Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 639
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 695
  • тук и там
Лайла, всички сме минали през това. Трудно е в началото за всички. Малкият ревеше много в началото като го оставя, чувах го в коридора и аз ревях. Минава, после стана обратното-искаше да ходи и през почивните дни на градина.
Днес ще го вземат пак - да играе с приятел и приятелка. По този повод, първата му работа сутринта, още преди да е закусил, беше да влезе в банята да вземе душ. Следва правене на прическа и парфюм. Купих му детски, че беше се напръскал преди с този на ММ, не се живееше покрай него..

# 1 696
Бър, гуш.
Азалия, браво, много се радвам!
Лайла, гуш и на теб.
Какво се натръшкахте така всички, ей? Да се оправяте бързо.

Вчера думите на Мьос ми дойдоха съвсем на място. Тотално съм се сдухала и изфъщяла (така ли беше? Simple Smile) и тя ме нацели право в сърцето.

Подрани ми с три дни, а ще пътуваме Head Band

# 1 697
Мернах една снимка и мисля, че ще е добре за шапка:

Да оздравявате всички, малки и големи!
Лейля, спокойно, момиче! Всичко ще е наред. Тегаво е 1-2-3 седмици, после си влизате в ритъм и ще видиш как ще живнеш и ти. 😊
Пак тройка по АЕ донесе мойта убавица. 🤣 Госпожата й задраскала името и написала Tsvetelina. 🤪🤣 А си беше правилно написано, не знам що е решила да я прекръства. Подписах аз теста, но й оставих и послание, че детето не се казва така.

# 1 698
  • София
Лейла, изживей си го. Колкото и да ти казваме, че не е страшно, няма да помогне, докато ти не си минеш по пътя.

# 1 699
Ени, тази учителка не е в час…

# 1 700
То това е ясно, обаче ще удари на камък с мен. 😁 Аз съм търпелив човек, но си имам граници.

# 1 701
  • София
Ени, изфъщяла е жената, кво сега. Цветелина, неЦветелина...Вчера една колежка се оплакваше, че детето й е болно вкъщи и получава междувременно забележки, че не внимава в час. Joy

Метлите ми харесват!

# 1 702
Ени, напомни ми случка отпреди... няма казвам колко години, но големият бе малък, къде 6годишен.
Прибира се от училище и гледам аз забележка в тетрадката му по английски. Нещо не ме улучиха в добрата ми страна (то си е трудно де) и като извадих червеният химикал, че като поправих грешките на учителката в забележката (хем моят английски е на ниво да си изпрося боя). Бре като ревна това дете, как съм си позволявала да поправям учителката...та се наложи да обяснявам как ако бе учителката по математика, но й куца английският, щях да преглътна (ако е права за математиката), но учителката по английски да не може да напише относително правилно забележка по собственият си предмет, много ми дойде.
Наместват се нещата с годините, но при всички деца се появява момента със сблъсъка на авторитетите.

Всички болни да оздравяват, всички с тежко на душичката да им олекне!

# 1 703
Аз за грешки не успях да проверя, че още на името ме тресна нервата. Питам я дребната ще го връща ли този тест, тя казва да. Написах си посланието, а тя се притесни... 🤣 Казах й, като не може тя да иде и да каже на госпожата как й е името, ще го направя аз. За слабата оценка няма да коментирам, трудно й е, но и самите условия на задачите са написани на АЕ и те изобщо не могат да прочетат и преведат какво се изисква... Как да стане, не знам. Явно нещата вървят към частни уроци или школи, а ми се струва доста рано. Ще видим.

# 1 704
Изфъщяла е учителката, и аз да кажа. Думата ми хареса.

Ени, от частни школи по език само полза ще видиш. Не е рано, сега попиват като гъби.

# 1 705
От незнам колко години не съм пила АБ. Да видим сега как ще ми понесе и дали ще има ефект. Поне ще стоя следващата седмица на топло у дома и няма да се размотавам по ГТ. Да не кажа ГАДски транспорт. Поне нямам температура.

# 1 706
Ени, в кой клас е Синеочка?Мчи то , ние дърти магарета на АЕ, не винаги разбираме условието на задачите,хем сме за сертификат там.Да ви споделя пък аз как се Идосах,силно казано, де,ама се подразних.

