Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 474
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Лейличка, всичко ще е наред!

И аз под душа рева.

# 1 681
Лайла, супер новина! Най-после ще имаш мъничко време за теб. Аз също плачех в началото, Беболина тръгна на 2 години в детска градина и си беше почти бебе. Така ми се късаше сърцето! Сега като чуя, че наближава ваканция и ми изправя косата.

Сджафках се с ММ и не си говорим! Криво ми е, а заради Хаши емоционалната травма ме кара да се чувствам като парцал и не мога да стана вече часове от канапето. Сритайте ме!

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 22:03 от Princess Sissy

# 1 682
  • София
Сиси, твоят благоверен трябва да се откупи със злато за това, че ти противоречи. Simple Smile

# 1 683
  • София
Сис, ритам те да не ставаш! Прегръдки!

# 1 684
И аз казвам, Сис да не става от канапето. Само една чаша вино да си вземе.

Лейла, нормално е да се чувстваш така, но е време и за него, а и за теб. Ще имаш време да се поогледаш, да си потърсиш работа и животът продължава.

Азалия, много се радвам да добрите новини и повече да нямате здравословни притеснения.

# 1 685
  • Пловдив
Добро!
Петък, дъъълъг уикенд 🙃

# 1 686
  • София
Хич не му се радвам. Ще се влача сигурно 5 дни. Какво е това чудо, ни ковид, ни А или Б.
Оттече ми изненадата за годишнината.
Дано поне дечицата да се оправят.

# 1 687
И аз съм болна. Едва дишам. Като започна да кашлям и дъх не ми стига. Ще ходя до ЛЛ, да видим.

# 1 688
Добро!!!Мисте,много ми харесва китката и чашката!
   Лейла,изживей си емоциите,но не задълбавай!Ще има и градински сополи,ще се чудиш добре ли е,играе ли си с някое дете,тормози ли се,ще се сдърпа с някой друг малчуган.И всичко това е нормално.А ти си  вземи глътка въздух.Когсто ти си добре и спокойна,това се отразява на детето.
   И аз в кюпа с болните-гърлото и отпадналост.Днес те да ида на работа,но уикенда ще го отлежа.Смятах днес да ходя на кафе у щерката след работа,но Кати си е вкъщи ,ще пропусна.

# 1 689
  • Наблизо
Добро утро!

Вчера нямах сили да се включа при вас,но искам да поздравя Ази за добрите резултати и повече да няма проблеми!

Лейла..чувствата са ти нормални,аз се чувствах също подобно.Все се притеснявах добре ли е,как е.Разсъждавала съм защо така и стигнах до идеята,че е защото не мога да контролирам какво става като не съм там.А този контрол ми дава сигурност.
В крайна сметка мина и замина.И за децата е много по-добре.

Нещо не съм Ок психически,представям си само някакви черни неща,майка ми се оплаква от работата си и не мога да й помогна и колата им се развали и баща ми не иска да ходят никъде уикендите.На него му е добре,ама на нея не.

# 1 690
  • София
Добро утро! Ама какво се изпонатръшкахте дружно? Да се оправяте. Аз от десетина дена се мъча да не се разболея също, дано удържа.

Днес е първият рожден ден на майка ми от както я няма. Влияе ми много по-силно, от колкото си мислех. И точно вчера вечерта получих хабер от нейните дела там. Съдбата е кучка, както каза мъжът ми.

# 1 691
Азалия, пропуснах да кажа,че се радвам за добрите вести при теб!

# 1 692
Добър ден. Вкъщи съм и аз, гледаме се с Минито.
"Свитичкото" и при мен продължава.
Бър, Бюти прегръдки.

# 1 693
Прегръдки, момичета! ❤ Ще мине това.. и друго ще дойде..
Благодаря за добрите думи, и аз си отдъхнах вчера.
Даже, не че някой го интересува особено, но тая нощ се наспахме 😁 след три нощи безутешен плач по 3-4 часа, установих, че бебето има дискомфорт от нововъведените храни. Вчера малко еспумизан и днес е като нова. Знаех си аз, че нещо я мъчи, и че не плаче току така.
Лайла, нормални да тези мисли, които имаш. И през емоциите и обвиненията трябва да минеш. Но ще видиш колко добре ще се отрази и на двамата тази промяна. В общия случай децата се чувстват много добре сред себеподобни. Ще има сополи, ще има и цицини и ожулени колене, но ще има и стихчета, песнички, тържества и много разкази за приятелчета от детската. А ти ще глътнеш малко така необходим свеж въздух!
И в крайна сметка все някога ще дойде този момент, не можеш да отлагаш безкрайно, но пък за София това, че са ви приели в дестска си е джакпот, така че смело напред, и безотговорно! 💪🏼😁

# 1 694
Азалия , бабина шушулка , да я цункаш от мен!
   Милото !
   Лейла, хубаво е децата да са сред себеподобни, различни от децата в семейството. Научават много - и добри и лоши неща.Ти ще коригираш, но социализацията е важна.Все ще дойде момент, в който да го пуснеш на градина/предучилищна/училище. Има умения, които се придобиват във всяка възраст . Споко , мамче, така ще имаш време за себе си,а това е важно!

Общи условия

Активация на акаунт