Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 422
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 90
Да ви черпя едни гофрети с квас, че тоя път направо са образцови Simple Smile
Скрит текст:

Панди, радвам се за Пантата. Имаш ли наблюдения и преди това да не си е усещала сигналите за глад на тялото?
Пицата си е балансирано хранене Simple Smile имаш зеленчук (тъй де плод, ама се броЙ), въглехидрат и протеин. Ако обича колбас някой, добави и него просто Simple Smile и отстрани някоя краставичка, ако хапва.

# 91
Пъф, Попи аз и по-рано бих ги отсвирила. Имате ли опция да смените клуба, или малката Солетка и харесва там?
Панди, Бюти, давайте им да ядат каквото обичат.
Ули, изглеждат апетитно!

# 92
Улиии, за изложба са! Браво 🐷💚
Панди, за ползването на "външно веце" 😃 има едни еднократни хартиени седалки в ДМ.

Бях на наборна среща снощи, то било много приятно. Пихме вино, ядох паста. Малко се изложих, оказа се, че съм тръгнала с 3х20 лв, а си мислех, че имам и поне 1х100, та леко не си покрих баш бюджета. Ама обещах др път да се реванширам.

Времето е чудесно, излизам навън след малко.

# 93
  • Варна
Бърди, да, само вода. Може топла или газирана или просто от бутилка.
Много е лесно да спреш да ядеш изцяло. Така и Пантата я разбирам, като спреш да ядеш и после идва един период дето не се сещаш. По-трудно е захранването.
На мен ми липсват цигарите и кафето, все ми се спи.
Но да не ви занимавам повече Simple Smile

Гофретите като за изложба направо, Ули!
А, виж, и Златето тъй вика Simple Smile

Фил, браво за победата.

# 94
Уинд, щях да ти пиша и пропуснах.
Аз бих сложила картофите и граха заедно по към края на готвенето, в зависимост дали на ниска или висока степен поне 2 часа предвиди за тях.

# 95
Ули, мятай насам от гофретите 🤤
Картофите и граха накрая,и на двете малко им трябва.Ако са с телешкото, картофите ще се разкашкат.
Много съм добричка днес,и кекс направих 😁
Панде,като спомена бърканата пица,се сетих за една подобна, която преди си правех често.Защо спрях,така и не мога да се сетя.Води се пица на тиган,има рецепти в нета.С рядко тесто,само с кисело мляко,брашно(малко),сол и яйце.Блата прилича по-скоро на омлет.А като казах омлет,се присетих,че децата много харесват тортиля с омлет и плънка на тиган.Ако Пантата обича яйца,е идейно.А на колега миналата седмица такива рецепти с месо му обяснявах,все едно без месо не мога да живея 😂.Така се вживях,че дори ми текнаха лигите,и ми се прияде 😁(а аз дори картофи,готвени заедно с месо,не мога да погледна).Та така,в идеите съм много добра 🤣🤣🤣

# 96
  • София
Чудно изглеждат гофретите!

Ули, не мисля, че проблемът реално беше да не си усеща сигналите за глад. И психотерапевтката е на моето мнение. Още се борим. И други сигнали за проблем имаше.

Злате, тези подложки не вършат работа, когато седалката е подгизнала от нечия урина. Иначе ползвам и от тях

# 97
  • тук и там
Както изброих сутринта плановете за деня,и така останах на дивана в хола да лежа.Стана ми лошо,виеше ми се свят,чак не мога да стана.Имах чувството,че ще припадна.По-добре съм,но продължава да ми се вие свят при ставане и сядане и да виждам някакви тъмни петна.

# 98
  • София
Кайс, кръвното как е? Имаш ли играчката за възрастни на Ени?

# 99
Кайсия, ниско кръвно? Аз съм така като падне.

Попи, хич не бих се и занимавала с този клуб. Пу да им се не види, ни базата как трябва да берат студ децата, че и изискванията им високи. Не може да имаш такова отношение към деца.

Ули, гофретите са супер! Може да метнеш една рецепта, ако ти се занимава.

