Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 604
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 225
Абсолютно!На млади жени по на 26-27,май са близки по набор с моята, не си представям да им дуднем до безкрай.Говоря в мн.ч.,щото и аз съм като 13.Което ме ни пречи да изкажем мнение .
  Фил,Донси,надявам се палците да са били ефективни.

# 226
Ми не знам, аз съм била и от двете страни, та за това си позволих да се изкажа. Сега кой, как го прави, няма как да знам.

# 227
  • София
Аз като се замисля, не са ми натяквали никога така. Баба ми по майчина линия много намилаше, но не и в стил "права бях". Предполагам, че е гадно.

# 228
  • sf
Благодаря за палците! Всичко е наред, станах леля за втори път, момче. Трябваше да е другата седмица, ама днес по спешност секцио.

# 229
Донси, много хубава новина, честито! Да е здрав бебчо 💚🍀
Фил, какво стана?

Аз намилам, ако съм казала, прецакондрило се е каквото има, и после има поватряемост без чуваемост. Ма в случая с татоса нямаше да се сдържа да не се пошегувам със ситуацията 😁

До сега чистих подове и мих обувки 🙄 Не усещам да се движа навън в циЛИвилизация.

# 230
Честито, Донси! Много за е здрав малкият юнак!

# 231
  • Mediterraneo
Донси, честит племенник! Да е здрав и усмихнат!

# 232
  • София
Донсита, честит племенник.

Принцесо, снимката с Мицотакис тунингована ли е? Или в момента изтича лава от вулкана?

# 233
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Честито, Донси. Да расте здрав и палав.
Вулканът май е нарисуван. Никой не е съобщавал за изригване.

Съвсем тихичко да си призная.
Чета една тема за ИР, не че много разбирам, ама поне да видя колко много не знам по въпроса
Та там една мацка сподели за клек предизвикателство. Ето това.

Познайте кой направи 50 клека тази сутрин.
А можете ли да познаете какво го боли този клек предизвикател?
Не познахте.
 Боли ме рамото. Joy
Още докато кляках започна и целия ден се усеща. Не чак болка, а усещане за дискомфорт.
Сега се чудя трябваше ли да вдигам ръце до водоравно положение при всеки клек.

# 234
  • София
Добри, внимавай да не прецакаш коленете с тези клекове.
Много по ефективно е да залепиш гърба на стената, бавно да клекнеш с все още залепен гръб и да стоиш така, докато можеш. Стяга бедра, дупе, корем.

# 235
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Сега ме накара да се замисля. Аз си имам проблеми с дясното коляно. Може би ще е по-добре да измисля нещо по-щадящо.
Мерси!

# 236
Добриня, браво за старта!
Аз ти споделям линкове към любимите ми Girls Gone Strong, които имат стройна програма за всякакви случаи, включително и само bodyweight - https://www.girlsgonestrong.com/free-home-workouts-download/
Клековете са супер начало и можеш да ги правиш на 3 серии по 20 или докато се измориш във вариация box squat - все едно сядаш на стол. Това не натоварва колянна става, защото няма пълен обхват на движение, но пък я раздвижва супер. Целта е да сгъваш и разгъваш глутеуса. Flowers Peach Hands Muscle

# 237
  • France
Славчо си остригал косата отпред до кожа.
Недовършен бил хоум офис този следобед, уж да го наглежда. Майка ми се смее, на мен ми се прирева.
Благодаря за палците, свършиха работа. То нямаше и голяма опасност да не свършат, ама имам един колега, който вкара страшно много стрес (напълно излишно, разбира се) и много ми повлия. Надявам се повече да не работя с него. Двама стресирани перфекционисти, които си ходят по петите, никога не е на добро.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:59 от Philomena

# 238
Фил, не разбирам от снимката дали са се стригали сами Simple Smile Да не ти пука, ако е така.

Последна редакция: вт, 04 фев 2025, 22:06 от zlatenceto

# 239
  • France
Сам се е стригал Славчо. До кожа Cry

Общи условия

Активация на акаунт