирали,Алекс 🙄 .Да се оправят бързо децата!
Шефа се буди през нощта от болки в гърлото.И така почти всяка вечер от седмица насам.Чакаме пак при лекарката,да го преслуша.

# 1 514
Алекс, по-предната седмица Минито така започна да кашля, от секрети, но брутална кашлица. Оставихме я вкъщи, 3 пъти беше на лекар, в петък и кръвни изследвания пуснахме, за да сме сигурни, че няма нищо притеснително. Ами вече спрях всякакви капки и сиропи, но продължава да си кашля. Писах на учителката й, ако иска да й изпратя изследванията или да взема бележка от педиатъра, но няма да я държа повече вкъщи. Тя може да кашля до пролетта, а буквичките се нижат една след друга.

Общи условия

Активация на акаунт