Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 556
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 560
Аз покрай работата, мога приблизително да преценя нещо колко тежи, когато го държа в ръка.А доматите,големите,розови,покрай домашните,от градината 😂

# 1 561
  • Пловдив
На мен пък това ми е най-трудното...да броя и смятам 🧐🤔 а в Зоната да ги съчетая кое с кое, абе...

Сиросче, кое как? Grinning  ами така, натюр варено. Едвам скрих 2 мръвки са супа утре.

# 1 562
  • София
Мисте, картинките, които Злата е пуснала, са точно блоковете по Зоната.  Защо ти е трудно? Винаги една диета се почва с по-проста храна, докато свикнеш на съотношенията. После се мяташ на зонови баници или сладкиши.
За свикване с по-малко калории е също добра диетата Сонома. Там се работи с купички и чинии за ориентир.

Как сте, сборище?
И аз съм диетична, че положението е Мамси Джейси. Simple Smile Ама аз по други правила.

# 1 563
  • Варна
Бе да му се не види, аз открих една мацка в инстаграм, която показва как да изглеждаме красиви ако сме 100 кг.
Миии добре си беше, ней моделка, ама яко впечатляваща със стил и самочувствие. И си викам, а, до 100 кг много имам, и с мойте си съм добре - само главата горе и парцалките да са чисти, изгладени и в тон! Хоп, малко аксесоари, шалче, колан и готоУ. Шси гледам кефа, защото то целият ми живот мина в диети и фокусирана върху мене си, а то... Като вземе да ти стяга гърлото от тревоги - да ти скоча на диетите, дай да видим дали ще сме живи утре Simple Smile

# 1 564
Дорч, я дай линк на лс. Аз днес съм само на вода, кафе и порция пилешка супа.  И съм дебела. Уиндето се мъчи милата, за ми обяснява зоната, аха аха и за я разбера. Тъкмо видяна нещо и на следващото се обърквам.  Никакъв шанс.

Ули, нашия професор Heart Eyes Внесе ми малко спокойствие в душата, даже надеждица показа. Ако искаш, свирни да дам линк.

# 1 565
Аа, от 7ми януари сме в зоната с мойто муж и се не даваме. Уикендите си поугаждаме на вечеря, признавам. Ама го броим като да не привиква организма. Grinning

# 1 566
И аз в хо̀ра.. нали ви казвах, че от януари участвам във фитнес маратон. Толкова стриктна през живота си не съм била. 4 пъти в седмицата силови тренировки, почти всеки ден по 10 000 крачки (за януари имам 260 000 крачки), внимавам какво ям, много по-рядко и по по малко хапвам сладко, джънк да сме яли 2-3 пъти макс. Иии нищо, нито грам надолу. Мега разочарована и обезсърчена се чувствам. Та аз преди не ставах от дивана и набивах сладки и шоколади и пак си беше същото 😩
Като допълним и безсънието и умората последните месеци, май и това лято няма да искам да се погледна в огледало 😢

# 1 567
Давай, Сиросче Simple Smile

Дорчестър, давай и ти линк Simple Smile

# 1 568
  • Пловдив
М да...начи не само на мен мий трудна тая Зона Wink

# 1 569
Ааа, ако ще броите калории, няма да се разберем.
Зоната и на мен сложна ми идва, но си признавам, че не съм отделяла особено много време, за да се запозная по-обстойно. Хич ме няма в изчисления, пресмятания, мерки и теглилки.
Моят кантар не работи, няма батерии, тъй че всичко е точно Grinning Миналата седмица една позната ми каза, че съм отслабнала, аз не съм усетила по дрехите.
Свито и притеснено ми е тези дни. Сърцето ме стяга от вчера, гълтам мента, глог и валериан.
Зъбната сага на МУ няма край. Махнаха единият имплант заради историята със синуса, но ще се наложи да сложат нов. Което означава, че поне 2-3 месеца няма да приключи, в най-добрия случай. Както каза зъболекарят му - всичко, което можеше да се обърка, наистина се обърка.

# 1 570
Бърд, значи е време всичкото да се оправи Hug Flowers Four Leaf Clover

# 1 571
Бърди, зъбната сага звучи ужасно, съчувствам! Стискам палци за бързо разрешаване!

# 1 572
Азалия, липсата на достатъчно сън, а и разбърканите ти хормони в момента, оказват голямо влияние. Няма да се обезкуражаваш, ей. Имай предвид и това, че тренираш. Може килограмите да не падат, но тялото се преоформя. Въпрос на време е кантара да тръгне надолу.
Мисте, ща бия. Книги ти дадох с рецепти за Зоната. 😄
Иначе мен си ме знаете. Броя си калорийките и те така.

# 1 573
  • Варна
Бърд, и аз така свито се чувствам, даже два дни вече... Гуш, както и за сагата на ТМ.

На Сири пратих линк. Ули, и на тебе мога да пратя ей сега. Ама ви се чудя за какво ви е да гледате голямата дама, кат сте готини мацки, доколкото знам. За по-лесно слагам тука направо, ако е любопитно и на други. Жената има милион последователи, значи не съм само аз заинртигувана Simple Smile
https://www.instagram.com/marcelabaccarim/

Събирам идеи също и за бизнес облекло, че май служебно скоро ще трябва да се курдисвам в костюм със сако. Обичайно плюс-сайз дамите добре ги стилизират с вталено сако и пола до коленете, само че аз нямам изразена талия. По-скоро съм голям ствол, а не пясъчен часовник, ако ме разбирате правилно Simple Smile  Ще заложа на панталон и разкопчано сако, хубу, обаче ми е трудно да се спра на вярната материя. Ама нищо де, имам време.

# 1 574
  • Варна
Изписали сте орталъка, сега прочетох Simple Smile За болничките нямам какво да кажа, освен на помисля от сърце да се оправят и децата ви и вие ...
За калориите аз ползвам един режим на Ипократис, работи когато го спазвам, сега пак имам действащ, но съм пас. Чакрите ми не са за него. Щадя се откак изджасках нова кола на паркинга на фитнеса, в стремежа си и хранене и спорт да правя както трябва. Има резултат, ставам една красота, но почне ли да ме натоварва спирам и си давам почивка.
За чехлите, Злати, ще покажа нашите. Скандално им е цената, но са железни. Не се пързалят, стабилни и удобни.
Ставам да пийна още малко бяло винце с цигара аз. Наистина съм в режим "ай сикт*р", няма да се юркам сама...

Общи условия

Активация на акаунт