Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 575
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 515
Лазарета работи на макс при нас, аптеката е отворена. 3 броя паднаха в боя, и тримата сме дроб, и тримата ваксинирани, и тримата на Тамифлу. Детето май свежва вече, поне температурата му намаля и почна да се разрежда, ние с баща му не знаем къде сме. Отдавна не съм боледувала така.

Алекс, не казвам, че е същото, но при нас и при трима ни почна така грипа - един ден ужасна дълбока кашлица от гърдите, на следващия температура, отпадналост… стандартната картинка.

Да се оправят бързо всички болни!

# 1 516
  • тук и там
Много болни.Да оздравяват бързо! Аз да препоръчам един сироп за кашлица,който е направо вълшебен .Мисля,че и друг път съм го препоръчвала,но на нас ни помага наистина.Малкото като изпие две лъжици и спира да кашля.За него е неприятен на вкус,на мен си ми е окей,но може в чай или вода да се сложи.Този,от Амазон го поръчвам аз
За Великден ,като си ходим,ще мъкна от тук две бутилки за мама.

# 1 517
Уф, Алекс , и вие ли?! Да оздравявате!

# 1 518
Ей, Кайс, сложила съм го този сироп в коншицата, когато го показа предния път и съм го забравила. Сега ще го поръчам.
Благодаря ви, моите са вече големи и е една идея по-леко, от колкото с мънички деца. Надявам се бързо да минава.

# 1 519
  • София
Леле, пак се изпоразболяха дечинята, че и вие. Да свършва зимата.

# 1 520
  • София
Да, някакви мутанти-вируси пак са се нароили. Бързо да се оправят болничките!

Моята кИлеШка е с бронхит, на АБ и на работа. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 521
  • София
Бързо да се оправяте малки и големи.
Моето котараче още куца, но ходи.

# 1 522
  • София
Мажеш ли с нещо коляното, Мид?

# 1 523
  • София
Арника само.

# 1 524
Да се оправят болничките. И Елени да спре да я боли.

Момичета, дайте идея какво мога да приготвя вечерта, за да не отивам с празни ръце на обяд на следващия ден, на 60 км.? И да не е сладкиш, защото имаме пекарка в компанията.

# 1 525
  • София
Арниката е добре. Щях да предложа сераза, пак с арника, май и нещо друго има.

# 1 526
  • София
Ще и мине на Ената, но си боли дълго. Мен вече втора седмица ме понаболява, но намалява болката.
И аз арника мажа.

# 1 527
Добър ден 🙂
Кво си правите? Отворили сте болницата...лошо. Ренко само вечер ли го боли гърлото? Питам, щото ми отива на рефлукс малко..само предполагам, де. Всички бързо да оздравяват!
То и аз от седмица мъкна една хрема, а започнах с дразнене в гърлото...Остана хремата, но като се познавам..отиде един месец 🙄
След малко отивам с Килешов на фитнеса малко. Хич не обичам фитнесите...обаче мн се застоях вкъщи, упражнения тип пилатес, йога нещо не е мойто, не че не правя...но с рядка честота 🙃 та ще отида малко на пътека или да повъртя педалите. Исках навън да тичам, ама мн студено, ве..Та ще се навра у фитнес, кО да правя..За първи път ще влизам у такова нещо, та взимам сина за гид 🤣

# 1 528
Ооо, пак много болнички са се събрали. Бързо да се оправят и малки, и големи Hug

Отвратително е времето навън, прашоли, пръска, плюе. Уж по-топло днес, но аз цяла сутрин треперя от студ.

Ходих по задачи и пътьом забърсах спаначено-картофени кюфтета от готовата храна + топла рамазанка. Звъннах на мама с инструкция да не се мотае след работа и направо да се прибира, за да хапнем, тя ми отговори: "Ох, на мама чревоугодничката" Joy

Малко работа имам да отметна, после още едно служебно излизане.

# 1 529
Бърд,с тая рамазанка направоооо 🤤.А аз бъркам смеси за здравословен обяд,щото нямах време за друго-яйце с котидж и малко истинско сирене 🙄
Шефа е с целодневен гърлобол.Така де,денонощен.Добре бил,дробове чисти, всичко идвало от пустото гърло и нос.Смени капките за нос,и да си остане още у дома,ако е възможно.
За да ми е пълна здравословната картинка, картофените кюфтета ще ги пека някъде 😂.Поне и Скъпия е на моята вълна,та намаляваме и обмисляме заедно какво ядем.Така де,аз казвам,а той се съгласява 🤣

Общи условия

Активация на акаунт