Панде, като не ящно дете, а и възрастен, напълно разбирам детето. При стрес или по емоционални ситуации и аз спирам да ям, нямам апетит просто и съвсем изключвам. Добре, че е ММ да ми бута по един сандвич или нещо друго дребно от време на време, колкото да не се загубя съвсем. Пицата е начало, с малки крачки ще се върне към нормалното си аз 😊

Значи аз упорито продължавам да се боря с тоя квасен хляб. Вчера направих един, който беше перфектен по време на всичките му хиляда стъпки на правене. Ама като по учебник! И така да го превтасам накрая, такава сателитна чиния извадих от фурната… замина на пържени филийки сутринта, а сега ще се боря с нов. Пусти мерак и инат.

# 100
Сега посред учебната година няма смисъл да сменяме клуба, а и едва ли ще намеря локация хем да ни е удобно, хем да има свободни места. Така или иначе, ако реши да продължи, догодина ще е на българска почва. Иначе аз амбиции нямам грам в тази насока. Тя има данни - чисто физически, но от гимнастиката освен да придобие стойка и координация, аз друго не искам.

Панди, аз реагирам като Пандето с храната, когато минавам през труден период. Не мога да ям. Стомахът ми се свива на топка и се храня по малко и насила. Не е точно да губиш усещане за глад, защото дори любими ястия не водят до апетит. Като се успокоя, наваксвам.

# 101
Мирра, лесна ми е рецептата. Днес разковничето, според мен беше, че замесих в 6 и до 12 си стоя на стайна температура сместа. Иначе замесвам вечерта, прибирам в хладилника и на следващия ден вадя и директно започвам да пека, ако оставя за час-два на стайна темп също биха станали така пухкави мисля. Не, че не се изяждат и иначе Simple Smile
Скрит текст:
Остатъчен квас, отделям преди хранене, около 200гр. Слагам на око най-често, 4 яйца, 1 чаша мляко, 1-2 лъжици захар, брашно докато ми хареса гъстотата, около чаша, чаша и малко.
Разбърквам и според това кога го правиш или в хладилника или на стайна.
Гоня по-гъсто от кекс, като белтъци на сняг да е усещането с лъжицата.
Крайно прецизна рецепта, както виждаш, ама питай каквото не е ясно Simple Smile

Aз традиционен хляб с квас не правя,  самп тостерен, защото рецептата ми е лесна и с хубаво брашно се получава.

# 102
Въобще не чета нищо за хляб и гофрети.
  Гостите ми си заминаха,сега почивка.Дадох и аз кутийки.

# 103
Ех,че сте се развихрили!
А аз даже не знаех,че сме в нов месец Close
Мерси за новата тема! Heart

Панде,и моето е такова злоядо,но се опитвам да се примиря,ако е решил да яде пица по три пъти на ден.По-добре е от нищо.
Много се надявам с Пандето нещата да се успокоят и подредят,милото дете.И милата ти,представям си как го изживяваш.Гуш.
Попи,и аз бих се ядосала.

Да ви кажа как се прецаках с една книга.Реших да чета психология,с цел да променя малко мисленето и реакциите си предизвикани от заобикалящия ме свят.Бях чувала за автора и книгите му.Та с две думи,в книгите е описано как сами се разболяваме вследствие на това какви сме,какъв характер имаме,как гледаме на живота,как се отнасяме с хората и ситуациите около нас.Вместо да си помогна обаче,ме хвана хипохондрията.Сега анализирам всичко изказано или по - скоро не изказано,изследвам всяка моя реакция и чувство и си представям как ме разболява. Ако не беше тъжно,щеше да е смешно.

# 104
  • тук и там
Тъкмо ще поръчвам играчка за възрастни от Амазон.Нямаме в къщи.Чак сега се усвестих.Препоръки за марка за апарат за китка на ръката?.Имали сме преди с маншон,полуавтоматичен,но нещо ми беше трудно сама да си го меря,или ми стягаше ръката до пръсване,или не го измерваше.

Общи условия

Активация на акаунт