Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 493
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 665
Оооооо,Мьос, толкова е хубаво!!!!!!
 От сърце ви се радвам!Наистина!

# 1 666
  • София
Щерката пък е в екзистенциална любовна криза. Знам, че каквото и да реши, ще е правилно, решение с душа, сърце и разум. Ама аз дотогава мога да се гътна от притеснение. Как ми липсва времето, когато лепях лепенки по колената и цунках да мине...а сега, само мога да гледам отстрани и да броя до сто преди да кажа някоя мъдра глупост като съвет.

Вчера ми звъни - щяла да пътува с колата, ама спряла преди това за кафе, трябвало да паркира успоредно и...нищо е чух. Реших, че е ударила някоя кола. Не, бе, да ми каже как хуууубаво е паркирала. Альо, я по-полека с изфъщялата си майка, моля! Вдигнах кръвно направо.

# 1 667
  • Пловдив
Изфъщяла вика Joy Stuck Out Tongue Winking Eye не ми беше идвало на ум...
Моя и той редовно ми ги поднася таквиз изпълнения с колата, ма на него майтапа му е такъв...иди го рАзбери.

# 1 668
  • София
Предупредила съм домочадието и колегите - периодът е такъв, физиологично обослувени отклонения се наблюдават при жените между 40 и 50. Да си знаят. Елате да видите колежката, която е по-напреднала от мен в процеса на стареене, какво чудо е! При нас е весело.

# 1 669
Това с любовните екзистенциалки го играх по Коледа, на брат ми приятелката ме използва за душеприказчик и аз взех, че си казах мнението и тези взеха, че се разделиха 🫣
Нали, едва ли е било заради мойте приказки, ама се снаказах. И се зарекох повече никави мнения и съвети, само тръскам главица и се съгласявам..
ПП. Събраха се в крайна сметка, но все пак 🥴
Прибрахме се ние, всичко беше наред с прегледите, предвидихме следващите контролни, на които вече се надявам всички проблеми да са изчистени окончателно.
И отстрелях мечтаната лятна количка. Сега остава да чакаме лятото, или поне пролетта 😌😌

# 1 670
  • тук и там
Аз април ще запиша няколко часа по кормуване в Бг.През тези часове само паркиране ще искам да упражняваме.Това успоредно паркиране не го умея все още аз...Confused.
Ще захващам вечерята.Каката я чакам в събота .От както се обадихме на отговорника да му кажем да се свърже с нас,се обажда всеки ден в 11.40ч.

# 1 671
Нещо днес ми е много крив ден, тъжна съм и сдухана. Обаче от постовете на Мьос, такава любов и позитивизъм се усеща, накараха ме да се усмихна и да се почувствам идея по-добре. Благодаря, Мьос! Simple Smile

# 1 672
И аз като теб,Мире.
Много ми е тъжно и ревливо. След малко влизам под душа и ще си порева.
Обвинявам МЦ,но не само..

Получих имейл,че ще приемат детето на детска градина.Хората обикновено се радват,а аз се побърквам от мисли.Не очаквах да го приема толкова .. хм,как да кажа?Зле. Rolling Eyes
Тежък период ме чака.Но пък ще е  за добро,нали така?

Мьос,наистина звучиш чудесно,все повече такива моменти пожелавам! Heart
Азалия,браво за добрите резултати! Hug

# 1 673
Лейла, честито! Никакъв тегав период не те чака. Той е голям, ням да боледува толкова, а вероятно и по-бързо ще свикне. Ти пък ще живееш и ще помислиш за себе си.

# 1 674
Лайла, какво те притеснявя? Болести, отношение от персонала, адаптацията и раздялата с малчо? 😕

# 1 675
  • София
Браво Лей, чака ви хубав период.
Всичко ще се подреди.

# 1 676
Попи,дано си права.
Азал,всичко изброено.

Не ми е вече ок да съм вкъщи,отделно виждам,че и на него вече му е време за това.Не мога да му осигуря достатъчно забавления и занимавки вкъщи,и все пак..сърцето ми се къса.
Ма,знаете ме..

Мид, Hug

# 1 677
Различен период те чака, не тежък, а различен. Ще бъде по-хубаво, по-трудно, от всичко по много, както е било и досега Simple Smile Но ще успееш да се отделиш от детето и да поемеш глътка така нужен самостоятелен въздух. Всичко ще бъде наред!

# 1 678
  • София
Лейла, спокойно, всички сме били така. Моето тръгна на градина на 3 години, не е ходил на ясла. Първият ден беше шашнат и не каза нищо. След това почти седмица вървеше към градината и тихо плачеше. Оставя го там, а аз рева отвън. Една учителка се смили и ме пусна в помещенията, за да го чуя как се обяснява, но и яде закуска в същото време. След няколко дни вече ходеше с кеф там. Децата имат нужда да общуват с други деца. Родителите не са им достатъчни, както и едночасовите разходки по кварталните градинки.

# 1 679
От около 2 годишни се усеща нуждата им от себеподобни, а около 3 тази нужда става сериозна. Всичко ще е наред, Лейла. И твоите емоции са нормални, изживей го без да се чувстваш виновна. Моите чеденца бяха много щастливи в градината.

Общи условия

Активация на акаунт