Скрит текст:
Последния тест по АЕ ,междинен , ни го дадоха да си го правим вкъщи.В клас само упражнение за слушане с разбиране.Аз не ползвам децата , искам да видя сама какво мога.То си е за мен, ако излъжа,лъжа себе си.Най-незнаещата в групата,ама незнаеща,като че все едно за пръв път идва в час има резултат почти като моя.ОК, аз съм убедена,че знам доста ,много повече от нея.Тома не ме събаря.Обаче момиченцето, дето седи до мен,набор е на щерката има по-слаб резултат . И като  се притесни това дете, като се разплака, ще се отказва,нищо не ставало от нея,много й е трудно, рев,сълзи.....Едва я успокоих в почивката.А тя се старае.Знам,защото аз й помагам, когато нещо не разбира ме пита, личи си ,че иска да научи .А тази другата , само се оправдава , никога не е подготвена, изобщо не разбира защо идва.И непрекъснато мрънка,че бил тъп език, как можело една и съща дума да има няколко значения,тъпи англичани и т.н.И само тя няма време да учи,защото ходи на работа.То ние другите по цял ден вирим краци.А това , моето момиченце , работи в шивашка фирма в друг град, всеки ден пътува, а уикенда ходи на село ,обгрижва свекъри.И намира време.Много се ядосах ,неправда е това.Макар е никой не повярва на този резултат,дори учителката като върна теста и направи връзка на лицето с името се изненада.

Аз не съм плакала , когато пуснах децата на ясла и градина.Щерката от 1г и 3 м ходи на ясла, синът,мамин глезльо от 4 годишен на градина.Ревеше до последно като магаре,обаче не ми пукаше.Имах глътка свободно време.Иначе след всичко, през което преминахме с него,бях яко изФищяла.

# 1 707
Азалче, радвам се на хубавите резултати от ходенето до Сф.

Никакви самообвинения не съм изпитвала пращайки децата на градина- едното малко над година и половина, другото точно на две навършени. Да, да, зная, че се казват ясли, но аз си му казвам градина. Blush Единствено ми беше мъчно, че вече не са моите си бебенца, а малки човечЕта, които лека- полека, ден след ден все по- уверено ще поемат по своя път. Не съм се и притеснявала какво, пък как. Грижеха се страхотно за тях, сутрин ставаха с желание, като отивах да ги вземам, ме молеха утре да дойда по- късно, да са последни, събота и неделя питаха защо не са на градина. Толкоз.

И тук да се похваля ,че ми дойдоха така чаканите обувки. Еми заслужавало си е! На живо са още по- красиви, а на крака ми заспаха като номер и комфорт. Само да се постопли! Обмислям да поръчам още чефт- два от серията.

Оооо, Кло! Явно е сериозно. Пий си лекарствата и почивай. Hug

# 1 708
  • Наблизо
уй Кло...щом трябва,пий..
Да се оправяш!
Марул,тъпо е..ама не е края на света,важно е какво е научила,не каква оценка има.

Мерси ,момичета.Ще се оправим,ама за мама ми е най-жал.
Скрит текст:
Тя е съвестен и отговорен човек,а масово колегите й са некомпетентни и мързеливи и се опитват да си изтрият ръцете с нея.Не знам как да й помогна..началството не чува изобщо,те са наясно че другите са супер зле и дефакто разчитат мама да оправя бъкиите.

Следобед ще работя от вкъщи и смятам да се заведа да ям навън.

# 1 709
Благодаря за утехата,мили момичета! Heart
Ще мине,знам.Знам,и че всички сте го изпитали,но аз много трудно преминавам през такива моменти.Вече не знам какво е,не помня,да не сме заедно по цял ден с Малчо.За боледуването да не отварям дума,че ще .. изфирясам ли беше новата яка дума Grinning
Но дълбоко в себе си знам,че така е редно и ще бъде полезно и за двама ни.

Да оздравяват всички болни,прегръдки за който му е криво..

Нещо ми е кофти на главата,хем боли,хем не.Като в мъгла се чувствам.

Общи условия

Активация на акаунт