Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 574
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 530
  • тук и там
И аз на фитнес ще отивам.Малко пътека и колело.Ходя три пъти седмично от два месеца  -не съм мръднала.Ма нищо,поне малко движение да имам.Чакам една майка да вземе малкото,ще ги води с нейният син на батути да поскачат,че са във ваканция и да не се застояват и те много.
Попи, Ренко е споменала кюфтета.Може би това..Не ми идва нищо наум ,честно казано.

# 1 531
  • Наблизо
Марулче,мерси за окуражението..Спи при нас,всяка нощ пристига.Кога го усетя,кога не..то мяато няма,онзи ден падна от леглото...но идва.Носим го в неговото легло като го усетим,ама не винаги става,друг път не ни се става..
Ще го видим дали няма да ни доведе и момиче в нашето легло..

Горките болни,но грипа е ужасен.Да се оправяте бързо!
Кайси,ще го видя този сироп...

# 1 532
Да се оправят болничките!!!
Това с безумната кашлица без други симптоми и лекарите да не виждат нищо притеснително колко сме го играли с Тилката!!! По цели нощи не спи, сутринта на лекар (супер добър диагностик)- нищо ѝ няма, ще мине. И наистина минаваше, след седмица- две- три. Поне аз откакто имам деца тези мутирали а- ла вируси са налични. Но е много неприятно, съгласна съм. Няма да забравя един период, малкият бебе, мъчат го зъби, гушнал се в мен, унесъл се, моята вопиюща нужда поне за малко да успея да дремна, дори в безобразно неудобната поза и невъзможността това да се случи, защото Тилката се съдира от кашлица. Нощ след нощ. Оживява се, но явно е било голяма тегавиня, щом го помня като труден момент.

Лошо спах- някаква аларма на кола се включваше постоянно. Заглушено, ММ въобще не я е отразил, сутринта разпитах и останалите другари- и те не били, но АЗ я чувах. Даже бях на крачка да слезна до гаража да видя дали не е някоя от нашите коли, но бързия анализ, който направих със замъглен мозък сочеше, че идва от друга посока. Четох до след полунощ, заспала съм след 3 и половина. След малко потегляме, премислих има ли в нас какво да се готви, или ще трябва да се пазарува, но вярвам, че ще скалъпя вечеря- имам замразени телешки бургери, които ще метна във фрайера, ще опека няколко сладки картофа и няколко стандартни, праз с домати. Утре  пазар.
А, сутринта също така получихме мейл с ММ, че синкото не предоставил навреме някакво домашно по физическо (до 10- ти клас включително, докато се изучава като задължителен предмет е сериозна дисциплина, която не се подценява), та малко поскърцах със зъби още с кафето.

Ох, картофени кюфтета! Обичам, но мразя да правя.

Попи, трябва да се носи храна ли? Първо се сетих за пилаф; сега ми идва на акъла и кюфтета/ кюфтенца; питка, ако ги познаваш по- добре и мислиш, че ще се хареса- баница, тутманик? Фалшиво паниран карфиол?

Уиндче, и аз да пожелая на младежа да стане добър шофьор, а на теб- някак по- бързо да претръпнеш, когато е на път и е зад волана. Макар че не зная- то претръпва ли се въобще. Наш юнак след няма и три месеца става на 16 и иска да започва да кара (в чужбинското вкъщи е разрешено с придружител и след минаване на курсове по първа помощ и листовки), отсега се е заканил да се кара до и след училище, следи знаци, камери, ограничения.

Белушани, вие прибрахте ли си минито?

И да се повторя- болничките да се оправят, както и на Ени крачето да спира да боли.

На Тьорти и Кайсията- ползотворен фитнес желая.

# 1 533
  • Наблизо
Попи,направи солен кейк.Основата е 3 яйца,брашно,олио,50 грама ементал и бакпулвер и слагаш топинги на вкус-чери домати,синьо сирене,камембер,орехи,маслини и т.н.
Пече се 40-45 минути на 180 градуса в правоъгълна форма.

# 1 534
О, Тили, тя беше само две вечери при майка ми.
Но достатъчно като да ми стане криво втората.
Попи, някаква по-сложна салата?
Бързо да оздравяват всички!

