Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 537
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 605
Ами кашля. Не така, както беше, вече е само сутрин, но не пропуска поне 2-3 пъти силно,
Скрит текст:
отхрачващо
.
На Ена минава ли й?

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 10:03 от Белушани

# 1 606
Белушани, то не, че не позволявам, но недей Simple Smile Не е хубаво тук при "свитичкото".
Мерси, момичета. Ще мине, ама дотогава нерви. Той претръпна, спокоен е.

# 1 607
  • София
Това е важно Бърд.
Боли я, не може да кляка още.
Ще имат екскурзия на 30 май, и свидетелства да им дават тогава. Тя отказва да ходи.

# 1 608
  • France
Фило, капни си 1 с.л. майнатаму в кафето Simple Smile
Капнах си Simple Smile
Бърд, много кофти се е получило с твой Мъх. Дано всичко да мине по-бързо Hands Pray

# 1 609
Бърд, по-важно е, че той, потърпевшият, е спокоен. И това ще мине.

# 1 610
Ние втора нощ будуваме между 12 и 4. И ревем 😩
Утро!

# 1 611
  • тук и там
Бър,дано се оправят нещата .На горен зъб предполагам че е импланта.Аз ,за сега,нямам проблеми с имплантите-вероятно,имам късмет.Съчувствам на ТМ,дано наистина да се реши проблема вече,че доста се измъчи.
Станах в 8.30.Децата са във ваканция,та мога да си поспя до късно.
Аз си хапвам.Та при мен си е от ядене наднорменото тегло.Иначе ходя на фитнес,след това се чувствам много добре.Но е ясно,че няма да отслабна ,ако се храня по този начин.
Болните да оздравяват и хубав ден на всички!
Котката си сменя козината май..Навсякъде косми намирам..Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 10:22 от Кайсия

# 1 612
Забравих да пиша на Азалчето да не се отказва, резултатите ще дойдат; отделно от хормоните и сънят не е сън, това пределено се отразява.

Мира Иванова, и аз бях оревала темата тук как окепазих чисто нова кола. Зная, че не те успокоява особено, но не си сама- да знаеш. Hug Моята направо си беше още "топла", когато така брутално я надрах от едната страна, че още се ядосвам като се сетя. В сервиза директно казаха, че се налага да подменят врата, джанта и калник с нови, щетата не подлежи на поправка. Sweat В този ред на мисли- днес количката с покупки се позаби във возилото, но аз поразии не намерих, уж хубаво гледах. Rolling Eyes

От снощи при нас вали бая обилно, без да спира. Добре че по план си имам ОИ и няма да страдам, че пропускам разходката. Ако имам сили и желание, ще отметна тренировка, ако не- книжка.

На всички ни се яде идея по- лека храна следващите дни, затова днес- червена леща със скариди, кокосово мляко, този път и бок чой ще резна за импровизация; салата домати, краставици, печени чушки, пресен лук.

# 1 613
  • Наблизо
И при нас вали,и аз няма да имам разходка днес..Смятам да кача няколко пъти стълбите до 4тия етаж.Все е нещо.
А моята котка пишка върху разхвърляните дрешки на детето..

# 1 614
След като тези дни бяхме на оцеляване, днес съм се хванала малко да поуправя къщурката. Осъзнах, че това да си болен, да си лежиш, спиш и оздравяваш спокойно е лукс, който вече не ми се полага. Поне лекарствата си свършиха работата и вървим на оправяне вече.

Въртя трета пералня, поразчистих из вкъщи, пуснах поръчка на хранителни продукти и забърках една супичка за възстановяване. По-късно може да поизлезем за малко на въздух по улиците, да свежнем малко, далеч от хора.

Как киви с кора? Това не е ли неприятно за ядене? 😁

Бърд, стиснала съм палци зъбната драма да се разреши възможно най-бързо без повече усложнения!

Азалия, да вземете да поспите малко викам аз. Тая вечер всички деца да спят непрекъснат сън!

Другото го забравих… по-късно пак.

# 1 615
  • София
Мид, защо не иска да ходи? Имай предвид и, че до края на Май има много време.
Бърди, кофти се получи. Не са чести тези усложнения, но при вас пък как се струпаха. Дано се реши проблемът.

# 1 616
Я да видя какви ги вършите Nerd

Бърди,много се проточи при ТМ с тия зъби.Толкова ме е страх от всякакви проблеми свързани със зъбите,че направо съчувствам. Хубаво е,че мъх ти е спокоен,за да си спокойна и ти.
Марулета, успех в новото начинание!
Мира,радвам се,че сте вече по - добре! Heart
Другите болни как са?Алекс,на Бър щерката, кой друг беше?
Бюти,и нашия синковец спи между нас,едва се сместваме вече.Пък и една голяма "ганица" слага между нас,та е въпрос на време някой да изпадне.А това ще съм аз,защото неговото легло е залепено за нашето от страната на ММ,мен ме пази донякъде нощното шкафче,на което редовно полягвам  Grinning
Азал,защо така не иска да спи малката мишочка  Heart Eyes Дано преминете бързо през този период Hug

Още имах да пиша,но ще стане чаршаф.Другото друг път.

# 1 617
  • Mediterraneo
Добър ви ден. Аз съм още по пижама, с лаптопа в леглото. Нещо ми е чоглаво, не ми се мърда. Ама след час се обличам и излизаме с кучето да си въртим колиметрите. Вече 2 месеца някъде вървя много пеша, самоцелно, правя обиколки на квартала, на селото, оставям колата някъде паркирана и вървя по 2- 3 км от и до нея пеш. Сега като почна работа, тя ще ми замества движението. Други години се олежавам и първите дни на работа ми е ад- стъпала, кръст, всичко ме заболява.
Калории броя от почти две седмици. Не ми е нито трудно, нито затормозяващо. Понеже ММ все вика Ти ядеш малко, за какво ти е този калкулатор. Първия ден просто си карах, както без него, накрая с 200 калории отгоре. Викам му Ето да видиш, че уж не ям, ама само 3 кафета с мляко сутринта ми правят калориите за закуската.
Мид, защо отказваш генерално импланти? Аз в понеделник завърших моите два. ММ има 3 поставени, вече 3-4 години ще стане, не е имал проблеми. Сестра ми пък се наложи да махне веднъж един, след година пак пробваха, засега е добре.

# 1 618
  • София
Имам приятелка поставя и  дълго и широко обсъждаме.
Не е за мен.

# 1 619
Душички,кво прайте?По едно кафенце?С бейлисче?А?
    Тарти,четох те в темата за Андалусия.Ако нещо не се справя с инфото,може ли да те попитам на лични?
    Прибрах се,подготвих гювечета за довечера.Мъх ще ги пече,аз съм на АЕ.Мотае ми се главата,прилегнах малко, но ще ставам,че имам куп задачи преди това.

Общи условия

Активация на акаунт