Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 655
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 240
  • Наблизо
Добър вечер!

Филче,хубаво се посмях.Айде сега който не се е стригал сам,да вдигне ръка.Аз моята коса и я бях запалила.
Донси,честито пленениче!!! Да е живо и здраво и много щастливо!
Аз видях малката Азалка…ох бебе да ми се усмихва!!!!

Аз почнах терапия.Да видим до къде ще я докарам.Изчистих и храненето,вече без глезотии.

Добри,да облягай се на стената и тогава клякай.Аз иначе най съм за плуване и тренировки с тежести.И колело.Това правя аз.

Моето било изяЛо 5 палачинки в училище.Викам как не се пръсна.Той:Ааа те със захар.Баща му пита а със шоколад? Не,само със захар,затова 5.

# 241
Фил, не тъгувай, искал е да е самостоятелен Kissing Heart
Бюти, гуш и браво за терапията Heart

# 242
Душичка златна. Да не вземе да го накажеш сега Simple Smile.

Честито на Донси.
Бебето на Азалия е само за гушкане.

# 243
  • France
Шшшшштт, Бюти, ще им дадеш идея Joy

Макак ще го наказвам. То достатъчно, че го минах с машинката. Неравномерно, щото толкоз мога. Гушкахме се. По-скоро той ме успокоява

# 244
Хахахах,Фил,на теб сега не ти е смешно,но ще се сещаш с усмивка след време.аИ моите са с е стригали така.Щерката и приятелката й бяха кръстили на другото дете бретона Гордън.Искали да го филират,ама така,че го кръцнала моята до кожа.Голямо страдане беше за тоя Гордън.
    Донси,честит ти племенник!Да расте спокоен,да папка и спинка,че и мама да спи.

# 245
Ох, душичка, той я успокоявал Joy Kissing Heart
Нищо му няма, Фил.

Честит племенник на Донси!

Бюти, браво. Успех Hug

Специални поздрави за Хортензия. Стискам палци здравословните проблеми бързо да се разрешат.

# 246
Хортенз, каквото и да е, да преминеш през него с лекота 🍀 (Марул, разчитам, че ще й предадеш )

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 04:57 от zlatenceto

# 247
  • France
Да ти е честит племенникът, Донси. Да е здрав, расте и да слушка. Heart
Скрит текст:
И аз си го пожелавам Hands Pray

# 248
Добро утро!

Донси, честит племенник! Да расте здраво и спокойно бебе!

# 249
  • Пловдив
Добро!

# 250
Мисте,мерси за кафето!
  Фил, и аз ти желая това,което си пожелаваш!
  Аз обожавам племенника си!Имаме си ,мисля,силна връзка,специална!
    Ще предам на Хортенз,благодаря!Имаме уговорка тя да ми пише,когато иска и може.

# 251
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ДобрЮтро!
Направих си втората серия клекове. Ще спра, ако усетя проблем, но засега няма никакви нишани.
Единствено раменете ме болят, започвам да се чудя дали да не включа и малко махове нагоре, надолу. Ей така, за раздвижване.

Фил, три имам и от личен опит мога да кажа "здраво дете, послушно няма". Послушни и кротки са само когато са болни. Та и аз ще кажа като бабичките да е здраво, па нека да е палаво!

Ако е имало други, пропуснала съм го. Или съм го забравила като снощната вечеря. Чудя се какво да правя - да хапна набързо каквото намеря в хладилника или да посвърша нещо и да изляза на сандвич и кафе.
Май и двете ми се искат, а не бива.

# 252
  • София
Добро утро!

Донси, честит племенник! Да бъде спокойно и здраво бебче, а майката да се възстанови бързо!

Вчера в офиса беше ад. Не мога днес да преживея същото. Чувствам се психически и физически сякаш изобщо не съм спала, а спах. Стиснете палчета да е по-добре днес!

# 253
  • Варна
Добро утро! Какво ни е хубаво в темата! Колко е приятно да си пиеш първото кафе, да четеш в мамата и да се усмихваш Simple Smile Heart

Честито малко племенниче на Донсита. Значи станахме лели Simple Smile Да ни е здраво юначето!

Добри, браво, жено. Радвам ти се. Аз клякам 10 пъти всяка сутрин в края на физзарядката. Имах коляно, което ме въртеше, но вече спря (да чукаме на дърво). Може би помогна и желатина в чашка, също всяка сутрин.

Фил, извинявай, ама и аз се хилих. Снимката не видях, но си представям. Може би ще си имаш фризьор като порасте детето? Иначе ми стана мило, как те успокоявал, душичка. А за другото в скрития текст, стискам палци силно.

А колко от вас са имали дъвка в косата? Аз - много пъти Relaxed

Бюти, успех в терапията. Извинявай, не помня какво си споделяла и какво бориш. Но храненето, убеждавам се вече, е ключ към всичко, свързано със здравето. Или да речем "почти" всичко. Плюс физическа активност. А тези 5 палачинки със захар? Предполагам е инцидентно Simple Smile

Марул, ако може и от мен да предадеш поздрав и благопожелания за Хортенз. На теб ти се кефя на културната програма, дай боже все така.

Панди, стисвам палчета.

Грабвам един кроасан от Мисти и се подготвям за хоум офиса. Хубав ден, общество!

# 254
  • София
Донси, жив и здрав да е малкият мъж.

Фило бе, и аз много се хилих. То това кой не го е правил.

Общи условия

Активация на акаунт