Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 529
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Какво съм чела и аз не знам.
Сякаш нямаше болни дечиня, откъде се появиха... Sad
Какво е станало с Енка маслинка?
Силни прегръдки на всички болнички. Бързо да минава и заминава.
Казах!

# 1 621
  • София
ЗдравейтИииии! Виждам, че сте се броили дебели-слаби. За протоколЯ - аз килограмите си ги харесвам, ама номерата на дрехите, в които се побирам, цъ. То така - куха глава и кух кокъл. Stuck Out Tongue Winking Eye

За бизнес облеклото - Дорчи, съветът ми е да се насочиш към по-спортно елегантен спил, за да не се налага да си класическа офисна лелка. На теб душата ти свободна, волна, хич не те виждам в строго формално облекло да се мъчиш. Нещо по-разчупено ти отива на натюрела.

По случая - мислете и за мен официална рокля, май не трябва да е дълга, но да ми прикрива или да не подчертава по-скоро грозните прасци и глезени. И обувки с ток. Талия имам хубава. Сравнително. Дупе - Joy

Лейла, мойто щерК не е болен, да кажа само.

Чета ви за болежките, лични, на дечицата и на мъховете ви и само ви гушкам! Да мине всичко! Много болести се насъбраха пак.

# 1 622
Бърче,сватба,бал?

# 1 623
  • София
И двете, Марули. В рамките на една седмица. Ще съм кума и майка на абитуриентка. Но за второто не е драма голяма, изпращане тип малка сватба няма да има. Само близки.

# 1 624
  • Пловдив
Мх..наште само близки се оказаха 40 души 🤪

# 1 625
Хубави емоции ви предстоят, момичета.

Аз се боря със стада спортни гълъби. Не питайте Joy
Едни ребра мушнах в пота, после ще ги запека във фраера и ще сваря картофи за пюре.

# 1 626
  • София
Мх..наште само близки се оказаха 40 души 🤪
Щерката не ще толкоз народ. Ще редуцираме от близки на...няма как да не видят детето. Или и азхне знам. Нямам нерви да се разправям със социалния ми мъж и асоциалната на моменти дъщеря.

В тръстиката съм, пиша и бриша едни таблици и графики и бавно губя последните работещи мозъчни клетки за днес.

# 1 627
Някой да има хубав сос за печени зеленчуци?
Че аз въртя два един с тахан и един с горчица и викам малко да разнообразя.

# 1 628
  • Mediterraneo
Марули, разбира се, стига да мога, ще помогнат. Андалусия ли е следващата дестинация?

# 1 629
Бъръльо, извинявай за грешката!
Здрава да е!

# 1 630
Бър, помагам с идеи, че вече почти 12 години обличам гръцките куми и гостенки на сватби, та все си мисля, че съм в крак с нещата.
Скрит текст:
Първо и много важно е да попиташ булката дали няма някаква цялостна визия за декорацията на сватбата и дали очаква от теб да се “впишеш” в декора. На твое място аз бих избрала дълга рокля, но ако не искаш такава има и супер елегантни рокли до и около глезените, с които ще се чувстваш удобно.
Прието е да се избягва бяло и черно, но нищо не е задължително. Любимите ми цветове за такива събития са тъмно синьо, зелено, кралско синьо, бежово/златно, небесно синьо….
Обувките - тънки токчета, сандали или стилето, аксесоари и бижута - дискретни, елегантно съчетани, без да прекаляваш. Прическата зависи най-вече от роклята и бижутата. Ако роклята в затворена косата е добре да е вдигната.

Важно е да не засенчваш булката, това все пак е нейният ден! Също толкова важно е да се чувстваш удобно, защото имаш доста задължения и ще прекараш часове на крак!

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 23:17 от Princess Sissy

# 1 631
Доходи ми се на сватба 🥰

# 1 632
Азалко, така си бях пожелала долу горе по това време преди няк години и май месец неочаквано ме покани близка приятелка от гимназията. С голям кеф се наконтихме с мъх и цъфнахме ухилени и с букет Simple Smile

# 1 633
То на нас ни се очертават, само здрави да сме 😌
Стиснете моля по един палец да имаме спокойна нощ, че утре сме и на София за прегледи и малко от малко да съм адекватна. Утре в детската ще правят мартенички и ще е като открит урок/работилничка с майки.. и аз няма да присъствам 🥲

# 1 634
Стискам. Много се интересувах от режими, промени и изграждане на навици на сън, ако смяташ, че мога да съм полезна, драсни да разкажеш и да опитам да помогна.

Много харесвам дълги рокли за официални събития. Може и да прикрие равната обувка, ако човек е спънат като мен на ток. Със свободно падаща пола седи толкова женствено и красиво. Също и показаните от Сиси, дължина до прасеца, но там ми е много задължаващ тока. Но пък стоят наистина разкошно с хубава обувка.

Общи условия

Активация на акаунт