Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 569
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 210
Татуировката е главната буква на бивше гадже. Не е голяма, но и не е малка. На китката от вътрешната страна...О, намилам и още как. Разбирам да не съм говорила предупреждавала...Ако беше някаква друга татуировка как да е. Ама буква, име...на такова място...на няма и 20 години..ами няма как да не намилам, сори. Има една друга на бедрото, нещо написано на английски...пак не ми харесва, но не е инициал...не е на мн видно място, против нямам. Но точно за тази много се ядосвах навремето..така че, намилането си е даже задължително.
Ре, явно иска нацяло да я махне.

# 211
Бърд, като нищо. Светът е малък.
Кой знае с колко от нас тук всеки има общи познати, а дори не подозира.

Татуировки нямам. Бях се навила да си направим допълващи се с Тилката за навършването ѝ на 18, но и двете пост- фактум забравихме, че и размислихме. Добре ни е без. Тя ако реши да си прави, съм ѝ казала да внимава къде (не само като студио, но и като част на тялото) и какво.

# 212
Привършвам работа на едития обект и ще бягам на другия.Преди това през две банки ще мина.
  Щерката си направи миналата година на ръката,горе,под рамото.Момиченце с някакъв стилизиран облак.Зетят си прави половин ръкав от китка до лакът.И двете ми харесват. Щеркинса има и пиърсинг на езика- тва не го разбирам.
  Айде,бай!
  За Хортенз-аз имам вразка с нея, пишем си,има сериозни здравословни проблеми .

# 213
Татуировка имам, на плешката. Не знам как изглежда отстрани, но е свързана с много важен, за мен, човек. Обмисляла съм я 2,5г докато я направя и не съжалявам.
Пиърсинг на носа имам от !7ми! клас и за него не съжалявам.

# 214
  • France
Я, стиснете и на мен едно палче ей сега от 3 часа бг време

# 215
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Бебка азалийка не видях.
На Донси и Фил стискам.
Поздрави на хортензия, да се оправя бързичко.

Аз съм като в песента "и първо бира пих, а после виски пих..." Само дето аз съм на кафе и еспресо фрапе и капучино. Или май макиато беше ...
Рахаля го поправи на "майка ти". Joy
Позна гадът!

Британския съвет ме впечатли. Казаха три до пет дена, а резултатът беше готов на втория ден.
Горинич - доволен, маМка му - доволна. Повишение на всички части на изпита. Максимална оценка на лисънинга.

Плете ми се нещо, а не знам какво. Заради което не плета нищо. Joy и гледам стари филми.
Италианци в Русия.
Диамантената ръка.
Иван Василиевич сменя професията.
Днес ще търся полосатий рейс.

# 216
  • Варна
Дружина, как приличам на толкова хора Simple Smile Дайте да видя на лични, че ми стана интересно Simple Smile
Аз, че не съм сама в тази глава е факт, ама пък на живо не съм се припознавала в себе си, то как и звучи само Simple Smile))

# 217
  • Варна
Стискам палци и за теб, Фил.

Добри, браво на Горинич.

# 218
Донси, Фил стискам здраво.
ДобрЕ, браво на младежа!

# 219
  • София
Добриня, браво на детето! То ни е гордост на всички в темата - слушка майка си (понякога), расте голямо и учи с разбиране! Мечта!

Стискам палци за тези, които имат нужда!

За Хортенз - прегръдки пращам, да ѝ предадеш! Дано ѝ се разминат проблемите, здравословно!

Татуировки харесвам, ако са добре направени. Ръкави на мъже обожавам, но мъх не иска. Мрън. Аз обмислям един трискел на китката да си направя, има си дълбоко значение за мен - загубената част от идентичността ми и себеопознаването и приемането. Спира ме, че на работата ми не се гледа с одобрение на видими татуси. Фърчирланката да го маха тоя инициал, аз я разбирам Търтинята защо натяква с кеф. Да му отвинтиш главата на това диване, че се е нашарило с буквата на Голямата Любов (явно не баш).

# 220
Ааааа, в намилането и аз подкрепям Тьорти.Ми то си е баш азказахлити!!!!!!
    Вчера и днес такива тъпи грешки сътворявам,добре ,че са поправими.Усещам мозъка изморен и с нетърпение чакам пътуването с дружките.Маалко да изчистя хард диска.

# 221
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цял живот единственото, което чувах беше "аз казах ли ти!", даже когато нищо не е казвала. Обещах си никога да не го правя. И успях.
Сега честичко го чувам от Горинич.
Joy Животът е гаден! Ако ти не викаш-на теб викат. Това е.

# 222
Аз си имам татос на китката, много си го харесвам. Не е просто драсканица, има си определено значение и символика. ❤❤❤
Щеше ми се още една да направя, но вече одъртях. 😅
Не съм фен на пеперудките, цветенцата и прочие, просто да си направиш нещо си там, но като си ги кефи хората, нека си правят.

# 223
Знам, че е много удовлетворяващо да се натяква, един вид, бях права, а ти не ме послуша, но никаква полза няма от това. И не помага на взаимоотношенията с близките.

# 224
  • София
Е вие нали не си представяте наша Търта в ролята на досадна натъртвачка? Ама и аз бих я бъзнала щерка й.

Мамамуителефонтъп. Нямам и с ударение.

Общи условия

Активация на акаунт