Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 494
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 650
Здравейте,
силно стиснати палци за Азалия.
Мид, бързо си изтрила, нищо не видях.
Ре, дано си чисто нова днес.
Сис, за какво ще протестират?

# 1 651
  • тук и там
Добро утро. И аз хич не мога да се обличам за повод.В ежедневието мятам едни дънки и блуза и това е.За 50 годишнината си купих една рокля на Ралф Лорен,която така и не облякох-не се харесах в последния момент,и метнах една дълга пола и риза.Та, Бър,бих послушала съвета на Сис за дългата пола евентуално.Или да имаш такава поне като резервен вариант.Grinning Аз и в момента издирвам такава,дълга,широка,едноцветна и  да е XXL, за лятото,та ако някой мерне из някой сайт,да свирка.
Рисунката на Ена не видях,но съм сигурна че е талантливо дете .
Болните да оздравяват и хубав ден на всички!

# 1 652
Аз видях рисунката на Ена, много ми хареса.
Талантливо дете.

Аз модни съвети не мога да давам. Моята философия е на първо място да ми е удобна дрехата и да се чувствам добре в нея. При мен това стеснява много възможностите Simple Smile като добавим и обувките, съвсем Joy

Но идеята да се пита булката всъщност е добра, може това да улесни избора.

# 1 653
Добър Ден!
При мен вали сняг на парцали и синкото отново с надежди да натрупа до степен, че да му отменят часовете утре. Един ден на училище и вече уморен. Grinning А март месец ще му е тежък- няколко пробни изпита има за истинските през май.
Тилката се изнесе се към онази част на Европа, където карнавалите, които се задават тези дни студентите празнуват като... нашия 8- ми декември, с дни. Joy Даже и ваканция по повода си имат- една седмица, която ще оползотвори да отиде и до Мадрид на гости на дружка. Шапка на тояга, но заслужена- завърши си втория семестър с отлични резултати, самата тя е супер доволна, а каквато е амбиция, това е показателно.
Първата пералня за деня върти, миялната и тя отметната, ще опъвам постелката след малко.
Доста схваната се чувствам, определено имам нужда от раздвижване.
Мид, много красива рисунка, а като се има предвид възрастта на Ена, направо ахнах като я видях. Heart
Бър, щом те притесняват прасците и глезени- дълга (по- обемна в долната част) пола и обувки на ток/ платформа? Обаче да не забравяме и комфорта преди всичко. Hug
Кайс, Заландо те очаква. със сигурност ще намериш нещА там.
Чакам едни обувки аз и вече нямам търпение. Доста време нямаха моя номер, онзи ден се появиха няколко чифта за малко, успях да отстрелям един. Дано да са и удобни, защото от миналата година още съм влюбена в тях. Blush
Скрит текст:

# 1 654
Сис, за какво ще протестират?

За трагедията преди две години в Темпи и за това, че правителството прикрива виновниците за смъртта на 57 души, повечето от които деца!

# 1 655
Задъхана лети и тази седмица, пълна с ангажименти. Вече е четвъртък, а не усетих кога дойде. Дано петъка да е скучен, че аман от нечакани интересности.
Снощи се бяхме нароклили с дечинята, водих ги на класически балет и беше разкошна вечер. Имах нужда от нещо специално и зареждащо. Жалко, че не се сетихме да се снимахме, много ми бяха красивички всички моми, че и синовете биваха. Големият украински балет с "Лебедово езеро", постановка на световно ниво.
Днес големият е на изпит по нещо като "СъпроМат" и чакам да звънне всеки момент, доста му е напечена тази сесия и доста важна. Ако оцелее, ще го бъде в професията. Бори се много, наваксва в движение сериозни пропуски от гимназията и локдауните, чете и кълве денонощно. Съвсем друг човек виждам в него, в сравнение с говедото от преди няколко години, когато беше в разгара на пубертета. Извинете откровенията, спирам.

# 1 656
Много вдъхновяващо звучиш, Мьос!
По-често да имате и да си измисляте поводи да се нарокляте!:))))

# 1 657
Ооо,Мьос,много е хубаво това,с което откровенничиш!

# 1 658
  • София
Мьос, звучи като щастие! Радвай му се. Помни го!

# 1 659
Постът на Мьос ме подсети как всеки път като чуя “добре!” от първи път си мисля, че ми се е причуло. 🤣

Не ви казах как се фраснах вчера. Отварям вратата на камерата (уж), а се оказва, че реално дърпам рязко тази на хладилната част. Със замах. Така се ударих, че залитнах чак. Синьо барем не стана, веднага взех мерки, но боли!

Във връзка с цените по магазините, ето какво ми излезе в ИГ. Истина ли е- не зная, с очите си не съм го видяла. 😃

# 1 660
Мьос, звучи като щастие! Радвай му се. Помни го!

Май май тъй звучи.
Да се радваме на хубавите моменти, да се вторачваме във важните ни хора, да си носим новите дрехи и прочие клишета, които обикновено разбираме колко са верни след някой житейски сакатлък. А те лошите неща идват, без да попитат удобен ли е момента. Понякога да си щастлив е въпрос на избор (понякога не е, знам). Онази приказка за наполовина пълната чаша и наполовина празната чаша я знаете, още едно клише. Май остарявам, взех да сипя непоискани мъдрости. Тази година стават 30 години от завършване на гимназия, съучениците взеха да се организират да се събираме.
Сядам да обядвам със служебния комп, докато чакам нова порция неадекватни служебни сакатлъци от бразилския ни екип. Тържествено обещавам да не им се ядосвам, а да им се посмея. Хората са в карнавален модус и те така цял месец и поне още един. Имат оправдание. Ще довърша мартеничките за близки и още по-близки, ще набърбоцам в най-голямата купа адска смес за картофени кюфтета, че да зарадвам и студентите, може и някой филм да изгледам, ако вселената позволи.

Тили, преди малко се смях на една промоция в магазина. Макарони от обичайната ни марка с огромен надпис XXL на опаковката и етикет с редовна цена 3,80 намалени на 2.30.  Загледах се, разбира се - разфасовката се оказа от килограм, въпреки надписа XXL. Десетина метра по-встрани същите макарони, пак килограм, без надпис XXL, са 1,99. Да ловят други шарани, аз подминах.

# 1 661
Мьос, толкова хубаво си го казала!
За съжаление,вторачени в ежедневните дребни неща, не си даваме сметка, не си даваме възможност да сме щастливи.А те малките неща правят голямото щастие-милувка за детето,прегръдка от любимия,едно добър ден към възрастния съсед,усмивка към непознат.И разбираме колко е голямо малкото щастие едва когато ни се случи нещо разтърсващо.
   Мьос,как са гаджетата?"Англичанката прибра ли се?Девойката няма ли "обожВател"?

# 1 662
Тъй, тъй.
Гаджетата хубавеят. Средният е абитуриент и с девойчето мъдрим сега нейния тоалет, че да пасва на неговия.  "Англичанката" всъщност беше шотландка, върна се есента и започна в университета каквото желаеше. Преди месец се изнесоха със синковеца на квартира в града, близо до неговия университет и ми липсват много, макар да не са далече. Снощи ги нагушках. Утре пак.
ОбожВателите биват разгонвани безмилостно от батковците, ама че ревниви чиляци.

# 1 663
  • sf
Ех, "нароклям се"- много хубаво звучи!
И аз обичам рокли, ама трудно намирам такива, които да ми седят добре.

# 1 664
https://gazela.bg/ тези имат подходящи кройки за по-сочни дупета. И материите биват и връщане без зор правят.

Общи условия

Активация на акаунт