Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Февруарска вещерска и спортна

• 63 480
  • 1 741
  •   1
Отговори
# 120
Бърче, ще те черпя, но е от снимката. Heart 50ка наближава, живот и здраве.

# 121
  • Варна
Злате, бъркаш нещо, на 35 си Simple Smile

# 122
Злате, и аз видях! Чудна си!

# 123
Добрината ви край няма Kissing Heart Simple Smile
Ще си ги повтарям като мантра, докато разнасям крема с ролера за лице.

# 124
Мисти, сакън!
Не съм аз, ставащата в 5, в неделя почивам от тръстиката и съм в лапите на ОИ.
Златенце, нещо се бъркаш с 50-ка, не е за теб, с друго ЕГН ще да си!

# 125
Злате Heart
Благодаря за снимките.

Замислихте ме сега, че съм по-близо до 50-те, отколкото до 30-те. Ама пък се утешавам, че все пак съм по-близо до 35, отколкото до 50 Joy

Хапнахме сармички, поляхме ги с винце. И в резултат рязко ми се доспа.

# 126
  • Пловдив
Мисти, сакън!
Не съм аз, ставащата в 5, в неделя почивам от тръстиката и съм в лапите на ОИ.
Златенце, нещо се бъркаш с 50-ка, не е за теб, с друго ЕГН ще да си!
хм...почти съм сигурна бе как??? Каза, че работиш 6 дни и утре ставаш в 5, на 2 тръстики копаш Simple Smile майтапа на страна, ама го прочетох Thinking

# 127
Мисте, да не си сънувала? Grinning
Не ми се смейте, но преди няколко вечери сънувах, че съм на концерт с една съфорумка Joy

# 128
  • Пловдив
Въх...знам ли? 🤪🤔🧐

# 129
Твърдо не, аз събота и неделя почивам, ако не се случи някоя чрезвичайна ситуация.
Бърд, малка си още, аз догодина чуквам 50-ка. Шегувахме се с една наборка, че ще сме на 25 евро, нали от догодина уж ще ни го натресат, та и годините ще ги смятам вече в евро. Joy

# 130
Златето бърже да каже какъв колаген (и добавки) пие. 🥰

# 131
  • тук и там
Донси каза ,че цяла седмица става в 5,ако не се бъркам.Златенцето я изтървах,но я знам,че е много готина и явно младолика.Мислех че е към 37.
Труден ден беше за мен.Не знам какво стана и аз,дано не се повтаря скоро.

# 132
  • Наблизо
Ехо!

Аз днес като Донси.Цял ден нищоправене.Само готвих.Днес е някакъв палачинков празник и правих на децата.

Изпуснах Златенцето,но съм сигурна че е супер.

Фил,поръчах си за първи път от сайт.Да видим какво ще дойде.

Не ми се ходи на работа утре.Страх ме е какво ще заваря.

Отивам да си мия косата.Лека нощ!

# 133
  • Fairbanks, Alaska
Панде, като не ящно дете, а и възрастен, напълно разбирам детето. При стрес или по емоционални ситуации и аз спирам да ям, нямам апетит просто и съвсем изключвам. Добре, че е ММ да ми бута по един сандвич или нещо друго дребно от време на време, колкото да не се загубя съвсем. Пицата е начало, с малки крачки ще се върне към нормалното си аз 😊
И въобще ли не изпитваш глад? На втория ден не се ли чувстваш поне леко отпаднала?

# 134
Чувствам се отпаднала и още как. С ниско кръвно съм по принцип, като не ям още по зле става. И съм припадала. Глад чувствам, но нямам апетит. Нямам проблем да ми стърже корема, ако не ми се яде, не ми се яде и това е. Ям насила в такива моменти, ама това щото знам че трябва.

Общи условия

Активация на акаунт