Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 527
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
А аз харесвам разкроени дълги сатенени поли с подходящ топ. Могат и с балеринки да се носят.

Такъв тип:

https://mikena-fashion.com/shop/dlga-pola-s-pandelka/

https://polinapetrova.com/product/dalga-tyul-pola-s-plyusheni-lenti/

https://mikena-fashion.com/shop/dlga-pola-plise/

Могат да се съчетават с различни блузи и шалове и всеки път ще е различен тоалет.

# 1 636
Леле, Сис, направо голям кеф като обясняваш и онагледяваш така.
Азалия, има палци от мен. Всичко да е наред.

Моите двамата уж са по-добре, девойката още кашля, но ми звучи като да върви на оправяне. Големият малко ме притеснява, няма температура, вече не го боли гърло, не кашля, и току каже - много ми е лошо и прилегне. Много ме озадачава. Иначе яде, в настроение е.

# 1 637
  • София
Ще възстановят Алексче.
Артемис, виновна си, първата  я грабвам.

Ре, не знам, не желае.
Ето днес какво е праеила.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 06:56 от midnightStar

# 1 638
Първата пола страшно ми хареса и на мен. Ако номерата им не бяха кукленски, даже щях да се замисля Simple Smile

# 1 639
На мен всички ми харесаха, ама отдавна бях притка. A рокля 4 на Сис е 🤩❤️

Мид, дай някак да се разбера с Маслинка за тая красота.  1

# 1 640
  • София
Те са в един албум. Ходи допълнително на занимания. Ще го получим май месец .

# 1 641
Полите много ми харесват, но не са за моя шеметен ръст от 1.50 м Grinning
Мисте, ти спряла ли си се на нещо за вашия бал?

Азалия, стискам палци да поспите и утре всичко да мине гладко.

# 1 642
  • София
Разболявам се. Бях заспала и сега се събуждам с главоболие, възпзлено гърло и запушен нос. Ще пия един чай и ще полягвам пак.

# 1 643
Ре, дано го пресечеш бързо!
Красива картина от Ената, има талант 😍

Добро утро, дружина славна! Наспахте ли се? Щото аз да, вашите палчета бяха ефективни чак до 4 часа, алелуя 😆😆 довечера повече 😌

# 1 644
  • Пловдив
Добро!

Азалия, успех днес у Софето!

И на мен всичко показано ми харесва, ма само на картинка 🧐 исках за лятото дълга рокля, ама не съм намерила моята...
Та, Бърди, бях споменала, че имам едно рокле ново, уж се харесах, ма ръкави няма и са едни харбали 🤪 ще видя и нещо друго. Много съм трудна с по-елегантния стил, особено като не мога да нося всякакви обувки, нито ток. Бе с 2 думи голям проблем.

# 1 645
Добро утро!
   Малеееее,много ми харесват всички рокли.Ако бях с подходящи телеса щях да искам да облека всичките.
   Тарти, май да.
   Азалия,стискам палци!!!!!! Мислила си си за консултант по детски сън?Имам координати.

# 1 646
  • София
Добро утро! Поредна безсънна нощ. Нерви и притеснения.

Роклите са хубави, ама не се виждам изобщо така облечена. От маратонки и кубинки в такова нещо. Ще следвам съвета на Сис - ще разпитам булката. Сватбата няма да е класическа, голяма, с булка с рокля торта. Стилна и малка казаха, че ще е, всички са с големи деца. А булката може си позволи и чувал да облече - много е красива, и в тяло, и в лице.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 08:20 от бъръльо-бъръльо

# 1 647
  • Пловдив
Айде, дойде време и за мойто кафе Simple Smile

# 1 648
Елени рисува прекрасно 🥰! Ще дойде ден и ще ходим да съзерцаваме произведенията ѝ по галериите, ще видите!

Бър, те показаните роклѐта са да прикрият дупето и прасците, дето твърдиш ,че не харесваш 😜. Иначе можеш да облечеш и гащеризон, но те по принцип подчертават дупета , а не ги крият 😃. Можеш да подходиш и по-прагматично и да сложиш костюм, аз бях кума с класически костюм в цвят ванилия и бижута с розови перли!

Утре не идвайте по гръцко ,ще е кошмар навсякъде. Аз смятам да остана в къщи да следя събитията по телевизията. Ще е най-големият протест в историята на страната!

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:29 от Princess Sissy

# 1 649
  • София
Сис, че кво ми е на дупето да го крия, м? Хубаво, отгледано. Joy Седи добре на тънката талия. Прасците и глезените са ми за жена един до два размери по-едра от мен. Няма как да си ги харесвам. Ще го мисля. И ще те тормозя за съвети. Да избутам тоя тегав период, че ми идва да се самозаточа на самотен остров.

Мисте, много хубаво кафе!

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 09:48 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт