Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 61 612
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Злате, на 10-та минута от 1-ви епизод съм. Още не мога да се ориентирам.

Световно ми е много подтиснато. Някой ще го отнесе, но не знам кой.

# 1 726
И световно, и лично ми е свито, ама точно днес нямам сили да потъна в тази емоция... Да го мисля, не мога да го измисля.

# 1 727
Аз си сипах един бейлис, празнуваме напускането от работа на ММ. 🤣 Измъчихме се...

# 1 728
  • София
Браво, Ени. Слязъл е навреме от погрешния влак.

# 1 729
Много болни сте се насъбрали, да не видите нещо, ей! Оправяйте се бързо и малки, и големи.

Тази седмица ми се стори безкрайна! Дано уикенда е по-хубав. Мярнах нещо в нета, което ме накара да се притесня. Хем знам да не гледам такива неща, хем ей така ми мина през фийда и… Имам си едни болежки, които игнорирам, но май е време да спра. Записах час за лекар, случайно избран, ще искам палци следващата седмица, че ми е свито под лъжичката.

# 1 730
И аз ще стискам, всичко ще е наред!
Аз издадох ревящото бебе на баща му и вечерям на тишина. Петък е сепак..
После сигурно ще заспивам, бебето едва ли знае, че е петък сепак и искам да се наспя 🤣
Има един италиански микс замразени зеленчуци в лидл, много е вкусен, правих с пилешко филе, мняммм!

# 1 731
  • София
В Белият Лотус хотелът бил за дигитален детокс. Никакви устройства и интернет. Simple Smile

# 1 732
Абе, тоя лотУс , не е ли лотОс ? Просто питам...
Иначе съм в леглото и ще спя,  но ме засърбя езикът Joy

# 1 733
  • София
Вярно, Лотос е. Ама, нали се гнявя по политическите теи, че съм го написала както е и на ингилизки. Сори. Simple Smile

# 1 734
  • София
Развали се хладилника. Опитвам да спася нещата от камерата, но и другият е пълен и фризера.

# 1 735
Рен,  съчувствам.  И аз го играх тоя номер, но в 5 сутринта. В крайна сметка спасих мръвките,  а зарзаватът отиде на коша.
О Рахал твърди, че съм спасила мравките.

# 1 736
  • София
Как ги спаси? Аз съм извадила всичко и се чудя кое къде да навара илли да сготвя.
Уф, МН напусна работа и хич не ми е до нов хладилник.

# 1 737
Не бях изхърлила по - стария хладилник. Това ме спаси.

# 1 738
Марулета, има хора, които не се справят добре на говоримо, а на писмен тест са супер. И това го има. Аз съм така за един език.
   Ми не,случаят не е такъв.Както и да е,е крайна сметка аз знам защо ходя на курса, и не е самоцелно заради сертификата.Кой каквото си прави,за него си го прави.

Будна съм от час време.ММ се е преместил на дивана,боли го кръст.Мен глава, гърло...Чуден уикенд се заформя.

# 1 739
Хайде, добро утро!
И аз съм будна от рано.
Марул, има пак някаква гадина вирус. Да оздравяваш!

Общи условия

Активация на акаунт