# 1 535
Бюти,няма да доведе мома между вас,споко!И аз тъй съм се чудела.
   Ама малко ми липсва шума на тупкащи по плочките крачета и влачеща се "Ганка" /възглавница.Нашият спеше върху нас,обикновенно краката му бяха на баща му на главата.На спалня 2 метра място нямаше.Най-обичах да го гушкам сутрин-сънен и рошав,.Каката не даваше такива нежности,тя от бебе е самостоятелна бойна единица.Гушкане,милване-абсурд.Най-многи някоя въздушна целувка.Кати сега й отмъщава,и тя хич не обича да я гушим .И като бебе не даваше,предпочиташе самостоятелна в леглото,най-много да хване пръст на нечия ръка и да го разглежда.
   Бюти,като почна да води моми се отдели на друг етаж.

# 1 536
Тилчетата са много гушкави и винаги съм се наслаждавала максимално, никога не ми е пречело.
Сега вече ясно, че не ни спохождат в кревата, но идват да се гушнат- седейки на дивана обикновено, или минавайки покрай тях, а те са в креватите си, да ни придърпат за прегръдка. Целувка за лека нощ все още си раздаваме, дори когато сме ядосани един на друг. Blush Тилката си има ритуал последните години (стига да си е вкъщи, разбира се) като стане, а аз съм будна- да ме накара да седна на някой диван и да полегне в скута ми за 2- 3 минутки, после става и денят ѝ започва. Даже алармата си я слага така, че да има нужното време за полягване на коленете ми. Grinning
Четох, че сте мъдрили кафеварките наскоро пак- да с Биалети съм аз, даже преди последното заминаване купих нова- нали писах, че чакам намаление, е пуснаха ги на -30% и не пропуснах. Между другото, стана ми интересно, в Бг на каква цена са в момента? Този модел- приблизително?
Скрит текст:

# 1 537
  • France
Цял ден имам чувството, че сме петък - по умора и изнервяне. А то едва вторник.
Леле, как един ме изнерви на обед. Говори глупости ама "било възможно " Бе, то и да отидеш на Марс е възможно ама защо, джанъм ще ходиш? Дзеееен, дзеееен съм.

# 1 538
Благодаря за идеите!

Тили, не е задължително да се носи храна, но се натрисаме 5 човека, от които трима сме аз с двете деца. Идеята беше да ни разведе в нейния град за карнавала, но девойката прецени, че ще е тегаво в неделя - карнавален ден, да седнем някъде навън. И ни покани в тях. Та не върви да отидем с празни ръце.

# 1 539
Попи, нещо ми прескачат мнения и може и да съм пропуснала нещо важно, но ако ще е обяд, на който мнозинството сте вие, вземи неща, които знаеш, че ядат децата. Т.е. аз бих съобразила какво да нося с това хем да си сигурна, че ще се изяде в идеалния случай хем че и те ще има какво да ядат.
Иначе бих предложила да направиш charcuterie board с колбаси, сирена, плодове.

# 1 540
И аз щях да предложа дъска/плато с мезета и сирена. Ако се опакова хубаво в стреч или се вакуумира ще издържат свежи. Зависи от търсения ефект и “официалността” може още - зеленчукови/месни кюфтенца, солени мъфини, бисквитки разни или солето подобни, добруджанки, нещо с кори за баница на по-дребни парчета, нещо с бутер тесто като сълзиците или някакви хапки с домати размятахте скоро. Може и някакви пастети/разядки - стандартен, яйчен, гуакамоле

# 1 541
  • София
Нагъвам черен шоколад с малини. Италиански. Вече второ редче.

Попи, нещо тип тарталети, дребни солени мъфини, мини сандвичи?

# 1 542
# 1 543

Мисля, че е същата даже.
Значи, при мен без намаление е колкото СЪС намаление в посочения линк. А реално, със намалението, я взех за малко под 60 лв.
Следващия път ще си взема поне още една, за Бг.

# 1 544
  • София
Пали донесе кафе ми купил като беше в Рим. И ми намила  да си взема такава, разгледал ги, тези били хубави.

Общи условия

Активация на акаунт