Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 533
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 710
Да споделя, че забравих-  от известно време преди печене  кисна орехите, които купувам. По няколко часа. Няма да казвам каква гняс излиза. Без значение дали са български, био, органик и т.н. Преди все подминавах тези препоръки, но откак пробвах веднъж- вече задължително го правя. И сякаш  са много по- вкусни след това.

Дорч, честита годишнина на вашите младоженци. Кога ще празнуват? Или след 3 години чак? 🤭

# 1 711
  • тук и там
Много са хубави обувките,ТиЛи.Поръчвай, ако са намалени.Аз нося 39,няма намалени от моя номер,иначе бих си взела и аз.Ненамалени не бих си взела.Почти всичките ми обувки ме предават при по- дълго ходене.Единствено маратонките скечърс държат,ама пък хич не са красиви.Та мисълта ми е,че нямам красиви и удобни обувки.Или едното,или другото..Даже онези "бабешките" според ММ,не са ми удобни..А твоите са хем красиви,хем удобни!
Хич не ми се чисти днес,но няма начин..Като си помисля,че утре,най-късно вдругиден,ще е пак същото,и съвсем  се изпарява всякаква мотивация.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 14:08 от Кайсия

# 1 712
  • София
ТиЛи, какви обувки си взе? Не ги виждам да се ги показала, а и не помня да съм ги гледала преди (може и да съм, много неща забравям). Къде ги гледате?

# 1 713
Ей тук са обущетата на ТиЛи
https://bg-mam.ma/p/1736408/49377503

# 1 714
  • sf
Болните бързо да оздравяват!
Моят уикенд вече започна и съм на работа чак във вторник следобяд. 😁
Обаче съм голяма шматка, утре е 1ви март, а аз цяла седмица гледам мартеници по улици и магазини и си мисля "егати, тия хора колко рано са изкарали мартениците". 🙄

# 1 715
Кло, мерси! Бър, същите.
Кайс, аз също не съм сигурна дали бих ги взела на редовна цена, тези бяха с 30% намаление, когато ги мернах на 50, моят номер за секунди се изчерпа и не успях да реагирам достатъчно бързо.
Така или иначе, ако вземам други от тази серия, ще са едноцветни, а те често са на добра цена- някой от кафявите нюанси най- вероятно, въпреки че и черните много ми харесват, макар последните години да “бягам” от този цвят.
Иначе относно удобните (но и красиви в моите си очи) обувки- защо ли съм се заринала с Ню баланс и Биркита? 🤭 Хареса ли ми обувка, удобна ли ми е- купува се във всевъзможни варианти. Вместо различни видове и модели, се заигравам с разновидности и цветови комбинациЙ.

Последна редакция: пт, 28 фев 2025, 16:21 от TuЛи

# 1 716
  • София
Ау, супер са! Със здраве да си ги носиш. Цветовете са точно моите.

# 1 717
Бюти,права си,важно е какво сме научили Аз по-скоро се чудя на мацката ,дето си е направила теста за висок резултат.Нс всички ни е ясно кой колко знае.Все едно сме в 6 клас,например.
   Както и да е,просто споделих.Мариноеах едни ребърца,ще пържа и картофки,една зелена салатка ще добавя.Даже май и една ракия ще ударя.

# 1 718
  • София
Марулета, има хора, които не се справят добре на говоримо, а на писмен тест са супер. И това го има. Аз съм така за един език.

# 1 719
Къде сте всички петъчно?
По купони, по дивани?

Майка ми пратила мартеници с Български пощи, препоръчано, така че да трябва да ходя 5 спирки с трамвая да си издирвам пЕсмото. Rolling Eyes

# 1 720
  • София
Нищя световна политика и гледам Белият Лотус. Simple Smile

# 1 721
  • sf
Аз на дивана. 😁
Спах към два часа следобяд и сега ми е смотано. Проветрих си малко главата на разходка, ама пак ми е смотано. Зяпам сериали и съм се разпльокала. Ще си сипя едно коктейлче и ще чакам да ми се доспи. 😃

# 1 722
И аз като теб, ама не мога да се усмихна. Гневно ми е много. И мъчно.

# 1 723
Артемис, дай впечатления и приемам залози кой стреля Simple Smile

# 1 724
  • София
Ние си подхвърляме топка.

Общи условия

Активация на акаунт