Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 466
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 105
Вземи си автоматичен, на Сендо, но маншон. За китка въобще не са точни.
Sendo Advance 3 е нашият.

# 106
  • France
Лайла, мило, понякога ме притесняваш. Не знам обаче какво да те посъветвам...

Пффф, купиха ми намалените ботушки под носа. Мрън!

# 107
Кайс, радвам се, че се е поразминало. И аз знам, че апаратите за китка не са точни.
А дали може да има връзка с рязко качване/падане на кръвна захар? Баба ми се е оплаквала, че й става зле като й падне рязко захарта - виене на свят, прималяване, слабост, но пък в този случай май е по-краткотрайно неразположението. Идея нямам дали има връзка, просто предположение.

Дорчи, никак не ми звучи лесно това с глада. Чисто физиологично. Дано постигнате желаните резултати.

Вън капнало и понамокрило. Даже не съм разбрала кога. Чувствително по-студено е днес в сравнение с вчера.

# 108
Ей такъв за китка имам аз:

Скрит текст:

Не съм забелязала да дава някакви отклонения. Но трябва да се изчака, преди да мериш втори път. Имаше добри отзиви.

А това ми е аптечката в кадър, защото от Балканите ли съм, или не. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 109
Ей такъв за китка имам аз:

Скрит текст:

А това ми е аптечката в кадър, защото от Балканите ли съм, или не. Stuck Out Tongue Winking Eye

Отначало се стреснах, че някой е влизал в нас и ми е снимал шкафа с лекарствата. 🤣

Попи, подсети ме, как в ЮК на нула градуса, дъжд и вятър държаха отбора на щерката (тренираше нетбол) по потници навън преди началото на мача и в почивките, без за им разрешават да си облекат униформените горнища, иначе задължителна част за състезателите. Толкова синя от студ като тогава никога не съм я виждала. След това се тресеше сигурно час поне.

Спретнах и един морковен кекс. Не съм го опитала още.

# 110
  • Варна
Идвам сама да се похваля каква съм добра два дни Simple Smile През седмицата съм друг човек, ама и околните на работа са професионалисти да извикват Годзила в мен Simple Smile
В петък си карам в трафика зад едно такси от наша варненска фирма и гледам, че няма стопове в ляво, обадих се на централата да му кажат Simple Smile
Днес обясних на едно младо семейство, което иска да си инсталира ФЕЦ какво се прави в зимния сезон и още куп други подробности от опит като ползвател на тази благина.
И номер три, поръчах и ще занесем с двама съученици, венец от всички ни на погребението на много скъпа за класа ни учителка от гимназията, замина си вчера сутринта, а ние сме по-целия свят и те така мина моят уикенд.
Снощи рожденичката много си хареса подаръка, първата блуза с лалето Simple Smile
Аз съм зодия близнаци, за протокола Simple Smile Много добре се спогаждам с нас Simple Smile

# 111
Поздрав най-сърдечен, драги патиланци

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 20:27 от zlatenceto

# 112
Фил,наистина ли?
Съвсем звуча вече като кукувица, нали? Unamused

# 113
Край, финиширах с ОИ, остава да мина през банята и се хвърлям на дивана.
Залостих яденето да си къкри, за тази вечер има какво да се яде, и десерт направих. Стига толкова.
Златенце, хубава разходка сте си направили.
Лейла, прекалено много задълбаваш, дай го по-лежерно. Хвани лека и хубава книжка и не мисли за предната.
Кайс, ако не е кръвно мини на невролог.

# 114
Злате, муцка си!Браво за разходката!
 Хич не обичам да излизам от нас през уикендите.А е хубаво да се излиза на разходки.

# 115
Марул, с тоя home office ми писва да стоя у нас. Чаках отдавна хубаво време, да скочим за малко на въздух.

# 116
# 117
  • Euskal Herria
Кайс, нашият апарат е Омрон, доволни сме. И в медицинските центрове тук ползват такива, би трябвало да са верни. Ама е маншон, не е за китка.
Наработих се днес, подремнах, пих кафе. Едни продукти за сладки ме чакат, че искам да пробвам едни нови форми. Дано да са сполучливи.

# 118
  • Пловдив
Уинд, ам нали днес щеше да бачкаш и да ставаш в 5 ил аз пак съм чела не дет тряя Simple Smile

Попи, то не ти е лесно, ам искам и аз да нямам апетит Confused поне малко да заслабна. Само 5 кила. М да.

Ай наспорт по повода, че утре е понДрелник 🤪  Аман...

# 119
  • София
Злате, супер си! И толкова млада! Завид!

Общи условия

Активация на акаунт